Абе всеки си е за него си по някой път се чудя на хорските умове....Но затова пък сме различни и всеки си е уникален.Вашо е решението дали ще излезете.Извинявам се предварително ако някой съм обидил....Лека и поздрави....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За протестите във Варна
Collapse
X
-
Doosdead написа:Казаното горе е саркастично и най малко ме засяга жена ти....Ако все пак съм те обидил извинявам се.....Не може да държим наложени компании от Царя....не може ти като работодател на тез мизерници да не им търсиш сметка.Говорим за свободен пазар,защо парите да не отиват в БГ фирми(друг е въпроса за шуретата и баджанаците).Наши пари отиват навън това е само едното заради което трябва да се махнат.Другото което Деквр въобще не упражнява контрол тя няма и как да го упражнява този контрол прах в очите е това от 2005 година....В основите на пазарна икономика няма такива механизми т.е. има но българските управници нямат интерес от това.За държавата не отива нито лев освен ДДС,но това не означава че няма спонсорства към партии,комисионни към трети лица и т.н.И нещо съвсем ново знаете предполагам пост станциите които са държавна собственост-правят им се основни ремонти и ще се продадат на ЕРП-тата за без пари....Няма как да не протестирам хора....
Коментар
-
ntodorov написа:Така и не разбрах какво предлагаш,кажи като толкова много ги разбираш за кого да гласувам?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Doosdead написа:Държавата на гражданите,демек съм за никой...Казано накратко ти и аз и др такива да имаме глас там горе за дамойе да ги контрулираме повече....Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:ntodorov написа:Така и не разбрах какво предлагаш,кажи като толкова много ги разбираш за кого да гласувам?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:jenshen73 написа:ntodorov написа:Така и не разбрах какво предлагаш,кажи като толкова много ги разбираш за кого да гласувам?Steliyan's Life!
Коментар
-
Рутина, ей така, докато се дърлим за всяка запетайка помежду си, ще ни го наместват вечно. За да се досети Европа, че има нещо сбъркано в нашето съществувание, трябва да се видят тия протести, един вид, човек трябва да пренебрегне своето отвращение дори от това, че "легендата на варненския футбол" се брои за водач на протеста и да подкрепи протеста.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Не съм срещу протестите, а срещу неграмотните искания Явно твърде сложно обяснявамA17DTС/S
Коментар
-
white_shark написа:Предлагам да се изолират неграмотниците от протестите щото нямат право на достоен живот Да си тънат в крайна бедност и мизерия,да не се наемат на работа такива тъпанари и да си умрат от глад...тъй им се падаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
white_shark написа:Предлагам да се изолират неграмотниците от протестите щото нямат право на достоен живот Да си тънат в крайна бедност и мизерия,да не се наемат на работа такива тъпанари и да си умрат от глад...тъй им се падаA17DTС/S
Коментар
-
Ако някой отиде и ги попита до сега колко пъти са изразили гражданска позиция, колко пъти са оказвали натиск върху институциите да си вършат работата правилно и колко пъти са подавали сигнали за нередности, ще го изритат с шутове.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар