Пуснете анкета дали е прав или не е ...Ама формулирайте добре въпроса!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За протестите във Варна
Collapse
X
-
ls1 написа:Женшен, не си прав.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не е прав, защото продължава да си бае неговото. Не става дума за понижаване на цената ей тъй, от въздуха, щото ни е кеф или щото правителството трябва да дотира. Става дума за привеждане на цената в съответствие с РЕАЛНИТЕ разходи направени за това тока да дойде до електромера ми вкъщи. Става дума, че досега всички по веригата са си измисляли някакви псевдо разходи, които стават част от цената. И под натиска на ’масите’, ’овцете’ и т.н. както ги нарича Женшен, държавата най-сетне започва да прави това, което би трябвало - да проверява тези разходи, а не просто да се съгласява с тях. И започват да излизат едни цифри леле мале! Министъра например (не сульо пульо!) каза, че ЧЕЗ плаща 6 милиона за разпращане на сметките за ток при 2 милиона абонати. 3лв за едно писъмце. Или пък някаква дейност се поръчва на безумна цена на втора фирма, която, ах, случайно била на собствениците на ЧЕЗ. И всички тея числа влизат в цената, която накрая ни сервират. Така че ако аз искам да плащам реалната цена на това което получавам, защо Еле скача, че това не било социална държава. Какво общо има социалната държава с това в горния абзац? Кой от протестиращите каза да се дадат допълнителни помощи за ток, държавата да дотира цената, за бедни цената да е по-ниска? Ако искаха това, добре, значи искат социална държава и тогава важат аргументите на Еле, че няма пари, че това е потъване и т.н. Обаче никой, ама никой не е казал ’нека държавата да ми плаща тока’. Никой, ама никой не е казал ’Искаме Станишев, че да оправи положението’. Защо тогава Еле коментира така, като че ли хората вдигат петолъчки по площадите?За какъв свободен пазар ми говорите? Аз мога ли да продавам ток? Ама защо не, нали е свободен пазар? Ако беше свободен пазар - ок, разбирам, но то не е свободен пазар! Държавата дава право на една фирма (в район) да продава тока. Срещу съответната регулация. Къде го видяхте свободния пазар? Защо разсъждавате, като че ли става дума за конкурентна среда? Надявам се поне този път Женшен да го прочете и разбере това, щото му го пиша това за трети път ако не се лъжа. Всъщност аз мисля че го разбира, но кефа да се извиси над овцете няма цена.
Коментар
-
Добър вечер..От тука изчетените коментари-ами моя син стига до същите заключения а е на 5 годинки...Еле извади си главата и вземи почети малко преди да пишеш ама не да четеш кориците ами и белите листчета по средата.Избягвай вестниците и телевизията щото и там разбирачи ще направят главата каша.За препоръчване има една книга ’’500 годишна тайна война’’-включително и развитието на страните през Студената война,друга книга добра за икономика са Японските модели за мениджмънт,преминаването на Китай от комунизъм към социализъм,все интересни работи....И тогава ще разбереш че България нищо се не връзва.Тази тема обаче е доста дълга и нямам намерение те уча.....Женшен ти и ти разбирач го раздаваш. ... МОДЕРИРАНО ... Какво чакаш заглавието или лозунга да бъде каквото ти кажеш или както на теб ти харесва че да тръгнеш...Нещо конструктивно ако търсиш в този форум няма да го намериш(пробвай в БГ МАМА)...Вие двамата с госпожицата сте ми напълно неразбираеми.
Коментар
-
Doosdead написа:Добър вечер..От тука изчетените коментари-ами моя син стига до същите заключения а е на 5 годинки...Еле извади си главата и вземи почети малко преди да пишеш ама не да четеш кориците ами и белите листчета по средата.Избягвай вестниците и телевизията щото и там разбирачи ще направят главата каша.За препоръчване има една книга ’’500 годишна тайна война’’-включително и развитието на страните през Студената война,друга книга добра за икономика са Японските модели за мениджмънт,преминаването на Китай от комунизъм към социализъм,все интересни работи....И тогава ще разбереш че България нищо се не връзва.Тази тема обаче е доста дълга и нямам намерение те уча.....Женшен ти и ти разбирач го раздаваш.Овце овце ма по голяма от теб няма и така блееш че си плачеш за вълк..Ти като оправяш жена си първо чакаш някой по кадърен ли да е оправи....23 години онези отгоре те оправят по най безочливия начин и на теб ти е готино..Какво чакаш заглавието или лозунга да бъде каквото ти кажеш или както на теб ти харесва че да тръгнеш...Нещо конструктивно ако търсиш в този форум няма да го намериш(пробвай в БГ МАМА)...Вие двамата с госпожицата сте ми напълно неразбираеми.
Коментар
-
Бързо отговор... Няма Герб няма БСП,ДПС,СДС,ОДС.Не разбирате ли за какво е целия протест.При толкова информация направо ма радвате.....За премахването на монополите за право на избор за мизерията за всичко е този протест хора...И стигне ли се до оставка на Борисов,няма да има нито един от сегашните там.....
Коментар
-
Doosdead написа:Женшен ти и ти разбирач го раздаваш.Овце овце ма по голяма от теб няма и така блееш че си плачеш за вълк..Ти като оправяш жена си първо чакаш някой по кадърен ли да е оправи....23 години онези отгоре те оправят по най безочливия начин и на теб ти е готино..Какво чакаш заглавието или лозунга да бъде каквото ти кажеш или както на теб ти харесва че да тръгнеш...Нещо конструктивно ако търсиш в този форум няма да го намериш(пробвай в БГ МАМА)...Вие двамата с госпожицата сте ми напълно неразбираеми.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
То и аз много не те разбрах какво искаш да кажеш,или просто си мислиш на глас. Да разбирам че и ти си бил на протеста да викаш долу ГЕРБ и само БСП?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Абеее 6 милиона лв за 2 милиона писма си е цифра работа. Аз в бившата фирма се бях хванал да оптимизирам ежемесечния печат на 100 000 листа, които по 4 в плик заминаваха към 25 хиляди клиента, та знам колко струва печата и изпращането през куриер, че и обратна разписка. Та въобще не става въпрос за 3 лв на клиент, не бих казал, че става въпрос и за повече от 1 лв. Ако беше 3 лв сигурно щяха не да ме уволнят ами направо да ме разстрелят още на първата фактура.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Казаното горе е саркастично и най малко ме засяга жена ти....Ако все пак съм те обидил извинявам се.....Не може да държим наложени компании от Царя....не може ти като работодател на тез мизерници да не им търсиш сметка.Говорим за свободен пазар,защо парите да не отиват в БГ фирми(друг е въпроса за шуретата и баджанаците).Наши пари отиват навън това е само едното заради което трябва да се махнат.Другото което Деквр въобще не упражнява контрол тя няма и как да го упражнява този контрол прах в очите е това от 2005 година....В основите на пазарна икономика няма такива механизми т.е. има но българските управници нямат интерес от това.За държавата не отива нито лев освен ДДС,но това не означава че няма спонсорства към партии,комисионни към трети лица и т.н.И нещо съвсем ново знаете предполагам пост станциите които са държавна собственост-правят им се основни ремонти и ще се продадат на ЕРП-тата за без пари....Няма как да не протестирам хора....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар