Колеги едиствено и само оправдания,ако 100000 в цяла България не са ви събудили и триста хиляди тъпана няма да ви събудят.България ще е на народа и ако Вие колеги сте ограничени до копчето вкл. на дистанционното на телевизора аз днес на 18.02.13 в 17:00 в Бургас ще отстоявам и за вас.....И вярвайте нито червени нито сини нито розови ще повлекат бунта,ръкавицата е хвърлена и е въпрос на време системата да бъде променена........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За протестите във Варна
Collapse
X
-
white_shark написа:Ето заради такива хора,които се примиряват,че нищо не може да се промени робството е траело 500г...Проблемите ще се решат на улицата.Чатенето из нет-а нека оставим за примирените овцедушни хораВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Някой може ли да ми обясни какво се очаква от тези протести?Какъв резултат?Аз писах и другаде - смятам да организирам протест против нечовешки високите цени на новите автомобили.Никак не са по джоба на българина и не са съобразени с българския стандарт. Дори и произведените в България.Да излезем на улицата и да им покажем, че повече няма да го позволим!!!Трябва да се протестира. За да разберат управляващите, че топлите им местенца не са вечни. Днес са там, утре са в пазарджишкия или сливенския, според пола.Но трябва да се протестира единствено и само за достойно заплащане на труда, който им продаваме.САМО И ЕДИНСТВЕНО затова.Като взимаме по 2000 лв (1000 евро) средна заплата, никак няма и да го мислим тока.Щото знам една нация, дето работи МНОГО по-малко от нас, т.е. производителността им е много по-ниска, но заплатите им са 14-15 през годината, при това доста по-високи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Защо мислиш, че хората, които могат да мислят, са примирили се? Аз имам съмнение, че овчедушните не са тези, които не подкрепят протеста и исканията, а тези, които са излезли на улицата и сляпо следват грешните искания.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Добре, протести. Добре, искания. Добре, домати. Ама към кого сте ги насочили тия искания бе джанъм? Срещу какво протестирате? М?В България социална политика няма от 1989 насам - т.е. и да си протестирате и да не протестирате - най-много да простинете. Както Елена питаше в по-друга тема - докато лющяхте студена бира и си препичахте балдърите на плажа - що не протестирахте? А?Този протест, въпреки добрите привидно намерения, е нищо повече от политически лост, яхнал негодуването на населението. И то тази част от населението, която името си без грешка не може да спелува, но чудесно декламира лозунги... Е, ще поживеем и ще видим, но Ви гарантирам - тия протести ще доведат до нещо, което никак, ама никак няма да ви ’ареса. Както не ви хареса смешката с цените на горивата. Що не протестирате още и за тях, а???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз искам да не плащам данъци, да плащам ток по 1 ст. киловата, да работя 4 дни * 4 часа, даже много ми се види това, държавата да ми плаща почивките, и още, ама да не ви отегчавам .... изобщо много неща искам Трябва да се протестира за адекватни закони, за адекватно поведение на регулатора, а не за високите сметки. Бедността не идва от високите цени, бедността идва от сивата икономика, от неплащането на данъци, лошите закони и корупцията. 1. Сивата икономика - вие сами се хвалите, че ви харесва да не плащате данъци, т.е. тук вдигате ръка ЗА бедността, защото държавата няма как да осъществява каквато и да е социална политика без пари, а парите идват от данъци. 2. Неплащане на данъци - тук пак вдигате ръка ЗА - рабира се, всеки има право да организира парите си така, че да плаща минимум данъци. ЕРПтата са го направили и се обзалагам, че всичко им е абсолютно законно. 3. Корупцията - в колко теми се хвалите как сте били бутнали на куката а? И тук ръка ЗА4. Лоши закони - за това си заслужава да се протестира, но не това са исканията. Исканията са утре да можем да си позволим всичко - почивки, топла къща, нов телефон, нов огромен телевизор, нов апартамент, ново обзавеждане... това няма как да стане. Сори.Както се вижда, повечето с действията си гласуват ЗА бедността и е леко двулично да ми приказвате за преливане на чашата. Щото много от вас не знаят какво е да нямаш и какво е да работиш. Баба ви през втората световна война е била гладна и е нямала. А в други теми съм казвала, че в България българинът не работи, мисли си че работи яко, обаче е доста далеч от това да работиш яко.В края на краищата каквото човек си го направи, друг не може да му го направи. Разликата между тези, които подкрепят и които не подкрепят протеста в този му вид е, че първите чакат държавата да им оправи живота, а вторите разчитат на себе си.Ся знам, че ще скочите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Аз искам да не плащам данъци, да плащам ток по 1 ст. киловата, да работя 4 дни * 4 часа, даже много ми се види това, държавата да ми плаща почивките, и още, ама да не ви отегчавам .... изобщо много неща искам Трябва да се протестира за адекватни закони, за адекватно поведение на регулатора, а не за високите сметки. Бедността не идва от високите цени, бедността идва от сивата икономика, от неплащането на данъци, лошите закони и корупцията. 1. Сивата икономика - вие сами се хвалите, че ви харесва да не плащате данъци, т.е. тук вдигате ръка ЗА бедността, защото държавата няма как да осъществява каквато и да е социална политика без пари, а парите идват от данъци. 2. Неплащане на данъци - тук пак вдигате ръка ЗА - рабира се, всеки има право да организира парите си така, че да плаща минимум данъци. ЕРПтата са го направили и се обзалагам, че всичко им е абсолютно законно. 3. Корупцията - в колко теми се хвалите как сте били бутнали на куката а? И тук ръка ЗА4. Лоши закони - за това си заслужава да се протестира, но не това са исканията. Исканията са утре да можем да си позволим всичко - почивки, топла къща, нов телефон, нов огромен телевизор, нов апартамент, ново обзавеждане... това няма как да стане. Сори.Както се вижда, повечето с действията си гласуват ЗА бедността и е леко двулично да ми приказвате за преливане на чашата. Щото много от вас не знаят какво е да нямаш и какво е да работиш. Баба ви през втората световна война е била гладна и е нямала. А в други теми съм казвала, че в България българинът не работи, мисли си че работи яко, обаче е доста далеч от това да работиш яко.В края на краищата каквото човек си го направи, друг не може да му го направи. Разликата между тези, които подкрепят и които не подкрепят протеста в този му вид е, че първите чакат държавата да им оправи живота, а вторите разчитат на себе си.Ся знам, че ще скочите.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Tрябва да се протестира за адекватни закони, за адекватно поведение на регулатора, а не за високите сметки. Бедността не идва от високите цени, бедността идва от сивата икономика, от неплащането на данъци, лошите закони и корупцията.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Както казах, ntodorov, двулично е да протестираш против сивата икономика, като си взимал пари под масата, а се обзалагам, че голяма част от протестиращите са го правили. Не е ли редно първо себе си да променят и така да променят държавата? То партийният интерес е повече от виден siluro, аз не обобщавам, това са ми наблюденията. Разбира се, не всички влизат в тях. Още наблюденията ми са, че хора, които имат по-ниски доходи от мен, живеят по-добре, в смисъл - материално си позволяват повече от мен. Тези хора ги видях на протества вчера във Варна. Те протестират за високите си сметки за ток, обаче отопляват по цял апартамент - как да стане това? До сега всички спаха, а сега искат промяна за 1 седмица - а това как да стане? Проблемът е, че хората не са реалисти, те обичат крайностите, които няма как да се случат. И в края на краищата се оказа, че не ЕРПтата са виновни - не разбрах в този случай що ги загробиха във Варна?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:И в края на краищата се оказа, че не ЕРПтата са виновни - не разбрах в този случай що ги загробиха във Варна?Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:...Както хората не допускат политици на протестите - така трябав да изгонят и агитките!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар