ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За протестите във Варна
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
dani389 написа:Еле и друг път съм ти писал че това не е Бг мама да пишеш твои свободни съчинения пуснал съм жалба и никой не проверява електромерите за сметка на твоите данаци проверката се плаща от собсвеника и ако има нразлика тогава се поема от ЕРП то но съжалявам че в момента няма как да снимам фактурата и малко дете ще ги разбере че има измама .Първо в рамките за един месец съм отчетен 2 пъти от 10.12 до 31.12 и от 31.12 до 13.01.13 Нали се сещате че няма как да повярвам че инкасаторката и се е доработило на 31 и вторя път на 13 в неделя и това е само напръв поглед за другите неточности не ми де пише роман.А що се отнася до БСП те не трупат реитинг за сметка на Малоумното ченге той сам им го подарява ако не искаше да е така досега да е шътнал Дянков.А за ЕРП та е бессилен нали самия Бойко беше от царската свита когато ги продадоха а преди 2 години и той продаде остатъка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Градски, това да ти продавам кило домати за 50лв/кг, понеже съм ’платил’ на консултант един милион да ми каже как да разбирам, че доматите са узрели (червени ставали), в комбинация на това да не ти давам да купуваш от друг домати, и с добавка че доматите да речем са жизнено важни<>пазарна икономика, ще прощаваш. Аз не съм видял някой от протестиращите да иска социални помощи за ток, че да говорим за социални искания. Доколкото виждам исканията са държавата след като позволява на някой да е монополист - да си върши работата и да го контролира. Ако пазарна икономика е монополист да си измисля цени - евем ти и пазарната икономика.
Коментар
-
Какво значи ’заковали’? Договор се подписва, договор се преразглежда, договор се разваля. Освен това не виждам какво общо има договора? В договора пише да речем ’гарантирана печалба 16% над направените разходи’. Само че както се разбра лично от Бойко Борисов - реално през последните 3 години и половина разходите не са проверявани, а просто приемани на доверие от комисията. Тъй че електроразпределителя е хакал хакал хакал измислени разходи, които абсолютно нищо общо нямат с договора. Тъй че ако сегашните управляващи са искали - са можели да направят нещо през тези години и то абсолютно в рамките на сегашните договори. О, пардон, забравих - Трайчо Трайков е виновен. Ако не е Трайчо Трайков - значи е БСП. Ако не е БСП - значи е ДПС. Абе със сигурност все пак е ДС. Ако не е и ДС - значи е някой друг таен и потаен. Само не и хората, които в момента имат парламентарно мнозинство, самостоятелно правителство, кмет на столицата, прокурор и президент. О, не, от тях нищо не зависи, те просто се справят с последствията от подписани от други преди петилетка договори. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Коментар
-
кроко61 написа:Само че договорите не са ги подписвали настоящите.А предишните така са ги заковали че мърдане няма.На това поне са ги научили бащите имA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Някой може ли да ми обясни какво се очаква от тези протести?Какъв резултат?Аз писах и другаде - смятам да организирам протест против нечовешки високите цени на новите автомобили.Никак не са по джоба на българина и не са съобразени с българския стандарт. Дори и произведените в България.Да излезем на улицата и да им покажем, че повече няма да го позволим!!!Трябва да се протестира. За да разберат управляващите, че топлите им местенца не са вечни. Днес са там, утре са в пазарджишкия или сливенския, според пола.Но трябва да се протестира единствено и само за достойно заплащане на труда, който им продаваме.САМО И ЕДИНСТВЕНО затова.Като взимаме по 2000 лв (1000 евро) средна заплата, никак няма и да го мислим тока.Щото знам една нация, дето работи МНОГО по-малко от нас, т.е. производителността им е много по-ниска, но заплатите им са 14-15 през годината, при това доста по-високи.
Коментар
-
Трябва да се протестира. За да разберат управляващите, че топлите им местенца не са вечни. Днес са там, утре са в пазарджишкия или сливенския, според пола. Но трябва да се протестира единствено и само за достойно заплащане на труда, който им продаваме. САМО И ЕДИНСТВЕНО затова. Като взимаме по 2000 лв (1000 евро) средна заплата, никак няма и да го мислим тока. Щото знам една нация, дето работи МНОГО по-малко от нас, т.е. производителността им е много по-ниска, но заплатите им са 14-15 през годината, при това доста по-високи.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:...Но трябва да се протестира единствено и само за достойно заплащане на труда, който им продаваме.САМО И ЕДИНСТВЕНО затова.Като взимаме по 2000 лв (1000 евро) средна заплата, никак няма и да го мислим тока.ntodorov написа:...А иначе тази нация с 14-15 заплати в годината, за която говориш се вдигна ( пак ненужно според нас) а... Европа-та и забрави задълженията. Па нека да ни обясняват нашите икономисти, колко "фалирали" са елините.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Нека изреве българина, че го грабят ЕРП-тата, та да се чуе и види и в Европа, че на всичката си мизерия плащаме за ток по толкова, по колкото ни е заплатата, пък все нещо може и да се раздвижи, как ще разберат тия навън, че тука без да сме в Африка сме на ръба на оцеляването?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар