Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За протестите във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За протестите във Варна

Подкрепя те ли протестите през последните дни лично аз присъствам всеки ден и виждам че на по големия процент от народа им е все едно дали им помпат сметките за ток ,дали държавата се подиграва с народа и ги има за стадо с овце.До такава степен ли се е примирил Българина че колкото и да го мачкат мълчи и гледа сеир.Историята ни показва че сме борбен народ да неби да са ни модифицирали генно какво става много съм учуден.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Мнението ми е същото, както за протеста за горивата. Няма смисъл да се протестира против високите сметки, има смисъл да се протестира за други неща. Подкрепям хората, които имат високи сметки, но само 2000 жалби за цяла България някакси не ми се връзват, а жалбата е единственият начин да покажеш несъгласието си със сметката. Може би останалите са съгласни или просто искат да се топлят за много а да плащат малко??? Според мен историята показва друго - готови сме да вървим след всеки, който обещава светло бъдеще, и да подкрепяме клаузи, които са невъзможни (затова много партии, в случая БСП, използват хората за собствените си цели, а хората не получават нищо накрая, само нова партия с нереалистична програма, която да следват). В случая - обещания как токът ще падне, ако се изгонят ЕРПтата и държавата си върне сектора. Нито първото е вярно, нито второто е възможно. Затова - не ги подкрепям, но ще подкрепя един смислен протест с адекватни и изпълними искания.П.П. Тъй като се замисля, май мога да направя заключението, повечето хора наистина са овце.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Мнението ми е същото, както за протеста за горивата. Няма смисъл да се протестира против високите сметки, има смисъл да се протестира за други неща. Подкрепям хората, които имат високи сметки, но само 2000 жалби за цяла България някакси не ми се връзват, а жалбата е единственият начин да покажеш несъгласието си със сметката. Може би останалите са съгласни или просто искат да се топлят за много а да плащат малко??? Според мен историята показва друго - готови сме да вървим след всеки, който обещава светло бъдеще, и да подкрепяме клаузи, които са невъзможни (затова много партии, в случая БСП, използват хората за собствените си цели, а хората не получават нищо накрая, само нова партия с нереалистична програма, която да следват). В случая - обещания как токът ще падне, ако се изгонят ЕРПтата и държавата си върне сектора. Нито първото е вярно, нито второто е възможно. Затова - не ги подкрепям, но ще подкрепя един смислен протест с адекватни и изпълними искания.П.П. Тъй като се замисля, май мога да направя заключението, повечето хора наистина са овце.
      Не са виновни ерп както и цените на тока и всичко останало.Виновни за ниските доходи в страната ни.Всичко се прави така ,че да работим и заплатата ни да отива за покриване на разходите в семейството.С две думи чатала на шията работиш-храниш се-почиваш-работиш-храниш се-почиваш без нищо друго.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ако ЕЛЕ се интересуваше за какво е протеста щеше да разбереш че не е само за ерп а за всички неуредици в гетото в което се превърна Държавата а никой не иска да се топли много и да плаща малко .Лично аз съм един от потърпевшите след като 25 дена бях с ислючени бушони и исван държавата имам сметка като за цял месец.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ам интересувам се, протестът е срещу високите сметки. А и както се вижда, БСП яхна вълната, разчитайки това да им докара победа на предстоящите избори. Не виждам някой да предлага нещо смислено, само неща, които няма как да се случат, - правителството се опитва нещо да прави, което все още не е много ясно, само стана ясно, че с пари от данъците ще се проверяват електромери, но не стана ясно защо, при условие, че ако аз поискам проверка на електромера и той се окаже дефектен, тази проверка е за сметка на дружеството. След като имаш много ток, подай жалба. Нещо против моето мнение ли имаш? Аз не съм против хората с високи сметки - всеки има право да търси правата си по всевъзможен начин, имам нещо против протестирането за неща, които няма как да се случат - загуба на време, по-добре хората да ги вложат в нещо по-добро, а не в печелене на точки за определена партия.Подписът ми в случая е много актуален

Коментар

Tornado написа:
            ele написа:
            Не са виновни ерп както и цените на тока и всичко останало.Виновни за ниските доходи в страната ни.Всичко се прави така ,че да работим и заплатата ни да отива за покриване на разходите в семейството.С две думи чатала на шията работиш-храниш се-почиваш-работиш-храниш се-почиваш без нищо друго.
            Ако наистина има надписване на разходи, които им оправдават ценообразуването - виновни са и още как!

Коментар

dani389 написа:
              ... никой не иска да се топли много и да плаща малко .
              Напротив, има такива и никак не са малко. Нещо повече, не плащат нито ток, нито вода!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Еле и друг път съм ти писал че това не е Бг мама да пишеш твои свободни съчинения пуснал съм жалба и никой не проверява електромерите за сметка на твоите данаци проверката се плаща от собсвеника и ако има нразлика тогава се поема от ЕРП то но съжалявам че в момента няма как да снимам фактурата и малко дете ще ги разбере че има измама .Първо в рамките за един месец съм отчетен 2 пъти от 10.12 до 31.12 и от 31.12 до 13.01.13 Нали се сещате че няма как да повярвам че инкасаторката и се е доработило на 31 и вторя път на 13 в неделя и това е само напръв поглед за другите неточности не ми де пише роман.А що се отнася до БСП те не трупат реитинг за сметка на Малоумното ченге той сам им го подарява ако не искаше да е така досега да е шътнал Дянков.А за ЕРП та е бессилен нали самия Бойко беше от царската свита когато ги продадоха а преди 2 години и той продаде остатъка.

Коментар

dani389: Ще пиша каквото си искам, ако не ти харесва мнението ми - пропусни го. За останалото - според медиите проверките ще се плащат от държавата. не съм виновна аз, че така пише. Иначе, да, БСП трупат рейтинг и не Борисов, а хората им го подаряват. Само виж какво обещават, пък после се замисли дали когато те бяха на власт не можеха да го направят? Ти си от Варна, предполагам знаеш, че Камчия, дето е защитена зона, се продаде на руснаците по тяхно време, а сега реват за някакви си декари тук и там. Истината е, че народът е късопаметен и ще следва всеки, който му обещава светло бъдеще, без даже да се замисля дали е възможно. Успех с проверката на сметката

Коментар

Точно БСП и Сие харизаха ЕРП-тата и БТК и доста други неща по тяхно време и сега се опитват да яхнат вълната на недоволството говорейки на хората неща които искат да чуят но няма как да се случат-справка Гьобелс за по-младите.И са знаели че с 34% не можеш да влияеш по никакъв начин на новия,,чорбаджия,,и затова намазаните пехливани от БСП и оня с първия работен ден в живота си като министър -председател и Руменовците и тн и тн и тн....И затова сега и доста напред тяхната ,,терца,,ще бие нашето,,50,,
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
                      Точно БСП и Сие харизаха ЕРП-тата и БТК и доста други неща по тяхно време и сега се опитват да яхнат вълната на недоволството говорейки на хората неща които искат да чуят но няма как да се случат-справка Гьобелс за по-младите.И са знаели че с 34% не можеш да влияеш по никакъв начин на новия,,чорбаджия,,и затова намазаните пехливани от БСП и оня с първия работен ден в живота си като министър -председател и Руменовците и тн и тн и тн....И затова сега и доста напред тяхната ,,терца,,ще бие нашето,,50,,
                      Ще бият най-вероятно тъпана на 3та батарея. БСП няма как пак да дойдат на власт пак.

Коментар

БСП отново на власт а ние за кой ли път в несвяст
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Да не сте на стадиона? Не чета мнения, ами лозунги.

Коментар

dani389 написа:
                            ... и малко дете ще ги разбере че има измама .Първо в рамките за един месец съм отчетен 2 пъти от 10.12 до 31.12 и от 31.12 до 13.01.13. Нали се сещате че няма как да повярвам че инкасаторката и се е доработило на 31 и вторя път на 13 в неделя и това е само напръв поглед за другите неточности не ми де пише роман.
                            Каква измама има в това, че енергията, която си изконсумирал от 10 декември до 13 януари е формално разделена на два или повече периода, в които пише някакви числа? Ако си ползвал 500 киловата, кво значение има дали имаш 30 периода по един ден и във всеки пише по един киловат, а на 31-я - пише още 470 киловата, или имаш два периода - единият от 10 дни, другият - 21 дни, а за двата са писани по 250 киловата, или пък имаш само 1 период от 31 дни и в него са писани всичките 500 киловата? Нали общото количество е едно и също, цената - също. Тя не зависи от консумацията, постоянна е. Каква измама има в това, че за датата на отчет пише 13 януари? Беше ли при електромера да видиш как го отчитат - на коя дата и в колко часа? Естествено, че си отчетен в понеделник сутринта. Голяма работа, че на фактурата пише един ден преди това. Важно е общото количество киловати да не е по-малко от написаното на фактурата. Дай да видим истински, сериозни нередности и измами, които твърдиш, че има, а не такива изсмукани от пръстите неща, които не ти харесват на теб лично, но реално нямат никакво значение.

Коментар

ogi28b написа:
                              dani389 написа:
                              ... и малко дете ще ги разбере че има измама .Първо в рамките за един месец съм отчетен 2 пъти от 10.12 до 31.12 и от 31.12 до 13.01.13. Нали се сещате че няма как да повярвам че инкасаторката и се е доработило на 31 и вторя път на 13 в неделя и това е само напръв поглед за другите неточности не ми де пише роман.
                              Каква измама има в това, че енергията, която си изконсумирал от 10 декември до 13 януари е формално разделена на два или повече периода, в които пише някакви числа? Ако си ползвал 500 киловата, кво значение има дали имаш 30 периода по един ден и във всеки пише по един киловат, а на 31-я - пише още 470 киловата, или имаш два периода - единият от 10 дни, другият - 21 дни, а за двата са писани по 250 киловата, или пък имаш само 1 период от 31 дни и в него са писани всичките 500 киловата? Нали общото количество е едно и също, цената - също. Тя не зависи от консумацията, постоянна е. Каква измама има в това, че за датата на отчет пише 13 януари? Беше ли при електромера да видиш как го отчитат - на коя дата и в колко часа? Естествено, че си отчетен в понеделник сутринта. Голяма работа, че на фактурата пише един ден преди това. Важно е общото количество киловати да не е по-малко от написаното на фактурата. Дай да видим истински, сериозни нередности и измами, които твърдиш, че има, а не такива изсмукани от пръстите неща, които не ти харесват на теб лично, но реално нямат никакво значение.
                              Оги, има значение и то е, че от 01.01.2013г. има увеличение на тока.Увеличението е малко, но консумираните мегавати са много и прави голяма печалба. Аз съм платил стотинки отгоре,но помисли колко абонати са платили стотинки отгоре. Защо не е отчетено точно? Имам 2 електромера. По единият имам консумация около 7 лева на месец. По предпоследната фактура задължението ми беше 0 лева, което е абсолютно невъзможно, защото съм консумирал ел.енергия. За сметка на това последните ми фактури са разделени на два отчетни периода( заради повишението на тока),като разликата между отчетеното потребление преди и след увеличението е по 1kW, и на двата електромера, и на двете тарифи, което на практика е абсолютно невъзможно. Иначе плащам това,което съм изконсумирал.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X