Здравейте! Имам въпрос относно софийския градски транспорт. С какъв превоз мога да се предвижа от Централа автогара до пазара на Красно село? Става въпрос за вечерта към 9 часа, по това имали транспорт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към софиянци
Collapse
X
-
Esper написа:Директен превоз мисля че няма. Освен такси, де Може с трамвай N:6,9 или 12 по Хр.Ботев, слизаш на пл.Македония и от там се прекачваш на трамвай N:5От пл.Македония, Красно Село е на около 6 спирки.Може да питаш Батмана, на място
Коментар
-
Абе софиянци, така ли се отговаря на дама от форума (пък макар и караща Опел)?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Вместо любезно да я запитате кога ще ни почете с присъствието си и да предложите да я закарате, вие ...Mindzu, не са измрели колегите-кавалери в София! Ако има яснота за кога става дума, сигурно все някой ще ти предложи услугите си! :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Mindzu написа:Esper написа:Директен превоз мисля че няма. Освен такси, де Може с трамвай N:6,9 или 12 по Хр.Ботев, слизаш на пл.Македония и от там се прекачваш на трамвай N:5От пл.Македония, Красно Село е на около 6 спирки.Може да питаш Батмана, на мястоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
bubachko
На спирката, където спира и 9 в посока Македония спира и трамвай 19, които завива на Македония надясно и до края карат 5 и 19 заедно, съответно и спира на Красно село друг е въпроса с честотата на движение, на спирката има една колонка, на която пише кой трамваи след колко минути идва, та да си прецениш какво да взимаш. Пътя Гара-Пазар е около 30 минути попринцип. Така че, ако го мернеш 19 на спирката смело се мятайМойта Чибурашка е болнаи незнам дали ще е излязла от бокса до тогава, иначе на драго сърце бих помогнал да те отарва от шеметното пътуване по грАДСКИЯ транспорт Това в кръга на майтапа де :D http://www.skgt-bg.com/
Коментар
-
Благодаря на всички за информацията. Смятам че вече ще се ориентирам, че даже както гледам имам и възможност за избор в транспорта Не знам дали ще успия да присъствам на вашата среща, тъй като минавам транзит (за 1 час) колкото да се предвижа от Автогарата до Красно село. Обещавам ,че при следващото ми посещение на София ще присъствам!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар