Колеги искам да си взема тв за камиона, но не знам какъв.... мъгла ми е честно казано.Помогнете ако може.Не държа на марка, искам като го включа да не гледам само сериали по БТВ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете за избор на ТВ за камион
Collapse
X
-
Re: Помогнете за избор на ТВ за камион
Dimo_J написа:Колеги искам да си взема тв за камиона, но не знам какъв.... мъгла ми е честно казано.Помогнете ако може.Не държа на марка, искам като го включа да не гледам само сериали по БТВFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Помогнете за избор на ТВ за камион
Tornado написа:Dimo_J написа:Колеги искам да си взема тв за камиона, но не знам какъв.... мъгла ми е честно казано.Помогнете ако може.Не държа на марка, искам като го включа да не гледам само сериали по БТВBravo 1.9d 97г
Коментар
-
При положение,че Булсата ще го гледаш само ако си спрял на паркинг,демект да речем 7-8 часа стоене на паркинг,ще гледаш ТВ 2-3 часа,другите ще спиш - няма смисъл от ТВ.Вземи едно такова http://www.technomarket.bg/products/...-gps-tv-bg-map - да си качваш филми да гледаш,имаш и ГПС и ОС,DVB-T тунер,което ще ти е от полза като почне цифровата ефирна ТВ ако държиш чак толкова много на тв.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
По принцип не пътувам толкова много, че булсат да си пускам, но в момента работата е такава, че стоя по 9 часана едно място и се чудя какво да правя и поради тази причина Булсат го отхвърлям.Просто искам някакво телевизорче, което евентуално да си го свържа към цд-то, пък ако може и някой филмче от флашка да си гледам ще е идеално.Ако някой има някакви предложения съм съгласен да ги видя.
Коментар
-
Dimo_J написа:По принцип не пътувам толкова много, че булсат да си пускам, но в момента работата е такава, че стоя по 9 часана едно място и се чудя какво да правя и поради тази причина Булсат го отхвърлям.Просто искам някакво телевизорче, което евентуално да си го свържа към цд-то, пък ако може и някой филмче от флашка да си гледам ще е идеално.Ако някой има някакви предложения съм съгласен да ги видя.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Dimo_J написа:По принцип не пътувам толкова много, че булсат да си пускам, но в момента работата е такава, че стоя по 9 часана едно място и се чудя какво да правя и поради тази причина Булсат го отхвърлям.Просто искам някакво телевизорче, което евентуално да си го свържа към цд-то, пък ако може и някой филмче от флашка да си гледам ще е идеално.Ако някой има някакви предложения съм съгласен да ги видя.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар