Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете за избор на ТВ за камион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете за избор на ТВ за камион

Колеги искам да си взема тв за камиона, но не знам какъв.... мъгла ми е честно казано.Помогнете ако може.Не държа на марка, искам като го включа да не гледам само сериали по БТВ

Re: Помогнете за избор на ТВ за камион

Dimo_J написа:
    Колеги искам да си взема тв за камиона, но не знам какъв.... мъгла ми е честно казано.Помогнете ако може.Не държа на марка, искам като го включа да не гледам само сериали по БТВ
    Тръби на двете огледала и абонамент към някой оператор наапример Булсатком.Научаваш се бързо как се инсталира и си готов.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

кола

Значи трябва да е с по добър тунер и много евтините няма да свършат работа
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Помогнете за избор на ТВ за камион

Tornado написа:
        Dimo_J написа:
        Тръби на двете огледала и абонамент към някой оператор наапример Булсатком.Научаваш се бързо как се инсталира и си готов.
        +1 но гледай да е с по-малка консумация за да държат акумулаторите по-дълго време
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Ако държиш да е само телевизор - гледай да е с цифров тунер, щото иначе след 1 септември ще се отухли (т.е. ще стане непотребна тухла).Иначе решението е Булсатком, ама трябва да си мъкнеш и монтираш антената след всяко паркиране.

Коментар

При положение,че Булсата ще го гледаш само ако си спрял на паркинг,демект да речем 7-8 часа стоене на паркинг,ще гледаш ТВ 2-3 часа,другите ще спиш - няма смисъл от ТВ.Вземи едно такова http://www.technomarket.bg/products/...-gps-tv-bg-map - да си качваш филми да гледаш,имаш и ГПС и ОС,DVB-T тунер,което ще ти е от полза като почне цифровата ефирна ТВ ако държиш чак толкова много на тв.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

По принцип не пътувам толкова много, че булсат да си пускам, но в момента работата е такава, че стоя по 9 часана едно място и се чудя какво да правя и поради тази причина Булсат го отхвърлям.Просто искам някакво телевизорче, което евентуално да си го свържа към цд-то, пък ако може и някой филмче от флашка да си гледам ще е идеално.Ако някой има някакви предложения съм съгласен да ги видя.

Коментар

Според мен по-добрият вариант е някой таблет или лаптоп, дори и на старо да е.

Коментар

Dimo_J написа:
                  По принцип не пътувам толкова много, че булсат да си пускам, но в момента работата е такава, че стоя по 9 часана едно място и се чудя какво да правя и поради тази причина Булсат го отхвърлям.Просто искам някакво телевизорче, което евентуално да си го свържа към цд-то, пък ако може и някой филмче от флашка да си гледам ще е идеално.Ако някой има някакви предложения съм съгласен да ги видя.
                  Няма да си пускаш просто втори приемник към някой приятел и една чиния с LNB е 30 лв.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Dimo_J написа:
                    Няма да си пускаш просто втори приемник към някой приятел и една чиния с LNB е 30 лв.
                    като син на Шофьор и по настоящем Сот-аджия мога да препоръчам нещо от този сорт ТВаз ползвам подобно и се справя много добре ползвам само и единствено по голяма антена (стайна) има си вход за Флашка /ДВД даже и дистанционно си има
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                    X