Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с флаш памет

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с флаш памет

    Добър вечер колеги имам проблем с флашката които не мога да реша.флашката ми е "HP 16 GB" проблемът е следният, качвам песен на флашката пускам я тругва си нема проблеми после я изваждам пак я слагам и песента не тругва.Пробвах с няколко песни и пак така, сканирах за вируси нема нищо флашката я форматирах с FAT32 пак така, преинсталирах си WINDOWS-a (XP) и тогава стана, но сега пак е така.Ще се радвам ако може да ми помогнете Благодая

    #2
    Преинсталирал си Windows-а? Защо, нали имаш проблем с флашката? Това ми прилича на решенията в Андроид-форума: Имам проблем със... - Преинсталирай си телефона! - Ама той е със слушалките... _Преинсталирай бе, много си тъп, във важната тема пише как се преинсталира. Ключ. Горе-долу така се решават нещата там. Правиш пълен формат, нали, а не само бърз? Форматирай на друг компютър. Ако положението е същото - проблемът е във флашката най вероятно. А като цяло при второто слагане на флашката - вижда ли се като устройство, песните виждат ли се? Виждат се, но не тръгват в плеъра? Пробва ли с друг плеър? Например KM или WMP? Флашката като я изваждаш - преди това избираш ли командата "Безопасно премахване на хардуер"?Аз имам една 8 ГБ, която се форматира само на лаптопа, само на FAT 32. И после никой друг компютър не я чете. Само лаптопа. Отписал съм я.

    Коментар


      #3
      Ми преинсталирах windows-a защото четох че може да е от вируси, но както казах сканирах с 1-2 програми и немаше нищо и реших да преинсталирам.Флашката си я разчита песните се виждат обаче като ги пусна ми пише че са по 00:00 (за време става вупрос).Пробвах с Winamp, AIMP плeъер, GOM и WMP.Колкото до това да я вадя безопасно по принцип не го правя, но пробвах и така и пак не става.Незнам мисля че проблема може да е в лаптопа зашото като преинсталирах windows-a пак си качвах музика известо време (2-3 дена), а снимки мога да си качвам.

      Коментар


        #4
        И казваш - снимки качваш и можеш да ги разглеждаш всеки ден, а мепезетки не можеш да слушаш всеки ден? И си преинсталира уиндоуса? Интересно.Значи, дай да пробваме с нещо по-сериозно - качи на флашката филм - няма значение кой, щях да търся има ли "Не ми пипайте прозорците", но просто нека да е голям файл (до 2GB разбира се). Качи филма, извади флашката, пак я пъхни и пробвай да гледаш филма. Ако стане - нищо и няма на флашката, ако обаче не стане - сядал си отгоре ѝ.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

        Коментар


          #5
          А от къде ги вземаш тия музики? Ако ги сваляш от сайта на Виваком можеш да ги слушаш на компютъра си, но запишеш ли ги, ако успееш да ги запишеш, вече не тръгват.
          Няма начин да няма начин!

          Коментар


            #6
            Не става и с филм и със снимки не става извинявам се .Значи ми остава един вариант да я пробвам на друг компютър ако и тогава не стане я отписвам :XСамо това не ми я ясно, като си преинсталирах windows-а и 2-3 дена всичко си беше ток и после пак

            Коментар

            Working...
            X