Добър вечер колеги имам проблем с флашката които не мога да реша.флашката ми е "HP 16 GB" проблемът е следният, качвам песен на флашката пускам я тругва си нема проблеми после я изваждам пак я слагам и песента не тругва.Пробвах с няколко песни и пак така, сканирах за вируси нема нищо флашката я форматирах с FAT32 пак така, преинсталирах си WINDOWS-a (XP) и тогава стана, но сега пак е така.Ще се радвам ако може да ми помогнете Благодая
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с флаш памет
Collapse
X
-
Преинсталирал си Windows-а? Защо, нали имаш проблем с флашката? Това ми прилича на решенията в Андроид-форума: Имам проблем със... - Преинсталирай си телефона! - Ама той е със слушалките... _Преинсталирай бе, много си тъп, във важната тема пише как се преинсталира. Ключ. Горе-долу така се решават нещата там. Правиш пълен формат, нали, а не само бърз? Форматирай на друг компютър. Ако положението е същото - проблемът е във флашката най вероятно. А като цяло при второто слагане на флашката - вижда ли се като устройство, песните виждат ли се? Виждат се, но не тръгват в плеъра? Пробва ли с друг плеър? Например KM или WMP? Флашката като я изваждаш - преди това избираш ли командата "Безопасно премахване на хардуер"?Аз имам една 8 ГБ, която се форматира само на лаптопа, само на FAT 32. И после никой друг компютър не я чете. Само лаптопа. Отписал съм я.
-
Ми преинсталирах windows-a защото четох че може да е от вируси, но както казах сканирах с 1-2 програми и немаше нищо и реших да преинсталирам.Флашката си я разчита песните се виждат обаче като ги пусна ми пише че са по 00:00 (за време става вупрос).Пробвах с Winamp, AIMP плeъер, GOM и WMP.Колкото до това да я вадя безопасно по принцип не го правя, но пробвах и така и пак не става.Незнам мисля че проблема може да е в лаптопа зашото като преинсталирах windows-a пак си качвах музика известо време (2-3 дена), а снимки мога да си качвам.
Коментар
-
И казваш - снимки качваш и можеш да ги разглеждаш всеки ден, а мепезетки не можеш да слушаш всеки ден? И си преинсталира уиндоуса? Интересно.Значи, дай да пробваме с нещо по-сериозно - качи на флашката филм - няма значение кой, щях да търся има ли "Не ми пипайте прозорците", но просто нека да е голям файл (до 2GB разбира се). Качи филма, извади флашката, пак я пъхни и пробвай да гледаш филма. Ако стане - нищо и няма на флашката, ако обаче не стане - сядал си отгоре ѝ.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар