Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, ДА ПОМОГНЕМ на колежката dkenanova

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дано всичко да е наред. Всички стискаме палци.Как сте със средствата - предполагам сметката е активна ?
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Благодаря на всички за милите думи и подкрепата.Уверена съм,че този път ще бъде успешна трансплантацията.veselin10 не се ангажирам с дата за присъствие на някоя среща,но...обещавам,че Италфест 2015 няма да го пропусна Сметката е активна и благодарение на верни приятели като вас успявам да преживея последните 9 месеца тук,а предстоят още поне 4 Капка по капка и ден за ден,но не се оплаквам.Благодарна съм за всичко,което се случва :D Обичайте се
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Пожелавам ви всичко да е наред и да се оправите по-бързо, ако не достигат средства можете да се обърнете и към медиите, които все още помагат на хората в затруднено положение
        Опозиция.ком - http://opozicia.com/

Коментар

Новина от преди час от facebook: Здравейте приятели на Диляна,Искам на всички да кажа, че операцията и мина успешно вчера .Както майка и , така и Диляна са добре.Естествено Диляна се въстановява по-бавно от майка си , но за момента нещата са нормални и е в интензивен сектор.Скоро ще бъде прехвърлена в стаята си!Молим се лечението и да приключи успешно.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Новина от преди час от facebook: Здравейте приятели на Диляна,Искам на всички да кажа, че операцията и мина успешно вчера .Както майка и , така и Диляна са добре.Естествено Диляна се въстановява по-бавно от майка си , но за момента нещата са нормални и е в интензивен сектор.Скоро ще бъде прехвърлена в стаята си!Молим се лечението и да приключи успешно.
            Супер, браво, това е добра новина. Стискам палци.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Стискаме палци всичко да е наред!
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Здравейте и от мен,След 10 дневен престой в болницата бях изписана. / поклон пред лекарския екип извършил операцията./Резултатите от кръвните изследвания са добри,бъбрека работи и съм физически добре.Предстоят множество изследвания ,консултации и наблюдение за още 3 месеца с престой тук,но се надявам да няма проблеми.Трансплантацията мина добре и за мен и за майка ми.Благодарности на всички приятели тук.И накрая ми позволете едно наспамване на темата.....и все пак всечки сме смъртни,но ФИАТА може да вози до гроб

Коментар

Покланям ти се до земята. Много силен човек си. Успех!!!
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Много се радвам за тебе, колежке! Тази новина направи деня ми хубав :D
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Здравейте колеги,Надявам се никога повече да не се налага да се пуска подобна тема за мен.Това е последния ми пост тук.И така прибрах се в България на 30 юни след точно 13 месеца и един ден престой във Франция.Втората бъбречна трансплантация беше успешна,бъбрека работи и двете с майка ми сме добре.Предстоят още доста месеци интензивно наблюдение тук в България и поредните контролни изследвания през декември във Франция,а след това пак в България и после пак ходене до Франция поне по веднъж в годината или когато ме викнат.Първите две години ходенето нема определен график,а зависи от изследванията,които им пращам.Благодаря на всички колеги за подкрепата и куража,който ми давахте.Всички Вие бяхте част от моята сага,добра или лоша на моменти.Вече се видях с някои от Вас,а с други чакам с нетърпение да се видим :D И сега за протокола: ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ.

Коментар

Working...
                        X