Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, ДА ПОМОГНЕМ на колежката dkenanova

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за пожеланията.Само палете свещи,молете се на кой в каквото вярва,правете вуду магии или както дойде.Че с тоя мой късмет.....Оказа се,че имам още 2 зъба,които са възпалени и ще се разделяс тях,а после ще има доста работа за зъботехниците с мойта усмивка.А за съжаление имам и някаква тромбоза на мястото на отстранения бъбрек и ако не се разбие с лекарства ще се наложи друга интеревенция.Аз съм оптимист и стигнах прекалено далече,за да се откажа сега.Поздрави и весело изкарване на сбирката послучай годишнината.
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

:D Успех Диди!, стискам палци всичко да е наред!

Коментар

Диди, стискам палци и знам че съвсем скоро всичко ще се подреди така както трябва и ще е по най-добрия за теб начин.Знаеш че се възхищавам на силата и куража ти. На юбилея ОБЕЩАВАМ че ще пия поне едно за твое здраве

Коментар

Нали знаете има човек има проблем И така все още си имам тромб и май с лекарства няма да стане,да се премахне.Обаче добрата новина е,че докторката каза"Има вариант"Не питах какво значи и какво има предвид.Сега по-важное мнението на професор.Ростенг.Той е главел лекар и човек с много опит.Аз продължавам да се моля за мойто малко коледно чудо./запалете и вие една свещичка за мен/Скоро предстои скенер на съдовете от дясно,предполагам,че ако са добри за кръвоснабдяване на новия бъбрек ще бъде там операцията.И колеги сложихте ли зимните гуми?

Коментар

dkenanova написа:
            Аз продължавам да се моля за мойто малко коледно чудо./запалете и вие една свещичка за мен/
            Моля се и аз за теб. Ще запаля свещичка. И вярвам в щастливия край на твоето огромно изпитание.
            dkenanova написа:
            И колеги сложихте ли зимните гуми?
            Не. Стоят в мазето с 6 мм грайфер.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Имам нова надежда ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ПРЕЗ МАРТ и малко четиво за свободното време ако го имате http://bgdonor.com/RealStories/SvetlioAndDidi

Коментар

Колеги след много дълго чакане много скъсани нерви ,разбити надежди много сълзи и болкаи изобщо от всички негативни емоции на света по много има светлина в тунела Най-после е насрочена дата за втората трансплантация,а именно 27 април. Благодаря на майка ми,която ще ми е донор и дано съдбата е благосклонна този път. Пазете се :DП.С.Благодаря на всички,които са до мен в борбата ми

Коментар

Думи не могат да опишат колко силен човек си...Успех!
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    Думи не могат да опишат колко силен човек си...Успех!
                    +1 Успех и от мен. Стискам палци всичко да е наред.
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Всички духовно сме с теб, мила колежке!
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Успех, Диди!

Коментар

успех и от мен - стискаме палци всичко да е наред този път
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

27-ми април е понеделник. значи на 30(четвъртък) в Дон Вито? Чакаме те!
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Стискаме палци и всички у дома!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

dkenanova написа:
                                Колеги след много дълго чакане много скъсани нерви ,разбити надежди много сълзи и болкаи изобщо от всички негативни емоции на света по много има светлина в тунела Най-после е насрочена дата за втората трансплантация,а именно 27 април. Благодаря на майка ми,която ще ми е донор и дано съдбата е благосклонна този път. Пазете се :DП.С.Благодаря на всички,които са до мен в борбата ми
                                С теб сме.Бъди все така силна. Стискам палци и съм УБЕДЕН, че този път всичко ще е наред.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X