Благодаря за пожеланията.Само палете свещи,молете се на кой в каквото вярва,правете вуду магии или както дойде.Че с тоя мой късмет.....Оказа се,че имам още 2 зъба,които са възпалени и ще се разделяс тях,а после ще има доста работа за зъботехниците с мойта усмивка.А за съжаление имам и някаква тромбоза на мястото на отстранения бъбрек и ако не се разбие с лекарства ще се наложи друга интеревенция.Аз съм оптимист и стигнах прекалено далече,за да се откажа сега.Поздрави и весело изкарване на сбирката послучай годишнината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, ДА ПОМОГНЕМ на колежката dkenanova
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нали знаете има човек има проблем И така все още си имам тромб и май с лекарства няма да стане,да се премахне.Обаче добрата новина е,че докторката каза"Има вариант"Не питах какво значи и какво има предвид.Сега по-важное мнението на професор.Ростенг.Той е главел лекар и човек с много опит.Аз продължавам да се моля за мойто малко коледно чудо./запалете и вие една свещичка за мен/Скоро предстои скенер на съдовете от дясно,предполагам,че ако са добри за кръвоснабдяване на новия бъбрек ще бъде там операцията.И колеги сложихте ли зимните гуми?Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Аз продължавам да се моля за мойто малко коледно чудо./запалете и вие една свещичка за мен/dkenanova написа:И колеги сложихте ли зимните гуми?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Имам нова надежда ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ПРЕЗ МАРТ и малко четиво за свободното време ако го имате http://bgdonor.com/RealStories/SvetlioAndDidiЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Колеги след много дълго чакане много скъсани нерви ,разбити надежди много сълзи и болкаи изобщо от всички негативни емоции на света по много има светлина в тунела Най-после е насрочена дата за втората трансплантация,а именно 27 април. Благодаря на майка ми,която ще ми е донор и дано съдбата е благосклонна този път. Пазете се :DП.С.Благодаря на всички,които са до мен в борбата миЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
style34 написа:Думи не могат да опишат колко силен човек си...Успех!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
dkenanova написа:Колеги след много дълго чакане много скъсани нерви ,разбити надежди много сълзи и болкаи изобщо от всички негативни емоции на света по много има светлина в тунела Най-после е насрочена дата за втората трансплантация,а именно 27 април. Благодаря на майка ми,която ще ми е донор и дано съдбата е благосклонна този път. Пазете се :DП.С.Благодаря на всички,които са до мен в борбата миA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар