Чакаме следващата порция добри новини!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, ДА ПОМОГНЕМ на колежката dkenanova
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Както някои вече знаят, новините не са добри, за съжаление. "Здравейте,рано или късно ще се разбере от някъде и по-добре аз да го напиша. БЪБРЕКА МИ НЕ РАБОТИ.СЛЕДВА ЕКСПЛАНТАЦИЯ на 6.08.След 2 месеца ще се знае дали ще могат да направят втора трансплантация от трупен донор или може само от жив донор какъвто аз нямамам..Излишно е да споменавам, че всички ти пожелаваме успех и сме с теб, и каквото зависи от нас - ще помогнем по всеки възможен начин.
Коментар
-
И следва продължение :D Привет на всички.От днес сутринта съм отново в хотела,но с условието всеки ден да ходя до болницата за вливанена антибиотик и за превръзка на операцията.Оказа се,че има някаква инфекция след отстраняване на бъбрека ,но за сега твърдят,че е малка и увладяна.Иначе физически съм добре колкото мога,но иначе емоционално съм в дупка и до не малка.Добре поне,че диализата е доста поносима за физическото ми състояние.Има искрица надежда относно намирането на жив донор,но ще коментирам когато има развитие и окончателни новини.Към момента се очаква да се наложи престоя ми тук да бъде до началото на декември или дори повече.Това е по медицински препоръки Липсвате ми банда Благодаря на всички,които застават до мен в този момент.И както казвам "Въпреки всичко живота продължава и само от нас зависи той да е такъв,какъвто искаме."И да си пазите ИТАЛЯНКИТЕЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Диди (позволявам си да се обърна така, макар че не се познаваме), ти си един невероятно силен човек. Възхищавам ти се. Вярвам, че ще имаш успех в най-трудната битка - тази за живот. Заслужаваш го. Помни, че съдбата ни изпраща само изпитания, които можем да преборим. С цялото си сърце ти желая късмет, успех и възможно най-скоро да се похвалиш най-после с щастливия край на това изпитание.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Здравей! Не се познаваме лично, но прочетох историята и това, което ми направи впечатление е, че постоянно използваш широко усмихнати емотикони. Искрено се надявам в тези трудни периоди наистина да се усмихваш широко и да се радваш на живота! Желая ти скорошна трансплантация, пълно оздравяване и живот изпълнен с усмивки! Аз съм студент, в момента работя и съм готов да помогна с капка финансова помощ, защото от опит знам, че "капка по капка - вир става"! Искам само да знам дали банковата сметка е актуална, дали имаш достъп от Франция до нея и ще чакам да пишеш как си в момента! Поздрави и всичко най-добро от мен!Fiat Brava 1.6 16v 103 к.с. 2001г.
Коментар
-
Привет колеги,Мога да кажа,че нещата се развиват добре.Най-после успях да си намеря квартира и в понеделник се местя.Добрата новина е ,е продължават да ме наблюдават със скенери,доплери и ехографии.Дори преди 10 дни хванаха малка тромбоза на мястото на операцията и сега я разбиваме с медикаменти,за да няма проблем при новата трансплантаци.Тези дни очаквам резултатите от кръвните изследвания на баща ми и ако е съвместим с мен той ще дойде на пълни изследвания и ако е ок ще ми стане донор това е най-добрия вариант за мен :D Ако трябва обаче ще чакам трупен донор като първия път.до скороЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Към момента нямаме информация да има промяна в банковата сметка. Не се притеснявай от това, че темата стои отдавна. Ако има промяна, съм сигурен, че Диди веднага ще ни информира, за да направим корекция. Ако все пак нещо не е наред - невалидна сметка или нещо друго - парите ти няма да се изгубят, а ще ти бъдат върнати от банката.
Коментар
-
Привет на всички.Първо искам искрено да благодаря на всички приятели,които продължават да ми помагат през изминалите месеци.Искам да се извиня за дългото отсъствие,но след преместването в квартирата нямах интернет тук,а се оказа,че за да си прекараш такъв тук е прекалено сложно и скъпо.Но се разбрах с един съсед и си поделихме разходите за неговия/но само за 6 месеца,че било незаконно,а и се надявам да не седя повече време/.Нещата при мен вървят добре оказа се,че и двамата ми родители са съвместими с мен и могат да ми станат донори.Сега чакамда назначат дати за пълни изследвания на баща ми,за да се види дали е здрав.Майка ми вече започна нейните,тъй като е тук с мен.Опитвам се да не правя големи планове,че не се знае.Виждате какво стана миналия път.Иначе от медицинска гледна точка се грижат добре за мен.Поздрави на всички и до скоро. :DЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар