Здравейте колеги,От два часа вече дишам малко по-леко.Получих имейл,с който ми се определят официално датиза изследвания в Университетската Болница в град Толуза. Както някои знаят определянето на тези дати се проточи повече от три месеца и беше доста изнервящо.Изследванията са от 10.07 до 15.07.2013г. От 10.06 до 15.06 - бел. мод. След тези изследвания влизам в листата на чакащите трансплантация на Франция и се надявам късмета да е на моя страна..В момента чакам и официалнота писмо на бланка на болницата с точните дати /естествено са забравили да го прикачат в мейла/ И веднага щом го получа ще го споделя Поздрави на всичкиМОДЕРИРАНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, ДА ПОМОГНЕМ на колежката dkenanova
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ей това се чакаше цели четири месеца. Преброих си мейлите разменени с различни части на администрацията наболницата.САМО 16,3 разговора по телефона на френски,4 на български и 1 на английски,Накрая стана. Ся само да не падне самолета или да не го похитят и съм ок. На този етап.Чакам превода на писмото щото френски не говоря.Прикачени файловеЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Аз долуподписаният L.Rostaing ,управител,координатор,шеф (както искаш така си го превеждай),на отделението за неврология и присаждане на органи,Toulouse Rangueil (Името на болницата предполагам,не мога точно да го преведа),освидетелствам (потвърждавам),че госпожа Деляна Деканова ще бъде хоспитализирана в моето отделение на 10.06.2013 за период от 1 седмица за постигане на баланс преди трансплантацията на препанкреас.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Здравейте колеги,Мина пътуването ми и като цяло съм доволна от направените изследвания.Още нямам пълните резултати ,но ги чакам до месец.Консултацията с професора мина добре и научих няколко неща.1.Още не са успяли да ме затрият нашите доктори. 2.С моята кръвна група се очаква да чакам около година за донор,което е приемливо.3.Щесе наложи да прекарам почти цялата 2014 година в Тулуза,няколко месеца преди и няколко месеца след трансплантацията,а не ми се ходи.Не,че не ми харесва просто пак се налага да се мисли за финансиране на въпросния престой,а прогнозата за разходи не ми хареса.За сам човек около 700 евро на месец.400 са за наем,а другите за разноски,ама след трансплантацията ще трябва да дойде някой при мен,че няма да се оправя сама. 4.Френския е странен и не ми харесва,а се налага да понауча до заминаването,че тия не искат да говорят Англето. 5.Професор Ростенг ме пита и дали нямам жив донор за бъбрек/някой приятел или роднина/.То тяхното законодателство позволява донорство без роднинска връзка,но аз сконфузено му вдигнах рамене,че честно казано не съм обсъждала въпроса нито със семейството,а за приятели не говоря,че просто ня ми дава сърце да моля някой за такова нещо.Накрая искам да благодаря на всички станали съпричастни и помогнали ми за това пътуване.Обичайте се и знайте,че няма нищо вечно и сигурно на този свят.Аз продължавам напред ,защото има още до финала на сагата,а който иска нещо да пита,сподели или да ми даде кураж да пише,аз от кураж има нужда в голямо количество,но не го връщам на собственика.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Привет на всички.Няма да пиша много тук.За съжаление дойде един момент малко конфузен за мен.https://www.facebook.com/da.pomognem.na.didiЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Колеги,здравейте.По Великден стават чудеса :D Не вярвах,че ще го кажа,но е така.В 16.00 днес следобед ми се обадиха от Франция,че възможно най-бързо трябва да замина За Тулуза.Очаква се до месец да се намери подходящ бъбрек за мен и да ме трансплантират.Сега късмета да е с мен.Да се стегна психически и да се оправя с финансовата част,че малко ме изненадаха.То нали очаквах ноември да замина...Но господ е с мен. Бъдете добри и знайте,че там горе някой гледа и бди над нас!!!!Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Здравейте,Вече от 10 дни съм във Франция.Изследванията ми приключиха и са с много добри резултати.Очаква се следващите 10 дни да излезе и донор с подходящи за мен показатели.Няма да лъжа,че очакването всеки момент да те повикат не е стресиращо Искам да кажа,че много съм благодарна на всички колеги,които са с мен от самото начало.Подкрепата Ви е важна,а и за напред има още дълъг път.Стискайте палци и драсвайте понякой ред където ршите просто за кураж,че ми трябва. Поздрави и да знаете,че ако не пиша със сигурност чета.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Успех ти желая и само хубави новини да се чуват Знай, че си по-силна от всички във форума взети заедно. Успех, кураж, здраве - с нетърпение чакам да се видим на неделна срещаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар