Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Историята на един форум
Collapse
X
-
[quote:eadb995965]Внезапно в подреденото малко общество нахлуват тълпи нови хора. И започват да пишат на поразия. Задават въпроси, които вече са обсъждани в подробности преди месец. Задават въпроси, които нямат нищо общо с темата на форума. Задават въпроси, които са безумни, безсмислени или написани на хинди. Пускат рекламни съобщения. Подиграват се, иронизират, откровено се заяждат. Намира се някой, чието особено чувство за хумор го задължава да отговаря на всяка тема с поздрав в стил ,,така ли, а защо да нямам аз интимни отношения с твои роднини от женски полFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Защо отново с песимизъм и черногледство ?
Хм...колегата от форума на Пежо очевидно в посещавал много ама много форуми за да стигне до тези "дълбоки" изводи...Да, сигурно е прав на 100% и се чуства горд, че може да обобщава с такава дълбочина на изказа...И какво е предложението..., аз съм нов член на този форум и след като прочетох какво може да се случи, би трябвало да забегна в обратна посока със скоростта на звука ? Напротив аз съм оптимист и ще остана, за да се опитам да променя отношението към форумите, или да помогна с каквото мога поне нашия форум да е изключение...FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
-
Re: Защо отново с песимизъм и черногледство ?
Yoda написа:... ще остана, за да се опитам да променя отношението към форумите, или да помогна с каквото мога поне нашия форум да е изключение...Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Дълго време се чудех как да намеря тази тема, а сега като я намирам, откривам, че линка води до тема която вече е изтрита.За радост колегата FIRE 8V е цитирал част от нея. Надявам се доста хора да прочетат написаното. А ако някой може ад намери евентуално цялото оригинално мнение - нека го цитира тук - бирата е от мен, че и мезето.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Всъщност аз го намерих - Чичко Гугъл доста умен бил... Тайният живот на форумитеавтор: неизвестенИ се появява на бял свят един съвсем нов форум.И е празен, чист и подреден, и в него цари тишина и спокойствие. По замисъл е посветен на нечия любима идея - средновековна литература или отглеждане на декоративни рибки например. В началото адреса му знаят само тримата ентусиасти, които са го създали. Някой от тях през ден започва нова тема, в която детайлно описва болестите на обикновената скалария или творчеството на сър Томас Малори. Въпреки несъмнената си важност съобщенията му остават без отговор. Точно преди тримата съвсем да се отчаят от всеобщата липса на интерес, във форума един по един започват да се появяват нови участници.На втория месец вече се е оформила малка сплотена групичка, в която се водят разгорещени дискусии за рибешки храни. Всички са развълнувани и проверяват поне три пъти на ден дали някой е отговорил на последното им съобщение. След много часове писмено общуване членовете на компанията се поопознават и дори започват да се събират през петък в някоя бирария. Неизменно двама от форумистите (двойката обикновено - но не задължително - е разнополова) безкрайно си допадат и решават да съберат рибките и съдбите си.Дискусиите бавно, но сигурно се разводняват. Каквато и да е основната тема, покрай нея се промъкват ,,защо не дойде на последната срещаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар