Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за талони за паркиране

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за талони за паркиране

Здравейте, Някой може ли да ми каже къде на сайта не ЦГМ пише, че стари талони за паркиране не могат да се ползватдо вчера ставаха, днес бяха тръгнали скоба да ми слагат! Имам около 80 талона от 2007 г. Писна ми всяка сутрин да се гоня с тях! Май ще трябва да вадя 300лв. А така не ми се дават за това Става въпрос за зелена зона.
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Най-добре звънни по телефона и питай.

Коментар

Питах, казаха, че на сайта им пишело, че до декември трябвало да се сменят, никъде не пише, че старите не важат, но пише, че трябва да се сменят до декември 2012, а сега сме февруари, така, че по пътя на логиката трябвало да са невалидни!Разбирам, талоните са от 2007 година - стари са, но цената им е 50ст за 30 мин, колкото си е цената и сега на 30 мин в зелената зона, толкова ли са закъсали за пари, че вече и за това почнаха....Онзи ден ми вдигнали колата на която съм си платил винетния стикер от 100лв и някакъв мазен полицай на паркинга ми вика "Плати си глобата защото само ще загубиш време и ще стане по голяма"Аз му казах, че са ми я вдигнали неправомерно и че ще си тръгна с колата без глоба, той заяви, че това било прецедент и нямало такъв случай до сега! 3 часа и няколко скъсани нерви си излязъх без да плащам нищо, че даже и извинително писмо ми пращаха, сега мисля да ги съдя и имам пълното право да го направя!Чакам ги още малко да се направят и да ме издразнят....

Коментар

На мен ми сложиха скоба, макар че си бях платил със смс. Просто спрях, пуснах смс веднага и влязох в сградата. Излизам скоба... Оказа се, че има забавяне в системата. Обаче не мога да го докажа... В изпратени ми е 9.02, в получени 9,04. Глобата ми е написана в 9.05. Викам пичовете да ми отключат колата. Показвам смс-а, те ми казват "Г-не това се случава всеки ден, ако имате време ходете пуснете жалба. Ако не се оплаквате никой няма да си мръдне пръста."Писах, писах... Според тяхната система е получено 9,07. Изкараха ме, че часовника на телефона ми бил назад...

Коментар

vital написа:
          На мен ми сложиха скоба, макар че си бях платил със смс.
          Това няколко пъти ми се случи в Бургас. Не ми приема СМС-а, щото системата забила. Идва оня "пъдар" и вика: "Това не е мой проблем." А, аз с болно дете на ръце пред болницата. Казах му, че ако на излизане заваря колата закопчана, ще го намеря и лично ще му завра скобата в задника.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колега, моя позната в ЦГМ каза току що, че са невалидни.СориП.П. Можел си да ги смениш за нови до края на декември

Коментар

На самите талони си пише. Поне на тези които аз намерих в жабката преди седмица и изхвърлих. ...
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Аман от тези простотии....хубаво е че направиха зони, но 300 лв за нашия стандарт си е много!Ще трябва явни да си я паркирам пред чужд блок извън зоната, където най-вероятно ще ми я дерат редовно сърдити старчета, но трябва да се гледа позитивно - след време ще ми паднат за нещо и ще им разгоня фамилията! Мерси на всички отзовали се!

Коментар

Working...
                X