Почти 3000 шофьори без книжка хванати за месецСамо през месец август контролните органи са спрели 2 856 неправоспособни водачи на МПС. Това съобщиха от Отдел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почти 3000 шофьори без книжка...
Collapse
X
-
И се чудиме защо джигитите по пътищата са толкова много... То не че зависи от "свидетелството за правоуправление" ама все пак ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:То не че зависи от "свидетелството за правоуправление" ама все пак ...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз съм карал няколко пъти без книжка, но поне спазвам ВСИЧКИ правила ... спазвам предимство, не изпреварвам неправилно, пускам винаги мигачи, фарове, глупости ... АБСОЛЮТНО винаги съм с колан и т н ... Поне ако някой път ме хванат (не, че ми се случва често, но ...) няма да е заради някое нарушение, а просто защото изглеждам млад ...
Коментар
-
Еми колеги ще се трепери да не попаднем на някой неграмотен, пян, дрогиран или незнам какъв шофьор. В БГ всеки смята, че е над закона.Днес се случи нещо съвсем "нормално".. класическо изпълнение. Липса на познание на правилника за едно от най-важните неща: даване/използване на предимство. Стои си пича от дясно (на път, който предимството се преобразува и той е от дясната страна на пътя с предимство) и си чака, хората зад него си бибиткат, други дето не им пука отнемат предимството (а трябва да чакат щото имат STOP) на тези дето стоят и чакат пича (с голфа със затъмнени стъкла) да мине... изобщо нормална родна картинка.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
проблема не е на едната част от шофьорите - ами на цялото общество. аз не познавам шофьор, който например никога не е превишавал скорост. въпроса е, че сега има хванати откакто тръгнаха проверки под прикритие цивилен дето се опитва да бутне нещо на полицая, а тайно му подписва заповедта за уволнение ... съвсем скоро - като станем реално и част от цивилизована европа и ще се научат и най-големите простаци да спазват правилата ако искат да са в играта
Коментар
-
Vladim написа:bscsystem написа:айде бе? Аз си купих книжката, и ? Купуването на книжка въобще не е критерии!
Коментар
-
Споко, и аз съм давал подарък на сърбите например щото не искаха да ме пуснат да си дойда в родната си държава наглите изнудвачи - сичко е пост-тоталитарен манталитет. Разбираемо е. Междо другото - браво на колегата; и той значи е имал колкото мене грешки на листовките (никакви). Връщам си думите назад. Всеки случай е различен.
Коментар
-
kiler_4o написа:Аз съм карал няколко пъти без книжка, но поне спазвам ВСИЧКИ правила ... спазвам предимство, не изпреварвам неправилно, пускам винаги мигачи, фарове, глупости ... АБСОЛЮТНО винаги съм с колан и т н ... Поне ако някой път ме хванат (не, че ми се случва често, но ...) няма да е заради някое нарушение, а просто защото изглеждам млад ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар