Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почти 3000 шофьори без книжка...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почти 3000 шофьори без книжка...

Почти 3000 шофьори без книжка хванати за месецСамо през месец август контролните органи са спрели 2 856 неправоспособни водачи на МПС. Това съобщиха от Отдел

И се чудиме защо джигитите по пътищата са толкова много... То не че зависи от "свидетелството за правоуправление" ама все пак ...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ужас
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        То не че зависи от "свидетелството за правоуправление" ама все пак ...
        Тъкмо щях да кажа че не съм видял книжка кола да кара Не че е нормална такава статистика но си мисля че са много повече хората които карат пияни и дрогирани отколкото тея без книжка. Няма да спорим кои са по-опасни, нали?
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз съм карал няколко пъти без книжка, но поне спазвам ВСИЧКИ правила ... спазвам предимство, не изпреварвам неправилно, пускам винаги мигачи, фарове, глупости ... АБСОЛЮТНО винаги съм с колан и т н ... Поне ако някой път ме хванат (не, че ми се случва често, но ...) няма да е заради някое нарушение, а просто защото изглеждам млад ...

Коментар

И аз карах много внимателно докато бях без книжка - за да няма поводи да ме спират. А сега карам още по-внимателно за да не ми я вземат пак. Не мисля, че съм убиец.
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

fiat_love написа:
              По-добре без книжка отколкото с купена и пак да не може да кара
              айде бе? Аз си купих книжката, и ? Купуването на книжка въобще не е критерии!

Коментар

bscsystem написа:
                И, защо? Нямаше време да ходиш на куросве ли?
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

bscsystem написа:
                  дано да си си я купил за да не си губиш времето, през което изкарваш много пари ... щото иначе означава, че просто не ти се четеше правилника и листовки

Коментар

Еми колеги ще се трепери да не попаднем на някой неграмотен, пян, дрогиран или незнам какъв шофьор. В БГ всеки смята, че е над закона.Днес се случи нещо съвсем "нормално".. класическо изпълнение. Липса на познание на правилника за едно от най-важните неща: даване/използване на предимство. Стои си пича от дясно (на път, който предимството се преобразува и той е от дясната страна на пътя с предимство) и си чака, хората зад него си бибиткат, други дето не им пука отнемат предимството (а трябва да чакат щото имат STOP) на тези дето стоят и чакат пича (с голфа със затъмнени стъкла) да мине... изобщо нормална родна картинка.
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

проблема не е на едната част от шофьорите - ами на цялото общество. аз не познавам шофьор, който например никога не е превишавал скорост. въпроса е, че сега има хванати откакто тръгнаха проверки под прикритие цивилен дето се опитва да бутне нещо на полицая, а тайно му подписва заповедта за уволнение ... съвсем скоро - като станем реално и част от цивилизована европа и ще се научат и най-големите простаци да спазват правилата ако искат да са в играта

Коментар

Vladim написа:
                        bscsystem написа:
                        И, защо? Нямаше време да ходиш на куросве ли?
                        Листовки 0 грешкиКормуване, около 35мин въртене нагоре надолу (ооооо дааааа той явно не е бил сигурен, дали да ми даде книжката и за да се убеди му трябваха поне 2ч.) И накрая само дето не ми каза: "Виждаш ли го онзи камион, дали може да минеме под него като по филмите?) Е верно, че мацката преди мене щеше да го докара до припадак, ама ОЧЕВАДНО на мене си го изкара след това.Не се оплаквам, просто нашите пиандета на изпита по кормуване от дългогодишният си стаж са станали като кондукторите в градския транспорт...по добре му дай 50ст. от колкото билет, че като почне да ти вика: Ама къде точно го продупче, тука едната дупка е в повече, тоя билет от кога е ? Що е 3ка а не 5тица дрън дрън

Коментар

Споко, и аз съм давал подарък на сърбите например щото не искаха да ме пуснат да си дойда в родната си държава наглите изнудвачи - сичко е пост-тоталитарен манталитет. Разбираемо е. Междо другото - браво на колегата; и той значи е имал колкото мене грешки на листовките (никакви). Връщам си думите назад. Всеки случай е различен.

Коментар

kiler_4o написа:
                            Аз съм карал няколко пъти без книжка, но поне спазвам ВСИЧКИ правила ... спазвам предимство, не изпреварвам неправилно, пускам винаги мигачи, фарове, глупости ... АБСОЛЮТНО винаги съм с колан и т н ... Поне ако някой път ме хванат (не, че ми се случва често, но ...) няма да е заради някое нарушение, а просто защото изглеждам млад ...
                            Абе въпроса не е,че си без книжка,а че нямаш изградени нито навици,нито знаеш всички знаци,нито имаш такива рефлекси и при по голямо движение се шашкаш и може да направиш голяма беля Всеки знае как е първия един месец
                            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                            X