успех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да пожелаем успех на ЛЕВСКИ
Collapse
X
-
Един син отбор ще победи тази вечер! Силно се надявам да е българския! Важното за мен е този път да не се гипсират и да покажат играта си. Пък и с 50:0 да паднем - в Шампионската лига ще паднем. (цитат)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Дори и да не бият улиците пак ще са затворени:Няколко събития днес ще блокират движението в столицата27 Септември 2006 Заради мача Левси - Челси, от 8 сутринта до полунощ не може да се паркира около стадион "Васил Левски", а след 7 вечерта районът ще е затворен за движение. Няма да може да се преминава по булевард "Евлоги Георгиев" в района между НДК и булевард "Мадрид".Затваря се и "Драган Цанков" в района на БНР. Заради ремонти пък се ограничава само в едната лента движението по булевард "Никола Вапцаров" между булевардите "Симеоновско шосе" и "Черни връх". Трето събитие - Националната полицейска факелна щафета, ще затруднява по обяд движението от квартал "Надежда" към центъра.
Коментар
-
doofiat написа:Няма да може да се преминава по булевард "Евлоги Георгиев" в района между НДК и булевард "Мадрид".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Айде Левски ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ.... Ще ми се да не паднем с 5:0 тоя път... дай боже....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
ГРЕДА !!! Нищо. Аз съм горд с показаното на терена. И Мъри си го каза. Преди 5 години като играха с Челси целта беше да се руши играта и ако може да се издрапа до нещо. Сега целта беше отново да се издрапа до нещо обаче като се гради нещо. Кефи ме че не играеме "опълченците на шипка" ами се мъчиме да се надиграваме. На моменти дирижирахме играта ама .. класата си казва думата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар