ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РЕШЕНО: проблем по време на зареждане на ОС на компа+ВИДЕО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Като гледам дъното и видео картата, като нищо може това да проблема. 12 см. вентилатор предполагам ти е в задната част на кутията, под захранването? Всичко това го казвам с оглед на достъпа на свеж въздух до радиатора на чипсета.Факта, че ти го е правил с харда и след това със ССД-то води до предположението, че и двете са здрави. А проблема ти идва от часта която ги управлява. Може и да съм мнооооого далече от истината, но с информацията която си дал, това ми изглежда най-логично.
Коментар
-
kolev написа:ogi28b написа:Не ги разбирам много, ама ако е нещо от този род - няма ли да се случва всеки път този проблем? Преинсталация е единственото, което не може да се случи на този компютър, по причини, които няма да обяснявам сега. Ако това е единственият изход - ще си карам така.
Коментар
-
Няма да пипам там, да не омажа нещо без да искам. Не знам дали обърнахте внимание, че проблем има само когато е включен приемник за безжична мишка и клавиатура с марка A4, модел RN-10. Това не значи, че точно той прави проблема, но е факт, че от снощи - всички пъти, в които имаше проблем - този приемник беше включен към дънната платка и нито веднъж нямаше проблем, когато не е включен. Сега използвам друг приемник, с които правих същите I/0 тестове и с него нито веднъж не се прояви. Продължавам да тествам по този начин и да си записвам когато има проблем - какъв хардуер е включен към дъното и дали съм спирал тока преди да се появи проблема, или не. Друг факт е, че колкото пъти съм го носил в сервиза за тестване, толкова пъти са ми го върнали и са ми казвали, че работи безупречно при тях. Като го нося - нося само една кутия със захранване, дъно, процесор, РАМ и HDD и нищо друго. Намирисва ми на хардуерен конфликт. Може би точно тази конкретна бройка има някакъв рядко изявен проблем.
Коментар
-
avvasilev написа:Имаш ли включен някакъв dongle ... за безжична мишка, блутут или нещо такова?Изключи ги и пробвай ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар