Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на бул. Никола Вапцаров?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт на бул. Никола Вапцаров?

Пичове, някой чул ли е нещо относно ремонти по бул. Никола Вапцаров (София-Ленд)? Днес в 8 сутринта като си карах скъпата на работа точно на кръстовището с бул. Черни връх пред мене изпълзяха две газки пълни с преносими оградки и знаци и отбиха веднага вдясно... Направо ми се свива стомаха ако и там се разремонтират... цяло лято се тормозех покрай ТВ кулата, сега ако и там стане мазило, ще получа инфаркт...
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

мисля че почват някакъв ремонт там... мамка му цяло лято на празна София нищо не правиха, сетиха се сега... и то точно Вапцаров, дето не е чак толкова зле в сравнение с други софийски булеварди...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

до сградата на БТК е доста зле асфалта - много е нагърчендано там оправят
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сайта на бТВ пише,че Вапцаров е затворен поради ремонт, но не се знае докога.

Коментар

еее, разгеле, най-сетне почнаха и там ремонта. Радвам се. Първоначално казваха че от румънското до бул. Черни връх ще асфалтират всичко, но като видях че е само до симеоновско шосе и изгубих надежда. А точно този участък дето сега ще ремонтират е най-зле от целия булевард от румънското до черни връх. Мене ме радва че преасфалтират. Като карам по новите участъци и ми е кеф. По-добре гърч още месец отколкото да си разбивам колата там. А алтернативни пътища има, не е като да няма (поне за мене) и докато не приключи изцяло ремонта няма да минавам от там плюс това ще има (ще почват) още ремонти и по други булеварди - например по Шипченски проход. Дано най-сетне да разкарат колите пред I РПУ че ми писна да минавам по трамвайните релси заради тях
          Audi 1.8S златен талон

Коментар

Ето и подробна информация за ремонт и срокове: От 27 септември започват ремонтни работи по северното пътно платно на бул .

Коментар

до 25.XI... още 2 месеца гърч значи най-малко
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                до 25.XI... още 2 месеца гърч значи най-малко
                На месец по платно
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'