Здравейте, колегиНаскоро си взех едно Типо, на което документите му уж бяха изрядни , докато не се захванахме със прехвърлянето.Проблема е , че колата е била препродавана 2 пъти , но в рамките на няма и година и собствениците след първия, не са си прехвърлили талоните и т.н във КАТ... Намерих първият собственик , на който му се води всичко все още , но се оказа дядо , който след инцидент е останал инвалид и много трудно прави и 5 крачки ... Естествено почнахме да търсим нотариус , който да дойде на място (за град София става въпрос и по точно кв.Люлин) , но се оказа , че въпреки че имат тази опция , се правят претрупани от работа и естествено отговора е НЕ Молбата ми към вас е , ако може някой да ми препоръча нотариус , с когото да свършим тази работа ... Много ще съм ви благодарен . Също така съм осигурил и транспорта от офиса му до мястото и връщането естествено . Благодаря предварително 1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с нотариусите при прехвърляне
Collapse
X
-
прехвърляне
Ако им предложиш да го закараш на място нотариуса не се ли съгласяват Освен от тук да търсиш някой който е по близо по млад би се съгласил по лесно майhttp://www.bulrealty.net/?a=4&p=1
-
bubachko
Преди време ми трябваше един такъв, за нотариална покана да пращам... Ей, много псуване отнесоха и много клетви, въпреки че нямали право да отказват такава услуга доколкото четох някъде по някаква наредба ли беше или закон... от 9 кладенеца ми вадеха вода и обясняваха гадовете как не можело да стане...
Коментар
-
Ако някой Нотариус ти откаже - пусни жалба до Нотариалната камара.Уядоха се и не щат да си мръднат задниците.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kогато 2006 баба ми трябваше да ми прехвърли темпрата (бях я писал на нея заради инвалидността), още първия нотариус се съгласи да дойде на адреса. Не знам какъв им е сега проблема. Послушай колегата по горе за жалбата. Другият вариант е да търсиш връзки - някой да има познат нотариус за да се навие като лична услуга.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар