Здравейте, колегиНаскоро си взех едно Типо, на което документите му уж бяха изрядни , докато не се захванахме със прехвърлянето.Проблема е , че колата е била препродавана 2 пъти , но в рамките на няма и година и собствениците след първия, не са си прехвърлили талоните и т.н във КАТ... Намерих първият собственик , на който му се води всичко все още , но се оказа дядо , който след инцидент е останал инвалид и много трудно прави и 5 крачки ... Естествено почнахме да търсим нотариус , който да дойде на място (за град София става въпрос и по точно кв.Люлин) , но се оказа , че въпреки че имат тази опция , се правят претрупани от работа и естествено отговора е НЕ
Молбата ми към вас е , ако може някой да ми препоръча нотариус , с когото да свършим тази работа ... Много ще съм ви благодарен . Също така съм осигурил и транспорта от офиса му до мястото и връщането естествено . Благодаря предварително
1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар