Колеги някои може ли да ме ми даде съветче и насоки какво правиме от тук на сетне разглобихме вчера бравичкото амин здаде животазамина на части даже вече и капака днеска продадох няма гуми всичко е разкостено кажи речи остана само купето. и кабелите сме изкорубили за мед и алумин.какво трябва направя сега за да се приключи цирка с фичето ?ето до какво състояние е в момнета сега.предните амосртисори и камара железя са си в багажника за надин , някои ако знае добри вторични в софия които си идват на место за колата понеже както виждате няма как да ида аз благодаряhttp://postimage.org/gallery/4jpslk1o/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да отпишем Фиатката, която замина на части
Collapse
X
-
сега решението е следното двата номера + големия талон и в КАТтам подаваш молба за спиране от движение в която пишеш че автомобила е за разкомплектоване във частен имотнякви таксички плащаш след това с вече продупчения талон отиваш в Даначното за да я свалиш от отчет и от там и вече си спокоенШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: а
ioanski написа:имам си и двата номера и 2-та талона.значи не е проблем като ида в кат и кажа че е за разкомплектоване в частен имот да си ми я спрат от движение?а като ида в кат ще ми искат ли лист за платени данаци ? или тях си ги плащам като ида в общината ?благодаря за отговоритеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: а
ioanski написа:а кога трябва да платя данаците на колата че имам към 250 лева преди да ида в кат да я бракувам или след това като ида в даначното ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ь
от разбраното до тук-с 2-та талона и 2-та номера в кат и казвам че искам да бракувам колата 1-ако съм я дал за скраб до тогава ше имам бележка от скападжиите2-ро а ако не съм я дал още казвам че е за разкоплектоване в моя гараж- след кат отивам в общината с талона на които от кат са ми дал иче е бракувана плащам си данаците и я отчислявамнали така
Коментар
-
Преди няма и месец бракувах Пунтото.Искат двата талона,двата номера,6 лв.за два документа,които ти правят в БМВ,6 лв.в банката,попълваш декларация,че колата ще се съхранява в частен имот/ако я дадеш на скрападжиите даваш бележката от тях/,надупчват големия талон и ти го връщат,дават ти една бележка за пред данъчното и си готов.Това за КАТ-В.Търново.Оттам с бележката в данъчното да я отпишеш и да си платиш каквото имаш като данък и приключваш.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар