Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хайде и аз влизам в клуба :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хайде и аз влизам в клуба :)

Здравейте на всички, от днес и аз съм щастлив собственик на Фиат Брава 1.6 16V, 97-ма година. Много съм радостен, колата ме грабна, всичко и е перфектно поне като за начало така изглежда а цената е перфектна. Взех я за 5500 от една автокъща на бул. Сливница в Люлин. Кефя се защото отначало се бях насочил към Голф 3 и се бях отчаял от тия каручки, как па една не намерих читава за тия пари. А тази колица като се качих и в сравнение с Голфа ми се видя все едно от каручка се качих на каляска. Волана се върти с нокътя на малкия пъст. Скорости - перфектни!, педали-перфектни, красива, изпъната...е има няколко забележки и жулнато тук там ама тва са бели кахъри. Та така пожелавам си безавариино каране и приятни моменти с вас във форума. Нямам търпение да я подкарам, но за жалост преди това ще трябва да мина през ада на КАТ утре сутринта
    Fiat Brava 1.6 16V

Е колега честито и добре дошъл сред нас... Избора ти е несравним с Голф III , само радостни и хубави моменти с новата кола... и разрови и форума - има доста съвети какво да направиш веднага след покупката!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Евала колега и добре дошъл. Мн си спечелил като не си взел голфа. Мн безаварийни километри и мн и хубави мадами. Заповядай в четвъртък след 7и30 в О Шипка 4 в люлин на събираниятя на Клуб-Фиат.

Коментар

нови членове

добре дошъл и безаварийно каране от както беше спрян 1 ден форума има нови членове 33 мисля добре е не запада както някой иска,а напротив форума расте
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Честито за новата придобивка! Пожелавам ти много безаварийни километри!Добре дошъл във форума!Успех утре в КАТ!
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Мерси, мерси. Утре вечер ще гледам да сложа и снимки....аххх как нямам търпение да си взема номерата и да се хвърлям зад волана . Как ще спя тая вечер не ми е ясно
            Fiat Brava 1.6 16V

Коментар

...

Коментар

Добре дошъл! Да ти е честита и много безаварийни километри!

Коментар

nickybg87 написа:
                  Мерси, мерси. Утре вечер ще гледам да сложа и снимки....аххх как нямам търпение да си взема номерата и да се хвърлям зад волана . Как ще спя тая вечер не ми е ясно
                  Честито! След нова кола се спи на третия ден На четвъртия вече мислиш за подобренията!
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

честитоднес в еуфорията да не забравиш да направиш и каско :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Коментар

Честито :D

Коментар

И от мен
                          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Безаварийни хиляди километри и удоволствия по нашите пътища.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: хайде и аз влизам в клуба

nickybg87 написа:
                              Здравейте на всички, от днес и аз съм щастлив собственик на Фиат Брава 1.6 16V, 97-ма година. Много съм радостен, колата ме грабна, всичко и е перфектно поне като за начало така изглежда а цената е перфектна. Взех я за 5500 от една автокъща на бул. Сливница в Люлин....
                              Първо честито колега и безаварийно шофиране. :DВторо и аз си взех колата от една автокъща на същата улица. Дали не е една и съща?
                              Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Working...
                              X