Здравейте на всички, от днес и аз съм щастлив собственик на Фиат Брава 1.6 16V, 97-ма година. Много съм радостен, колата ме грабна, всичко и е перфектно поне като за начало така изглежда а цената е перфектна. Взех я за 5500 от една автокъща на бул. Сливница в Люлин. Кефя се защото отначало се бях насочил към Голф 3 и се бях отчаял от тия каручки, как па една не намерих читава за тия пари. А тази колица като се качих и в сравнение с Голфа ми се видя все едно от каручка се качих на каляска. Волана се върти с нокътя на малкия пъст. Скорости - перфектни!, педали-перфектни, красива, изпъната...е има няколко забележки и жулнато тук там ама тва са бели кахъри. Та така пожелавам си безавариино каране и приятни моменти с вас във форума. Нямам търпение да я подкарам, но за жалост преди това ще трябва да мина през ада на КАТ утре сутринта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хайде и аз влизам в клуба :)
Collapse
X
-
Е колега честито и добре дошъл сред нас... Избора ти е несравним с Голф III , само радостни и хубави моменти с новата кола... и разрови и форума - има доста съвети какво да направиш веднага след покупката!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
nickybg87 написа:Мерси, мерси. Утре вечер ще гледам да сложа и снимки....аххх как нямам търпение да си взема номерата и да се хвърлям зад волана . Как ще спя тая вечер не ми е ясноСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: хайде и аз влизам в клуба
nickybg87 написа:Здравейте на всички, от днес и аз съм щастлив собственик на Фиат Брава 1.6 16V, 97-ма година. Много съм радостен, колата ме грабна, всичко и е перфектно поне като за начало така изглежда а цената е перфектна. Взех я за 5500 от една автокъща на бул. Сливница в Люлин....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар