Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за с. Джулюница - въпрос към Nino

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за с. Джулюница - въпрос към Nino

Nino написа:
    Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече.
    Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там. В никакъв случай не се заяждам просто ми е любопитно какво знаеш за това място - като го цитираш така често.
    Punto SX 1.1 55

Те не са ли 2 села с такова име ?http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B8%D1%86%D0%B0
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Отговорих ти прочети поста ми в "засегнатата" тема.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
        Отговорих ти прочети поста ми в "засегнатата" тема.
        Да прочетох го ама си махнах темата от там че и без това онази тема не и трябват офтопици.Даже ако прочете някой от упълномощените лица темата - админ или модератор може да я изтрие
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Re: за с. Джулюница - въпрос към Nino

Punto SX написа:
          Nino написа:
          Вие, в частност ти кои иска да е сисадмин тук...??!! Леля Пена от Койнари или ШмИнКИ от Джулюница?!?! Разбира се ,че няма да стане.Нека престанем със съветите, да успокоим духовете и изчакаме времето да отсъди... хайде давайте го малко по-"юрайски" вече.
          Колега Нино в няколко поста забелязвам че даваш с. Джулюница като пример за възможно най-затънтеното и западнало място в милата ни татковина. Незнам откъде ти е влязло в главата и въобще бил ли си някога там но мога де те уверя че там са родени доста известни българи. Виж лично аз Шминки не го познавам ама ти май явно само него си срещал там. В никакъв случай не се заяждам просто ми е любопитно какво знаеш за това място - като го цитираш така често.
          Не го давам за пример като западнало място Пунто,.... може би просто баграта на езика ни ме е впечатлила! Нямам никакво отношение към селото, а и в момента не съм сигурен дали едно "затънтено" място не е повече "плюс" отколкото "минус".Нали не ми се сърдиш?!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: за с. Джулюница - въпрос към Nino

Nino написа:
            Punto SX написа:
            Nino написа:
            Не го давам за пример като западнало място Пунто,.... може би просто баграта на езика ни ме е впечатлила! Нямам никакво отношение към селото, а и в момента не съм сигурен дали едно "затънтено" място не е повече "плюс" отколкото "минус".Нали не ми се сърдиш?!
            Не няма за какво да се сърдя просто ми беше интересно да разбера как се е набило в главата това име на човек който ако не се лъжа е от Велинград./доста далеч от въпросното място/ :D
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Working...
            X