betuk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:Недей ми дава акъл, кво е автомат, и кво е пушка?!-знам къде и вкво е разликата на изпълнение, и двата моят да стрелят на автоматичен режим ,Fiat palio 1.7td
Коментар
-
2 иляди патрона ... Че това е нищо. Аз за 6 месеца изстрелях към 4000-5000 за 3 стрелби. Просто бях сам войник с 7 страшинки и над 100-на офицера, в обслужващ батальон за СО. Смятай колко от кадровите, ходеха на стрелбището. И въпреки това, не се смятам нито за експерт, нито за добър стрелец. Въпреки, че по-време на стрелбите съм се засичал няколко пъти и се справях доста добре. Не знам защо, всеки изстрелял по няколко стотин патрона и то в казармата, се смята за стрелец или оръжейник.
Коментар
-
nikolovvd написа:jenshen73 написа:ЗРУ Двина и Нева и те се прострелват - всяка година на Шабла.chaveto написа:Аз когато съм чул/видял АК поне съм разбрал, че влизат повече от 30бр. в пълнителя.А когато аз съм произвел първият си изстрел с огнестрелно оръжие ти не си и виждал такова. Така, че е и по дебела от твоята.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Mupo написа:.... Не знам защо, всеки изстрелял по няколко стотин патрона и то в казармата, се смята за стрелец или оръжейник.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:Недей ми дава акъл, кво е автомат, и кво е пушка?!-знам къде и вкво е разликата на изпълнение, и двата моят да стрелят на автоматичен режим ,VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
кроко61 написа:Интересно що по мое нямаше ,,меки китки,, нещо с наборите ли стана или мода да си на левия бряг?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:kiro_of_the_day написа:betuk написа:Недей ми дава акъл, кво е автомат, и кво е пушка?!-знам къде и вкво е разликата на изпълнение, и двата моят да стрелят на автоматичен режим ,Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар