Форумните стрелци, снайперисти и специалисти - чет нямат. Всички пишат така, все едно те са простреляни, стреляли или пазили. Всички са експерти по балистика, оптични и балистични системи. А дойде ли реч за AK47 - имам чувството, че никога не съм го държал това оръжие и дори не съм го и виждал. Експерти. А надали има някой в тая тема, който да е стрелял колкото мен точно с AK47, примерно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Обсъждане на боеприпасите и характеристиките им (отцепена)
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000Етикети: –
-
Е аз не точно с АК47, а с АКМС 7,62 ... Два пъти съм прегрявал такъв само за кеф ...бомбетата лентоват пълнители от консервите, а аз си пуцам по мишените.... Ама моя личния си го държах в перфектно състояние и се грижих за него много... сериен номер АД2052Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
jenshen73 написа:Форумните стрелци, снайперисти и специалисти - чет нямат. Всички пишат така, все едно те са простреляни, стреляли или пазили. Всички са експерти по балистика, оптични и балистични системи. А дойде ли реч за AK47 - имам чувството, че никога не съм го държал това оръжие и дори не съм го и виждал. Експерти. А надали има някой в тая тема, който да е стрелял колкото мен точно с AK47, примерно.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
veselin10 написа:Дали някой от писалите по-горе е познавал лично някой от убитите през годините? Ако "не" защо пишете? Всеки може да прочете статистика. Всеки си има версия.... било от жълт вестник , било от разговор на по чашка.... Пиша защото бях приятел с двама истински мъже които не са живи, но ги има по такива форуми и теми, а те заслужават само моето уважение. Да повичиват в мир!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:veselin10 написа:Дали някой от писалите по-горе е познавал лично някой от убитите през годините? Ако "не" защо пишете? Всеки може да прочете статистика. Всеки си има версия.... било от жълт вестник , било от разговор на по чашка.... Пиша защото бях приятел с двама истински мъже които не са живи, но ги има по такива форуми и теми, а те заслужават само моето уважение. Да повичиват в мир!
Коментар
-
Колегата Женшен е стрелял достатъчно дори и със собствения си войнишки, а и по-късно със служебно зачислен такъв. Всички пропускате една малка подробност - какъвто и мерник да се монтира на АК - ако не се съобрази от стрелеца индекса на калибровка - има си стреляте по мишената и да не улучвате. Моя войнишкия според калибровката стреляше долу в ляво от центъра на мишената. Следващия ми АК стреляше горе в дясно. Ако разликата не се компенсира от стрелящия - точността е точно 0. За това АК е добро оръжие за война - стреляш без да се целиш и се надяваш да улучиш, но не е оръжие за прецизна стрелба. Доброто оръжие за стрелба с оптичен прицел е и си остава винтовката. А като съобразим и понатежалия и допълнително изкривен прицел от заглушителя - точността на тоя стрелец е била нейде в минусовия диапазон. Не забелязах никой от разбирачите пишещи в тази тема дори да е споменал маркера за калибровка на АК...кроко61 написа:Не можах да разбера след колко пълнителя прегрява АК47????????Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Колегата Женшен е стрелял достатъчно дори и със собствения си войнишки, а и по-късно със служебно зачислен такъв. Всички пропускате една малка подробност - какъвто и мерник да се монтира на АК - ако не се съобрази от стрелеца индекса на калибровка - има си стреляте по мишената и да не улучвате. Моя войнишкия според калибровката стреляше долу в ляво от центъра на мишената. Следващия ми АК стреляше горе в дясно. Ако разликата не се компенсира от стрелящия - точността е точно 0. За това АК е добро оръжие за война - стреляш без да се целиш и се надяваш да улучиш, но не е оръжие за прецизна стрелба. Доброто оръжие за стрелба с оптичен прицел е и си остава винтовката. А като съобразим и понатежалия и допълнително изкривен прицел от заглушителя - точността на тоя стрелец е била нейде в минусовия диапазон. Не забелязах никой от разбирачите пишещи в тази тема дори да е споменал маркера за калибровка на АК...кроко61 написа:Не можах да разбера след колко пълнителя прегрява АК47????????
Коментар
-
Това което казваш е вярно, до първото ти докосване до оръжието Следва скоба за мушката, автомат, консерва с патрони-660 бр-и на стрелбището на пристрелка И ако после те барне ротния че на мерник постоянен на сто метра на мишена номер 4 не удариш поне9 ще съжаляваш следващите месеци че и след това. Така беше в Болярово, Грудово преди 30 годиниУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:Колега nai7не бъркаш ли пушека от смазка по сглобките на АК47 със плюене на куршуми?
Коментар
-
Почнахме пак да си ги мерим. Изтъкнах известните проблеми на АК47 и пак ми се обяснява кое и как. Руските спец части с какво да стрелят? Хеклър и Кох???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Още веднъж-не говоря за смазката която е в цевта на оръжието -преди стрелба се претрива .Говоря за тази отвън по сглобките и всички възможни процепи която би се махнала само и естествено безсмислено във вана с коресилин. Безсмислен съботен чешиезик-пръст.Преминавам в четене. PS При прецизна стрелба се пуска нулева мерна линия с приспособление в цевта и оптиката до разстоянието на предполагаемата целУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
jenshen73 написа:Почнахме пак да си ги мерим. Изтъкнах известните проблеми на АК47 и пак ми се обяснява кое и как. Руските спец части с какво да стрелят? Хеклър и Кох???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар