blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
- Тази година нещо много рано окосихте ръжта, - казва пристигнал в селото журналист.- Нямаше как. Миналата седмица имаше футболен мач. Нашите изгубиха, а съдията се скри в полето. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Съвет на психотерапевта:- Ако сте в лошо настроение, вземете портфейла си, бавно пребройте 100 хиляди евро и настроението ви ще се подобри.БББ отива на театър в ЦРУ. Точно на входа стоят две горили и надпис: "Забранено за агенти на ЦРУ". БББ се стъписал и замръзнал на място. Единят от охраната се усмихнал, потупал го по гърба и казал: "Влизайте, влизайте, това за колегите на хонорар не важи" - Какво има 50 крака и 3 зъба?- Първия ред на концерт на Веселин Маринов.Американски учени са успели да конструират двигател, задвижван от вода. Има само едно условие: водата трябва да е от Мексиканския залив.Попитали Джо Бързия- Каква музика слушаш?- Рок естествено! Даже коня ми се казва Пърпъл, като го яхна и му викам:Дий, Пърпъл, дииий!В България няма да се качи възрастта за пенсиониране за мъжете на повече от 68 години.68,15 е средната продължителност на живота на българския мъж.
Коментар
-
Двама лежат в леглото. Той:- Сигурно съм ти първият?Тя:- За днес - да. :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
dikanio написа:Гатанка: Започва с "к", по средата има "у",завършва на "р", и може да те изненада и отпред, и отзад?
Коментар
-
Седи някакъв мъж и плаче. Минава състрадателна девойка:- Защо плачеш?- Гладен съм.Отишла и му купила ядене, изял го той и пак заплакал.- Защо плачеш сега?- Пие ми се...Отишла, купила му и пиене, той го изпил и пак заплакал.- Защо пак плачеш?- Жена ми се иска.Съгласила се, пуснала му. Човекът пак заплакал.- А сега защо пак плачеш?- Гаден живот... накъдето и да погледнеш, само курви :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Тва е от един приятел.Мутра си кара джипа и по едно време един пич с бус му засича пътя. Мутрягата се ядосал спрял буса и скочил да се бие. Обаче от вътре изкочил един два пъти по-голям от него. Мутрата казал изплашено:- Извинявай ама да ти се намира ключ 18-ка.- Не, аз до 36 ги завивам на ръка.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Едно момче попитало баща си:- Тате какво е политика.Бащата му отвърнал:- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите..., значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.Една нощ момчето се събужда и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преобуе, но вижда, че баща му го няма. Тогава отива в стаята на прислужничката и вижда баща си да спи до нея.На сутринта той казва на баща си:- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се ебава с работническата класа, ръководството спи, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.
Коментар
-
Мъж се събудил в събота призори, тихичко се измъкнал от леглото, взел си такъмите и тръгнал за риба. Завалял порой, върнал се. Тихичко се намъкнал обратно в леглото при жена си, прегърнал я и прошепнал:"Навън времето е ужасно." Жена му в просъница отвърнала:"А пък моят тъпак отиде за риба.".
Коментар
-
Летели със самолет американец евреин руснак и българин. Самолета обаче започнал да пада! Пилота им казал-имам само 4 парашута ето ви 3 оправяйте се. Грабнал американеца един парашут-ние сме най великата нация на света трябва да се съхраним и скочил. Евреина и той грабнал парашут-ние сме най умната нация на света и скочил. Руснака казал на българина-Е братко да теглим чоп? Българина му подал един парашут и за него останал един. На учудването на руснака отговорил-На евреина му пробутах една мешка. Ама той нали е от най-умните, докато стигне до долу все ще измисли нещо!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар