Срещат се две съседки: едната с наднормено тегло, а другата - кльощава. Дебеланата я измерва с досада и злорадо й казва:- Като те гледа човек, ще рече, че в страната ни е настъпил глад.Другата намръщено й отговорила:- А теб като те гледа, ще рече, че ти си причината. :D :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Един човек, уморен от живота, се обръща към господ:- Господи, какво става с този свят? Наоколо пълно с лъжа, кражби, пиянство, разврат! Господи, защо не въведеш малко ред, не изчистиш тази цялата мръсотия, не възстановиш справедливостта?Отворило се небето и чул гласа Божи:- Приятелю, само честно ми кажи, ти обичаш ли да работиш?- Не, - признал си мъжът.- Аз съм те създал по мой образ и подобие. Сега разбра ли?В Америка има пътища, които са построли, но за забравили да отбележат на картата.У нас има пътища, които са отбелязали на картата, но са забравили да построят.Смешно ми е като ме плашат с тежки спорове с юристите на някоя голяма компания. Аз съм печелил спор с жена, бе алоо!Изгубилите войната Германия и Япония отдавна са се възтановили от поражението, и само спечелилата Русия още не може да се възстанови от победата.- Господи! Защо толкова лош си направил света?!- Не съм го направил, аз само хостинга предоставих.- Какво избираш, каса водка или вечен живот?- Каса водка! Тъй или иначе след 5 милиарда години слънцето ще изгасне!
Коментар
-
Един човек вървял и се блъснал в едно дърво и казал:- Извинете, госпожо.После пак като вървял се блънал в още в едно дърво и казал:- Извинете, госпожо.После се блъснал в една жена и казал:- Пак ли туй дърво. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
По повод поздрава "честита баня".Питат някакъв овчар къде се къпе като не е добро водоснабдяването в селото и той възкликва:- У ряката, у ряката!- Добре, де, у ряката през лятото, а през зимата?- Е, колко е тя зимата - три четри месеца...Попитали едно циганче кое обича повече: къпането или Коледа. То отвърнало Коледа. Като го попитали защо: Ми щото е по-често.
Коментар
-
На вратата на известен политик се звъни. Отваря той и на вратата висок мъж в черен костюм, нахълтва в къщата, вади пистолет и му го опира в челото.- Ама, аз такова... - уплашил се политикът.- Аз съм наемен убиец и ще ви убия без да усетите - прошепнал човека в черния костюм.- Ооо,така ли било - отдъхнал си политикът, - аз помислих, че сте данъчен... :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Един стар виц във връзка с премахнатата тема за кефа и срама :D :Двама приятели си говорили и единият предложил: - Ще ти кажа една загадка. Ако я решиш, ти ще ме таковаш, ако не успееш да я решиш-аз теб! Съгласен ли си?- Съгласен съм, кажи загадката.- Кое е това животно, което лови мишки, катери се по покриви, влиза в избите и вика "мяу"?- Камила! - отговорил вторият- Позна! - казал първиятTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Уважаеми форумисти,Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам.Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?копирано от друг форум
Коментар
-
Един се насвяткал безпаметно и се прибрал по късна доба.Жена му се смилила, тръгнала да го съблича да го туря да си ляга,гледа на ризата червило, на оная му работа пълен презерватив...Паднало й пердето и решила да си отмъсти.Понаспал се нашия и отишъл до кенефа - що да види? От задника му виси нещо! Дърпа... А!?! Капут Влязъл в кухнята в отвратително настроение, а жена му си подсвирква:- Милооо, как мина срещата с приятелите? А той:- НЯМАМ ВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИ!!!
Коментар
-
Надпис на входа на фирма:"Уважаеми кандидатки за работа, преди да влезете, моля направете следния тест:1. Застанете на две крачки от вратата.2. Сложете си ръцете зад главата, а лактите да сочат напред.3. Бавно се придвижете напред, докато не докоснете вратата.Ако вашите лакти са докоснали вратата преди вашите гърди, то ще ние много жалко, но се отказваме от вашата кандидатура." :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Един се прибрал кьор-къндил, става сутринта, жената шета из къщи, радва му се, туй си хапни, онуй си хапни,тоя не може да се начуди кво е станало - не го хока както обикновено след запой:- Абе сине, кво й става на майка ти, нищо не помня от снощи, нещо не е наред!?- Ааа, нищо... Тръгна да те съблича да не си лягаш с обувките и дрехите, а ти й крещиш: "Мъйни са ма, боклууук!!! Найиш и кфа убаа жена си имам вкъщи?"
Коментар
-
Galio85 написа:Пияница се прибира в 3 часа през нощта и жена му започнала:- А бе, кретен! Простак! Идиот! Пиянде тъпо! Как не те е срам, да се прибираш толкова късно!- Кой ти е казал, че се прибирам? Дойдох да си взема китарата...Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Един бял кон вървял вървял окъснял и стигнал до едно градче. Решил да отседне в местния хотел, но видял че на входа на хотела пише - тук приемаме само черни коне.- Кво токлкова - казал конят. - Ще се овъргалям в пепелта и ставам черен.Направил както си наумил, приели го в хотела, а той им казал:- Моля само утре сутрин да ме събудите по-рано, че бързам имам спешна работа.Събудили го рано сутрин и потеглил. Вървял вървял и пак окъснял. Стигнал до едно градче и решил да пренощува в тукашния хотел, но като стигнал видял на входа пише - тук приемаме само бели коне.-Кво толкова сега ще се измия в реката и пак съм бял.Пльоснал се в реката излезнал и като се огледал какво да види пак е черен. Пак влезнал в реката хубаво се изкъпал, излезнал - пак черен.-Брех мама му стара тия тапанари в предния хотел са събудили друг кон.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар