Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мръсното на жената, започва с ’п’, по средата ’т’, и завършва на ’ка’ а сега кавете тва кво е
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Престилка
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Точно така (палец) Mлад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелката,но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифтръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интименподарък.Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарскиямагазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купилобоксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката сеобъркала и разменила двете покупки.Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил налюбимата си, заедно със следната бележка:
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Самолет катастрофира на самотен остров! Оцеляват 30 мъже и само една жена.Ден 30-ти:Жената: - Ох, не мога повече и умряла!Ден 60 -ти:Мъжете:- Ох неможем повече и я погребали!Ден 70-ти:Мъжете: - Стига толкова! и пак я изровили
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
            Самолет катастрофира на самотен остров! Оцеляват 30 мъже и само една жена.Ден 30-ти:Жената: - Ох, не мога повече и умряла!Ден 60 -ти:Мъжете:- Ох неможем повече и я погребали!Ден 70-ти:Мъжете: - Стига толкова! и пак я изровили
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колко вица за адвокати има?- 3, останалото е истина.- Какво е хамелеон?- Това е милиционер станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Един пътник гледа един полицай,който си дупчи два билета и го пита:-Ти защо дупчиш два билета?-Ами ако загубя единия, да имам друг.-А какво ще стане ако загубиш и другия билет?-Ами имам си карта?А какво ще стане ако си загубиш и картата?-Полицаите пътуват безплатно.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Две мутри се срещат на улицата и си приказват за най-различни неща. По едно време единият пита:- Абе, брато, ти знаеш ли, какво е това френска любов?- Знам бе! Лижеш там където се пишка!- Аха! Това го знам, ама не знам кое, пластмасовото или порцелановото, бе?

Коментар

Човек си взима колата от сервиза и монтьорът му казва:- Не успях да ви оправя спирачките, затова пък ви усилих клаксона.Габровци си купуват кола...След месец жената отива в магазина и връща клаксона:Мъжа ми се научи да вика, клаксон не ни требе.

Коментар

Поручик Ржевски бил на светски прием и разговарял с Наташа Ростова. Изведнъж той се извинил и хукнал навън. След малко се върнал, целите му крачоли мокри. Наташа го пита:- Какво, дъжд ли?- Не, вятър!

Коментар

Полицай спира на улицата пиян мъж.-Къде отивате?-Не отивам никъде, а се връщам от гости. Празнувахме Нова година.-Но вече е март?!-Затова и бързам. Не ме задържайте повече, че жена ми сигурно вече се безпокои!
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://www.law-bg.net/index.php?opti...2-58&Itemid=78

Коментар

Съдията:- Вярно ли е че сте убили възрастната жена за 10 стотинки? - Еми да, десет бабички - левче....

Коментар

Семьон Семьонич работел в съветски завод за самовари*. Цели 40 години. Дошло време да се пенсионира. Колегите му го попитали: - Товарищ Семьонич, какво искаш да ти подарим по случай пенсионирането?" - "Ми... аз съм скромен човек, нямам нужда от почти нищо... но... много ми се иска да имам един хубав самовар." - "Но, Семьон Семьонич, та ние работим в завод за самовари. Нима не си си откраднал части през тези 40 години, да си сглобиш поне един за себе си? - учудено го попитали колегите му.-Бе, открадвал съм си аз, неведнъж. Ама всеки път, като ги сглобя се получаваше автомат "Калашников"...*самовар (за незнаещите) - автономен съд за варене на чай, работи с въглища или на ток. Руски вариант на сегашните бързонагряващи кани за вода.======Хвалят се шефовете на военни заводи за тайната на тяхното производство:Американецът: "Работниците в един от нашите заводи не знаят какво правят колегите им в съседния завод"Германецът: "А, това нищо не е! Работниците в един цех в наш завод не знаят какво правят колегите им в съседния цех"Руснакът: "А у нас работникът не знае какво прави... "

Коментар

Мутра влиза в аптека и казва:- Дайте ми един презерватив.- Какъв искате,господине,обикновен,тънък,релефен.. ?- Абе дай ми някъв 4х4,че ше газа в лайната
                                leave something of the happiness you bring

Коментар

Working...
                                X