Мръсното на жената, започва с ’п’, по средата ’т’, и завършва на ’ка’ а сега кавете тва кво е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Точно така (палец) Mлад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелката,но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифтръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интименподарък.Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарскиямагазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купилобоксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката сеобъркала и разменила двете покупки.Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил налюбимата си, заедно със следната бележка:Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Един пътник гледа един полицай,който си дупчи два билета и го пита:-Ти защо дупчиш два билета?-Ами ако загубя единия, да имам друг.-А какво ще стане ако загубиш и другия билет?-Ами имам си карта?А какво ще стане ако си загубиш и картата?-Полицаите пътуват безплатно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Две мутри се срещат на улицата и си приказват за най-различни неща. По едно време единият пита:- Абе, брато, ти знаеш ли, какво е това френска любов?- Знам бе! Лижеш там където се пишка!- Аха! Това го знам, ама не знам кое, пластмасовото или порцелановото, бе?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Човек си взима колата от сервиза и монтьорът му казва:- Не успях да ви оправя спирачките, затова пък ви усилих клаксона.Габровци си купуват кола...След месец жената отива в магазина и връща клаксона:Мъжа ми се научи да вика, клаксон не ни требе.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Поручик Ржевски бил на светски прием и разговарял с Наташа Ростова. Изведнъж той се извинил и хукнал навън. След малко се върнал, целите му крачоли мокри. Наташа го пита:- Какво, дъжд ли?- Не, вятър!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Семьон Семьонич работел в съветски завод за самовари*. Цели 40 години. Дошло време да се пенсионира. Колегите му го попитали: - Товарищ Семьонич, какво искаш да ти подарим по случай пенсионирането?" - "Ми... аз съм скромен човек, нямам нужда от почти нищо... но... много ми се иска да имам един хубав самовар." - "Но, Семьон Семьонич, та ние работим в завод за самовари. Нима не си си откраднал части през тези 40 години, да си сглобиш поне един за себе си? - учудено го попитали колегите му.-Бе, открадвал съм си аз, неведнъж. Ама всеки път, като ги сглобя се получаваше автомат "Калашников"...*самовар (за незнаещите) - автономен съд за варене на чай, работи с въглища или на ток. Руски вариант на сегашните бързонагряващи кани за вода.======Хвалят се шефовете на военни заводи за тайната на тяхното производство:Американецът: "Работниците в един от нашите заводи не знаят какво правят колегите им в съседния завод"Германецът: "А, това нищо не е! Работниците в един цех в наш завод не знаят какво правят колегите им в съседния цех"Руснакът: "А у нас работникът не знае какво прави... "
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар