Пуснала Меца децата навън да си поиграят. Минал обаче заека и им казал:- Деца! Майкави ше е**Малките мечета се разплакали, прибрали се в къщи и казали на майкаси.Меца се ядосала много и им казала спокойно аз ще го оправяНа следващия ден същото се повторило и Меца вече наистина много се ядосала.На третия ден пуснала децата навън, а тя се скрила в един храст и зачакала.Дошъл заека и пак:- Ей деца, майкави ше е**Излязла меца и го подгонила, гонила го из цялата гора и тогава заека минал м/у две дървета и когато мечката го последвала се заклещила и останала беззащитна. Минал заека зад нея и и казал:- Ай ся да видим Мецо- Заек, моляти са недей бе- Е няма как мецо, обещал съм на децата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Заека отишъл при царете на животните - лъва и лъвицата и почнал да ги дразни.Лъвицата седяла и въобще не му обръщала внимание обаче лъва почнал да се ядосва.- Не се занимавай с тоя заяк, - казала му лъвицата- Как така, та аз съм царя на животните, - казал лъва - и подгонил заека.Заека бягал, бягал и по едно време минал през една голяма тръба. Лъвът обаче се заклещил на единия край на тръбата и заека го нае*ал.Връща се след известно време лъвът при лавицата един такъв засрамен с наведена глава и нищо не казва.Тогава лъвицата попитала:- Е, ... ? Какво стана ? При тръбата ли те заведе?
Коментар
-
Най после жена ми си призна... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :" ... water power: Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва: - Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите... първия е пикане прав.. Адам се развикал до небесата, удрял си глават в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила... Адам започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред. На дърветата, на цветята, на всяко насекомо поотделно и просто на земята! Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала: - Господи мой, а какъв е втория подарък?? Бог промълвил: - Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко! ... "Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
колко пъти се изчервява в живота си една жена?5Пурвия път - когато и е за първи пътВтория път - когато изневери за първи пътТретия път - когато за изневярата и платятЧетвърти път - когато за изневярата, тя си платиПетия път - когато и откажат паритеКолко пъти в живота си се изчервява мъжа 2Когато за първи път не може втори пътИ когато за втори път не може първи пътСкъпи, глей кви дълги мигли имаш.Що така?-Щото като малък много съм плачкал, затва.-Ми, да беше пишкал повечко...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Млада фолк звезда среща музикален критик:-Знаете ли, че след като пуснах новия си клип, продажбата на телевизори се е увеличила два пъти!-Разбира се! И аз продадох моя!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Човек - единственото животно, което може да прави секс по телефона...- Какво стана?- Той си замина, подарявайки една роза, и каза, че ще се върне като увехне.- Колко романтично...- Да...само, че розата е пластмасова...Китайските власти са въвели нов вид наказание за престъпниците: изполват ги за манекени при краш-тестове на китайски автомобили.Попитали радио "Ереван" какви са вероятностите да свърши кризата у нас.Радио "Ереван" отговорило:- Има 2 вероятности реална и фантастична.Реалната е да слязат извънземни да ни помагат; фантастичната - да се справим сами.
Коментар
-
u_bo
- Предпочитате авангардизма или сюрреализма?- ПостМОДЕРнизъм. Даже се занимавам с него.- Художник ли сте?- Не, МОДЕРатор съм.
Коментар
-
Семеен скандал. Съпруг клати глава:- Ах, Таня, кога ще престанеш да бъдеш толкова ревнива?!Разярената съпруга кресва:- Ето, пак ме нарече Таня!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар