Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И да я повърти на шиша :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да де, да се изпече равномерно от всички страни.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Към жените.Ако чуете мъжът ви през нощта да казва женско име, но не вашето - обадете се, няма да съжалявате.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Един мъж се прибира от работа и влиза в спалнята. Там заварва любовника на жена си в леглото. След това отива към гардероба отваря го и казва на жена си:- Колко пъти да ти повтарям - той се крие в гардероба, а не ти!
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

кой бяга по бързо от циганин с телевизор ? -брат му с DVD-то

Коментар

Двама лекари виждат по коридора на болницата един пациент да ходи леко наведен и едва пристъпва.-Извинете, Ние се опитваме да правим мигновена диагностика, бихте ли ни казали, какво Ви е?Моя колега предполага, че имате дископатия, а аз предположих, че страдате от хемороиди - кой от Нас е прав?- Ами, Вие сте предположили, че имам дископатия така ли?- Да?- Сгрешихте!- А, Вие сте предположили, че имам хемороиди, нали така?- Да!- И вие сгрешихте!Двамата лекари, се учудили много и попитали тогава какво има.- Аз самия предположих, че ще изпусна газове, но аз също сгреших.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато.- Хайде да делим - казал арменецът.- Аз я видях, за мен е!След време арменецът намира торба с храна.- Хайде да делим!- Аз я видях, за мен е!- Ще ти дам половината злато! - казал евреинът.- Ще направя пазар и ще дойдеш да си пазаруваш - казал арменецът.Отива евреинът и пита:- Колко струва половината храна?- Една торба злато.- Много е!- Пазар голям - избирай.---------------------------------------------------------------------------------- Срещат се кмета на Ереван и кмета на София. Кметът на Ереван казва на Бойко Борисов:- Няма начин да нямате арменска жилка в рода си? !- Защо? - пита Бойко Борисов.- Само арменец може да се хвали толкова! - казал гордо Ерванд Захарян.
                Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

Как можеш да хванеш СПИН от тоалетна чиния? - Ако седнеш преди другия да е станал!!!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На следващия ден след пускането на "Електронно правителство", за подкупи бяха задържани два сървъра и един принтер.Тя ми каза, че ще бъда вечно в сърцето й!Не знаех, че тя там има общежитие.Вуте много често биел жена си. Изобщо не се притеснявал - изкарвал я на двора и я биел пред комшиите, че и все по главата я удрял. Не се стърпял един ден Нане, пък му казал:- Вуте, стига така бе! Море я и мойта Пена я побийвам, ама я бия по гъзо!- Нане, я с гъзо на жена ми проблеми немам - с главата й имам!Младеж прави звукоизолация на стената. Отстрани седи дядо му и го гледа. Младежа:- Интересно, 5 сантиметра вата дали ще стигне? Май няма. Съседът е доста шумен. Май ще трябва 10 или 15 санта. А бе, деде, ти по-рано как си правил звукоизолация?Дядото:- Пишех доноси до ДС!!!Генко разказва:- Гледам по телевизията някакъв психотерапевт обяснява, че човек за да живее в мир е достатъчно да докарва започнатите неща докрай. Оглеждам се вкъщи и ОПА! Започната бутилка коняк..Прав е човека!
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Как да загубите работата си за 10 дни Чувствате се недооценени? Решили сте се на огромен скок в кариерата? Искате да вземете нещата в свои ръце? Ето няколко начина да покажете на шефовете и колегите си, че можете да правите всичко със замах, включително и да си спретнете страхотно и вълнуващо уволнение:Ден първиПодгответе почвата - постарайте се в деня, когато трябва да предадете важен групов проект, да си изключите телефона и да тръгнете на успокоителна разходка по магазините - около 2-3 часа. Или пък посетете фитнес залата. Когато се върнете в офиса, колегите ви, бесни от вашето отсъствие, ще са позакърпили това, което се очаква от вас, за да не провалят проекта. Така с един куршум убивате 2 заека - хем се скатавате от работа, хем получавате богат асортимент от хладни физиономии и сърдити погледи.Ден вториЗапочнете фино - донесете на работа малък пухкав пор и любезно обяснете, че това е новият ви домашен любимец, с когото не се разделяте. На обяд помолете колегите да ви помогнат да го нахраните и случайно го изпуснете от кутията му. Гледайте да влезе в стаята на шефа. Насладете се на последвалото импровизирано парти с тичане, крещене и завиране под шкафове. Получавате бонус, ако същия ден се провежда санитарна инспекция.Ден третиАтакувайте смело - срещнете се с някой от отдел

Коментар

В класа на Иванчо дошла инспекторка по литература. Учителката казала, деца днес ще учим за буквата К ,кажете едно изречение в което всички думи започват с К. Марийка казала "каква красива круша", Петърчо:"каква кисела краставица". Дошъл ред на Иванчо: "Когато комшията Куция Колю клатеше кака Кина, кака Кина казваше, о Колю клати ме както калугер клати камбана,какъв кур каква красота.""Вън", изгонила го учителката.Но се върнал чак за по-следващият час.Къде ходи Иванчо?Водих инспекторката при комшията куция Колю да и накъдри корема като на кюстендилски кестен кората.***Отивам на риба и цял ден - нищо. Таман си тръгвам и опа, нещо се закачи на въдицата. Дърпам и изваждам някаква жаба.,,Пусни ме рибарю, аз съм златната жаба и ако го сториш ще ти изпълня едно желание.

Коментар

- Знаете ли какво е това-русо и умно?- Кокершпаньол.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Това е най-якия виц, който съм чел от месеци Двама българи отиват в Египет. Разбира се влизат и в Хеопсовата пирамида. В нея обаче е адски задух и колкото по-навътре влизат толкова по-задушно става... Накая единия вече не издържа и вика на другия: - Не мога повече, много задушно тука, аре пиши "КУР" и да излизаме!
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

На родителите на Иванчо им се приискало да прават секс, но живеели в малка боксониера, и нямало къде да го изпратят и измислили как да се усамотят. Казали на малкия Иванчо да излезе на терасата и да брои колите които минават докато родителите му не му кажат, да спре.Правили, какво правили след трийсетина минути му казали да се прибира. А той се прибира и барза да се похвали на майка си:- Мамо, мамо пък леля Пенка правеха секс!- Tи да не ги видя?- Не бе мамо и Пешо беше на терасата да брои колите.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Знаете ли как се нарича българския ускорител на елементарни частици?..... люлинския тунел

Коментар

Working...
                                X