Това го видях вчера на някоя от предишните страници, но направо ме разби от смях:Bread Bread And Me - Леблебия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Глухоням среща приятел и с жестове му казва:- Снощи закъснях и жена ми като се разкрещя...- И ти какво направи?- Ами, изгасих лампата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
VesMil написа:Модерирано18+Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Двама приятели се срещнали на хиподрума. Единият пита другия колко пъти люби жена си вечер. Той отговаря - "6 пъти" и го пита същото.Оня отговаря - "7 пъти".- Да заложим на кон 67!Обаче побеждава кон 11.- Ех, ако бяхме честни щяхме да спечелим! :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
ele написа:VesMil написа:Модерирано18+N.Y. State of Mind
Коментар
-
Един дебел човек се качва в автобуса. След като се качил започнал да вика:- Дайте път на чичкото с аквариума!!!Едно дете станало и му отстъпило мястото си, след което го попитало:- Чичко, а къде е аквариума?Човекът се потупал по корема и казал:- 300 грама цаца и 10 бири!!! :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Рецепта:
Пуйка с уиски (рецепта за мъже)Необходими са: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязанасланина.Приготвяне: пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол,пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната сеподгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това синаливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставятетермостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чашиуиски.?След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипвашняколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщтпуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйски така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дестминът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт еднаглътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да нпаднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават?Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.
Коментар
-
хаха тази рецепта ще я пробвам***В един зоопарк имали много рядък вид човекоподобна маймуна, която била разгонена и нямали мъжки да успокои. За целта поканили съседа на една от чистачките Жоро Винкела.- Имаме една разгонена маймуна в зоопарка. Съгласен ли си да я опънеш за 100лв?Жоро помислил само няколко секунди и отвърнал:- Да! Но имам три условия...- Първо- да не ме карате после да се женя за нея!?- Няма бе човек.-отговорил директора.- Само успокой животното.- Второ- Няма да я целувам.- И трето да ме изчакате две седмици, че сега нямам парите! ! !***Един човек дълго бил командировка в Африка и когато се върнал носел със себе си маймунка. Събрал се със старите приятели и те почнали да го разпитват:- Кажи сега как е в Африка?- Ами хубаво е, топло е, а бе супер!- А как са жените?- Има много интересни животни...- А как са жените?- Зебри, жирафи, камили....- А как са жените? - пак попитали приятелите му нетърпеливо.В този момент маймунката, която стояла на рамото му се обадила:- Тате, тате, кажи им за мама бе! ***Карал си един моторист и внезапно блъснал един врабец. Спрял, видял че е в безсъзнание, но е още жив и решил да му помогне. Занесъл го вкъщи, поставил го в една клетка, сложил му малко хляб и вода и го оставил.След известно време, врабеца се съвзел, отворил очи и си помислил: Хм, решетки, хляб, вода, изглежда май съм убил моториста!***Две зайчета решили да си имат малки. Пробвали, пробвали, нищо не се получавало и решили да отидат на лекар. Обяснили проблема на доктора и след не толкова дълги изследвания докторът казал:-момчета, вие как я мислите тая работа...?
Коментар
-
- Защо в Люксембург не обичат да играят футбол?- Това е много неудобна игра - ако някой ритне топката по-силно, трябва да ходят да я гонят я в Белгия, я в Германия, я във Франция...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тираджия тръгнал от София за Бургас с ремарке пълно с пилци. Около Пазарджик жена маха на стоп. Той спира и тя пита:- Добър ден, ако може за Бургас?- Няма проблем, казал тираджията, но вие ще ми пуснете ли?- Ееее не мога, господине!- Щом не можете, ще вървите пеш!И тираджията продължил по магистралата. Пловдив. Жена маха на стоп.- Добър ден, ако може за Бургас?- Няма проблем, мадам, но вие ще ми пуснете ли?- Ееее, не мога да правя такива неща!- Щом не можете, ще вървите пеш!На 100 км, преди Бургас пак жена маха на стоп, но с папагалче на рамото.- Добър ден, ако може за Бургас?- Вие пък днес всички сте за Бургас. Може, но вие ще ми пуснете ли?- Е, щом е до това, ще ви пусна! Но нося и папагалчето си с мен.- Няма проблем дайте го на мен. - казал тираджията и хвърлил папагала при пилците.Стигнали Бургас, тираджията оставил дамата, но забравили за папагала. Отива нашият човек да разтоварва пилците, отваря ремаркето и гледа вътре - нито едно пиле, само папагала седи и го глега умно.- Къде са ми пилетата бе, папагал проскубан?- Е как къде, като не пускат ще вървят пеш!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар