Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

- Как е твоето слънчице?- Трябва да й се сменя маслото. Или ти за Кети?
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Преглед при доктора. Докторът мери пулса.- Е, как е?- пита пациентът.- Добре е. А как спите?- Нормално.- Апетита?- Имам.- Прекрасно, казва докторът. Сега ще ви изпиша рецепта и пулса, и съня, и апетита, всичко ще отзвучи все едно не го имало! Кораб за далечно плаване, получава повреда и започва да потъва. Един от пътниците отива при капитана и пита:- Капитане, има ли суша наблизо?- Има! На една миля!- Страхотно! В каква посока?- Вертикална. Между пияници:- Вечер, когато си много пиян с какво се прибираш?- С колата...- С коя кола?- Как с коя - с полицейската! Телефонът звъни.- Вдигни слушалката - казва съпругът, - ако търсят мен кажи: много съжалявам, но мъжът ми не си е в къщи.Жената вдига слушалката и след малко казва:- Много съжалявам, но мъжът ми си е в къщи!- Дявол да те вземе! Не чу ли какво ти казах!- Не се притеснявай, мили, не търсеха теб.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Пешо знаеш ли как се хваща спин от тоалетна чиния?-Не , не знам.Като седнеш преди да е станал миналият! Yellow_Flash_Colorz_PDT_24
        "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
        "What do you do to help save the world?"

Коментар

Сутрешно предаване по Нова ТВ:Лъчезар Иванов (ГЕРБ) : Нашият лидер има много висок процент одобрение.Милен Цветков (водещ) : Едвам се удържа под 100-те процента!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Yesterday=======Yesterday,All those backups seemed a waste of pay.Now my database has gone away.Oh I believe in yesterday.Suddenly,There"s not half the files there used to be,And there"s a milestone hanging over meThe system crashed so suddenly.I pushed something wrongWhat it was I could not say.Now all my data"s gone and I long for yesterday-ay-ay-ay.Yesterday,The need for back-ups seemed so far away.I knew my data was all here to stay,Now I believe in yesterday.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Това е от Слави Дядо и Внук си стоят на пейката!Дядо отвяра вестник и започва да чете!Стига до страницата с некролозите а внукът казва: -Дядо пак ли влезе в Facebook-а?На 9 януари 2009 година 10 китаици заминали за антрактида да изследват!9 месеца по-късно се бърнали 500 китаици !
              Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

В казармата командирът строил войниците:- Иванов, какво е родина ?- Ммм... не знам!- Родина - това е твоята майка, Иванов! Петров, какво е родина?- Това е майката на Иванов, командире!- Не Петров, това е твоята майка! Сега какво разбра?- Ми, че с Иванов сме братя.

Коментар

Семейство отива на гости на друго семейство в съседен град. Останали да пренощуват. Леглата обаче не стигнали за всички и се наложило синът на гостуващото семейство да спи в едно легло с дядото на домакините. Заспали всички, а към 3 часа сутринта дядото почва да крещи:- Жена, дайте ми жена, веднага ми дайте жена.Спящият до него младеж се събужда и казва:- Слушай, дядка, първо на първо - къде да ти търся жена в три часа сутринта, второ на второ - ти си на повече от 90 години, и трето на трето - що не си държиш твоя, а си хванал моя...

Коментар

Блондинка влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката.Блондинката:- Извинявайте, но това кафе мирише на пенис...Сервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана.- Клиентката каза, че кафето мирише на пенис...Бармана вдигнал чашата, помирисал я и казал:- Кажи на клиентката да го пие с другата ръка...
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Космонафт - Човек, който си маже космите с нафта. Как се нарича сексът между вегетарианци?- Зеленчукане Копирани от колежката Стаси !

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Как се нарича циганин, който продава компакт дискове?- CD ROM.Олие ще се смачкам :D :D :D

Коментар

От турски : Баир Будала - АлпинистПедал Серсем - КолелоФарчи Баджак - СтюардесаСеир Баджак - БалеринаУнгарски:Банкомат- Серекеш

Коментар

Учител по физическо възпитание към строените ученици (строго): - Виждам хора в строя, дето липсват!
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

qvkata-dcs написа:
                              Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Как се нарича циганин, който продава компакт дискове?- CD ROM.Олие ще се смачкам :D :D :D
                              Какво e първото нещо, което прави един циганин, когато седне пред компютъра???- Да прерови Recycle Bin-a
                              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                                qvkata-dcs написа:
                                Какво e първото нещо, което прави един циганин, когато седне пред компютъра???- Да прерови Recycle Bin-a
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Working...
                                X