Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Една жена се изчервява пет пъти:Първи път - когато й е за първи път.Втори път - когато изневери за първи път.Трети път - когато й платят за първи път.Четвърти път - когато тя плати за първи път.Пети път - когато тя плати и й върнат парите.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Иванчо пита майка си и баща си откъде идват бебетата. Родителите бързо започват да обясняват как щъркела носи бебетата и прочее бабини диветини. Иванчо отегчено слушал, слушал и накрая не издържал:- Само не разбрах кой е_е щъркела?

Коментар

Катастрофира камион с яйца. Пристига полицаят, разбира каква е работата и звъни в Бърза помощ... - Ало, Бърза помощ ли е? - Да, какъв е инцидентът? - Ами тука един е катастрофирал и си строшил яйцата... - Да, а органът как е? - Ъъъъ, органът е на телефона.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Иванчо се прибира, влиза в стаята на родителите му и гледа как майка му се друса върху баща му След като се засрамили родителите решили да поговорят с травмираното дете. Отива майка му при него и казва:- Иванчо виж сега, ти да не си помислиш нещо? Аз така подскачам върху баща ти щото е много дебел и да му прибеа корема малко!- ЕЕЕ мамо то няма смисъл ти като излезнеш за работа идва комшииката и пак го надува от долу
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Мъжа: Представи си! Имаш супер кола, красива. Направо мечта!Жената: Представих си, и?Мъжа: И значи една седмица не можеш да я караш защото има профилактика, а две седмици преди нея се е подготвя и пак не можеш да караш. А през останалото време върви само ако е в настроение. Как ще ти е?Жената: Че за какво ми е такава кола?!Жената: Чакай! Стой! Ти какво намекваш?!?!Срещат се двама. Единият пита:- Ти обичаш ли груповия секс?- Ами да.- Тогава се прибирай, там само теб те няма...
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Как разбирате, че нещо не е наред с фигурата Ви по бикини?Лежите си спокойно на плажа, когато група задъхани активисти на Грийн Пийс се втурва и се опитва отчаяно да Ви избута в морето.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

На входа на райските порти влиза мъж и Свети Петър го пита ти какъв си?А той отговаря български футболист.Последващият въпрос е:Ами как уцели вратата?Да дойдеш тук.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  На входа на райските порти влиза мъж и Свети Петър го пита ти какъв си?А той отговаря български футболист.Последващият въпрос е:Ами как уцели вратата?Да дойдеш тук.
                  малко черен хумор

Коментар

popara801 написа:

Коментар

Е като се е почнало с по-черния хумор.....Едни седи пред портите на Рая и а да влезне и се върне, втори, трети път, аха да влезне и се връща! Свети Петър не издържал и му казва:- Айде бе чадо Господне, няма ли да влизаш вече?- То и аз искам, ма онези от Пирогов нещо ме еб*ват

Коментар

Той се ожени за нея, защото я обичаше.Тя го обичаше, защото той се ожени за нея.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Иванчо тича при татко си:- Тате, моля те, затвори си очите.- Защо?- Мама каза, че когато ти затвориш очи, ние ще започнем да живеем много по-добре!
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

101 начина да вбесим дизайнерите001. Чудесно! Точно така си го представях... само че малко по-различно. 002. Вчера с комшията говорихме и ми даде страхотна идея. Виж ся как ше стане дизайна... 003. Имам само една, две леки забележки. Имаш ли полвин час да ги изкоментираме? 004. Добре е , но неможеш ли малко да го поразчупиш? 005. Искам го 1:1 с това, но да е малко по-различно. 006. Дай да пробваме още 2-3 варианта и след това ще решим какво да правим. 007. Ще ви изпратя снимките за плаката на мейла. Само ме притеснява как ще ги сваля от телефона си... 008. Само може ли да използваме нашето си, фирменото ни синьо, защото това е малко по-друго 009. И Вашето предложение не е лошо, но това, което си представях е нещо по-различно. Вероятно не сте ме разбрали правилно. 010. Ние сме скромна фирма. Това, което ни предлагате е за големите фирми, за нас трябва да е нещо по-семпло! 011. Не искам сайта да е по-голям от един стандартен лист A4. 012. Има голям проблем със сайта. В нас се вижда по един начин, в офиса - по друг. За колко време ще можем да оправим проблема? 013. Мерихме картинките в уеб страницата. Идват много големи, ако може с 2-3 сантиметра да ги намалим? 014. За какво поръчваме дизайн на плакат, след като някакви си 5 абзаца текст неможем да съберем на него?! 015. Я, на Вашият монитор изглежда по-красиво. Може ли да ми го пуснете както е в действителност да го видя? 016. Принтирал съм един сайт, където ми харесват цветовете, но не излязоха съвсем същите. Значи, това зелено в сайта им ми хареса, но реално е повече синкаво... 017. Покажете ми първо Вашето предложение за дизайн, а съдържанието ще го коментираме най-накрая. 018. Не, не искаме кардинални промени. Само да освежим визията на фирмата ни. 019. Дали ще стане много претрупано ако на гърба на визитката върху картата на офиса ни сложим логото и негова снимка? 020. Колко горе-долу струва един стандартен дизайн? 021. Сайтът ми има вирус. Като отворя Експлоръра и опитам да го заредя ми рестартира компютъра. Може ли да погледнете? 022. На това, което сте ми изпратили за дизайн на сайта ни, като кликам на бутоните му нищо не става. 023. Страхотно, но може ли вместо това Лорем ипсум да сложим нашия текст? 024. Добре де, толкова ли няма да намерите в Гугъл снимка на жена, качена на кон, че трябва цяла фотосесия да правим! Не може ли поне да сглобите нещо? 025. Колко минути ще е горе-долу анимацията в хедъра? 026. Някак се губи логото ни в целия дизайн... 027. По-скъпо ли е да ми направите по-красив дизайн? 028. Той на комшията сина го е направил сайтчето, но не може да го инсталира, затова се обръщам за съвет към Вас. 029. Като вземем менюто на тоя сайт, цветовете от тоя и картинките от тоя - ето Ви го дизайна. 030. Нося Ви една покана за сватба да видите шрифтовете, които искам да приложим за сайта ни. 031. Става дума за нещо елементарно - само една снимка и един текст да се сложат набързо, нищо повече! 032. Нека запазим изчистената корпоративна визия, но да го направим малко по-цветен, с повече орнаменти, по-жив! 033. За цветовете и стила на дизайна ще се ориентирате от визитката, която Ви дадох. 034. В къщи имаме дилема - на мен много ми харесва първи вариант, но жената си хареса втория. Може ли да направите трети, който да смесва предните два? 035. Може ли да е с по-живи цветове, примерно нещо около розовото? 036. На widescreen-a в нас се получава много празно пространство около сайта. Неможе ли да го запълним с нещо? 037. А като се кликне тук какво ще става? 038. Ще може ли да ми принтнете 2 копия на уеб дизайна да го покажа на шефовете? 039. Този дизайн не ми говори нищо. 040. Искаме логото ни да е нещо уникално. Ако може да нахвърляте няколко идеи? 041. Горе-долу добре се получи дизайнчето... е... не е толкова добро като на конкурентите, но бива. Ще върши работа... 042. Не мога да разбера защо се притеснявате какво щели да си кажат посетителите. Като не го хареса някой - негов си е проблема. 043. Дизайна е супер, това ще е! Само... вчера мислихме с колегите и решихме да сменим формата на брошурата. 044. Flash банерът готов ли е? А... готов е... защото... вчера се оказа, че сме объркали ширината с височината му. Само да ги завъртите ако може? 045. Нося ви един банер 120×90 пиксела. Само набързо да му сменим размера, че ми го искат 468х60 да бъдел пък трябваше вчера да сме го сложили. 046. Имам само едно изискване за дизайна - да е запомнящ се! 047. Ще може ли да ми покажете няколко уеб дизайна, на които ще прилича нашият? 048. Ще може ли да махнете от сайта ни ,,Copyright 2005″ и да го замените с ,,2009? 049. Как така тепърва има да се програмира?!! Нали го виждам, че е готов, само бутоните да му оправите да може да се кликат и готово! 050. Тоя дизайн на плаката в момента в реални размери ли го гледаме, защото ми се струва, че е по-малък? 051. Искам дизайн за ,,Уеб двайсет
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯУважаема Софтуерна компания,Преди около година замених продукта ГАДЖЕ 7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира.Така, вече продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират. Още по-лошо е, че често се появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти като SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF.Бих искал да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен време), ми харесва и доставя истинско удоволствие.ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯУважаеми Г-н Клиент,Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове.Имайте предвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна Оперативна Система (СОС или както е по-популярна - SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0.Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0).Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от самосебе си.Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRYJKA_DETE.EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0, никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго, освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG.Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а също НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА. EUR.Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOSС много поздрави Взето от друг форум

Коментар

Пернишки голф 3-ка прегази аремйците на сред армията!!!

Коментар

Working...
                                X