Формула на любовта:A x B x C = K, къдетоА - ум,В - красота,С - достъпност,К - константа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
- Какво е общото между мъжа и тоалетната?- Съществуват само в две състояния: или са заети, или сапоср...и.- Каква е разликата между мъжа и свинята?- Дори цяла бъчва да изпие, свинята никога няма да се превърнев мъж.- Как се нарича мъж, който е загубил 95% от ума си?- Вдовец.- Какво разбират мъжете под прелюдия към половия акт?- Въпросът: "Спиш ли, скъпа?" От чешки:Уважаеми зрители - важные дивациОт унгарски:Банкомат - сереш кеш;Пенсионер - ептем мекечек;Автомобил - не ходеш пеш;Пчеличка - бере мед;Търтей - ебе, не бере медОт английски:l’m just asking - Аз съм просто краля на задницитеDo You feel alright ? - Усещаш ли всички десни ?To be or not to be ? - Две пчели или не две пчели ?l’m going to make You mine - Ще ти изкопая шахтаFoolish sleeping duck- Тъпа патка заспала!Don’t make yourself like a holy water undrinked- Не се прави на света вода ненапитаMy lighthouse hurts- Боли ма фараYou are going to set up!- Ша са сетиш!That`s the way she is- Тъй ще е тяDon’t explain yourself much- much but sit to work- Не се обяснявай много-много, ами сядай да работишMy grandmother’s bushes!- Бабини ти трънкини!Aman of you be!- Аман от теб бе!Remove- remove!- Мани-мани!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
- Кое е по-тежко - килограм стомана, или килограм памук?- Глупав въпрос. Килограмът си е килограм.- Ей, умнико, я пусни на крака си три килограма памук, а след това три килограма стомана, пък тогава ми отговори.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Жените обичат мълчаливите мъже. Защото се заблуждават, че те ги слушат... Дейвид Копърфийлд изнася поредното си шоу. По някое време един зрител става и казва:- Дейвид, а може ли аз да покажа един фокус?- Добре, покажете.- Само ще ми трябва вашата маса и вашата асистентка Клаудия, като доброволец.- Заповядайте.Зрителят слага Клаудия Шифър на масата по гръб, наглася я, вдига й краката и почва да я..Дейвид Копърфийлд се възмущава:- Хей, това не е фокус!- Разбира се, че не е фокус! Тва е някво чудо направо!
Коментар
-
u_bo
yo the camel , yo the cameldriver - я камилата , я камиларяhapend she - стана тяhapend she what happend, not your bussines men- стана тя, каквато стана, не ти е работа човечеgo horse in the river - отиде коня в рекатаNikMar написа:- Какво е общото между мъжа и тоалетната?- Съществуват само в две състояния: или са заети, или сапоср...и.- Каква е разликата между мъжа и свинята?- Дори цяла бъчва да изпие, свинята никога няма да се превърнев мъж.- Как се нарича мъж, който е загубил 95% от ума си?- Вдовец.- Какво разбират мъжете под прелюдия към половия акт?- Въпросът: "Спиш ли, скъпа?" От чешки:Уважаеми зрители - важные дивациОт унгарски:Банкомат - сереш кеш;Пенсионер - ептем мекечек;Автомобил - не ходеш пеш;Пчеличка - бере мед;Търтей - ебе, не бере медОт английски:l’m just asking - Аз съм просто краля на задницитеDo You feel alright ? - Усещаш ли всички десни ?To be or not to be ? - Две пчели или не две пчели ?l’m going to make You mine - Ще ти изкопая шахтаFoolish sleeping duck- Тъпа патка заспала!Don’t make yourself like a holy water undrinked- Не се прави на света вода ненапитаMy lighthouse hurts- Боли ма фараYou are going to set up!- Ша са сетиш!That`s the way she is- Тъй ще е тяDon’t explain yourself much- much but sit to work- Не се обяснявай много-много, ами сядай да работишMy grandmother’s bushes!- Бабини ти трънкини!Aman of you be!- Аман от теб бе!Remove- remove!- Мани-мани!
Коментар
-
dikanio написа:Дейвид Копърфийлд изнася поредното си шоу. По някое време един зрител става и казва:- Дейвид, а може ли аз да покажа един фокус?- Добре, покажете.- Само ще ми трябва вашата маса и вашата асистентка Клаудия, като доброволец.- Заповядайте.Зрителят слага Клаудия Шифър на масата по гръб, наглася я, вдига й краката и почва да я..Дейвид Копърфийлд се възмущава:- Хей, това не е фокус!- Разбира се, че не е фокус! Тва е някво чудо направо!===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Не е точно виц, но всяка история с Бойко ...Смъртна заплаха за Борисов била подадена на 112Сигнал за заплаха за убийство на премиера Бойко Борисов е бил подаден на телефон 112, съобщи БНТ.Малко след 17.00 ч. мъжът се е обадил на телефон 112 и се заканил, че чака Бойко Борисов да излезе от сградата на Министерски съвет, за да го застреля. Обяснил, че е облечен в черно и стои до фонтана пред президентството. Полицаите от най-близката патрулка веднага задържали мъж в черно, който стоял пред фонтана. След като позвънили на мобилния телефон, от който дошла заплахата, обаче звъннал друг телефон наблизо. Така бил открит истинският телефонен терорист - 27-годишен познайник на полицията с досие за автокражби. Със случая се занимава ГДБОП
Коментар
-
Пациент към доктора...- Докторе, помогнете! От един месец на сам сънувам, как плъхове играят футбл!!!- След кратък преглед доктора дава хапчета на пациента и му казва:- Ето от уте по 1 преди лягане и няма да има проблеми.Пациента:- Докторе а може ли да ги почн в други ден?- Защо!?- Ми утре е финала!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
- Тате, учителката по математика те вика.- Какво се е случило?- Тя ме пита:"Колко е 9*7?", а аз й казвам:"63", тя пита:"А 7*9?", а аз:- Същия х@й е...- Наистина, същото е - чуди се бащата, - Добре, ще отида.На следващия ден синът пита:- Тате, а ти в училището ходи ли?- Още не съм.- Като отидеш, отиди и до учителя по физкултура.- Защо?- Имахме час, той ме накара да си вдигна вдясната ръка, вдигнах. После лявата, вдигнах я, после ме накара да си вдигна десния крака, аз го вдигнах. А сега, казва, вдигни левия. А аз му отговоря:" А на х@я ли си да стоя?"- Наистина, - казва бащата, - добре, ще отида.На следващия ден синът пак пита:- Тате, ти в училище беше ли?- Още не.- Не отивай, изключиха ме.- Защо?- Викнаха ме при директора, влизам при него, а там седят учителката по математика, учителя по физкултура и учителката по география.- А учителката за по география за чий х@й е дошла?- Аз попитах същото!В полицията:- Биха ме охранителите на Галеви!Дежурният полицай:- Те и министър Румен Петков биха, ама той да се е оплакал, а?! Аре бегай оттук!
Коментар
-
Един борец цял ден мъкне със себе си тухла.- Какво става бе, Пешо? - пита го шефът.- Продавам къщата.- А за какво носиш тая тухла?- За мостра.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар