Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Формула на любовта:A x B x C = K, къдетоА - ум,В - красота,С - достъпност,К - константа.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Формула на любовта:A x B x C = K, къдетоА - ум,В - красота,С - достъпност,К - константа.
      Къде е най-важната променлива - $ :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

:D Тя е константа във формулата за мъжа! Тази формула е за жените :D

Коментар

- Какво е общото между мъжа и тоалетната?- Съществуват само в две състояния: или са заети, или сапоср...и.- Каква е разликата между мъжа и свинята?- Дори цяла бъчва да изпие, свинята никога няма да се превърнев мъж.- Как се нарича мъж, който е загубил 95% от ума си?- Вдовец.- Какво разбират мъжете под прелюдия към половия акт?- Въпросът: "Спиш ли, скъпа?" От чешки:Уважаеми зрители - важные дивациОт унгарски:Банкомат - сереш кеш;Пенсионер - ептем мекечек;Автомобил - не ходеш пеш;Пчеличка - бере мед;Търтей - ебе, не бере медОт английски:l’m just asking - Аз съм просто краля на задницитеDo You feel alright ? - Усещаш ли всички десни ?To be or not to be ? - Две пчели или не две пчели ?l’m going to make You mine - Ще ти изкопая шахтаFoolish sleeping duck- Тъпа патка заспала!Don’t make yourself like a holy water undrinked- Не се прави на света вода ненапитаMy lighthouse hurts- Боли ма фараYou are going to set up!- Ша са сетиш!That`s the way she is- Тъй ще е тяDon’t explain yourself much- much but sit to work- Не се обяснявай много-много, ами сядай да работишMy grandmother’s bushes!- Бабини ти трънкини!Aman of you be!- Аман от теб бе!Remove- remove!- Мани-мани!
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

- Кое е по-тежко - килограм стомана, или килограм памук?- Глупав въпрос. Килограмът си е килограм.- Ей, умнико, я пусни на крака си три килограма памук, а след това три килограма стомана, пък тогава ми отговори.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мъж влиза в банка, отива на гишето и казва:- Искам да ми отпуснете ипотечен кредит!Касиерката казва:-Разбира се !!! За колко години?-400!- 400 ли, че кой сте вие?-Дънкан Маклауд от рода маклауд
              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Жените обичат мълчаливите мъже. Защото се заблуждават, че те ги слушат... Дейвид Копърфийлд изнася поредното си шоу. По някое време един зрител става и казва:- Дейвид, а може ли аз да покажа един фокус?- Добре, покажете.- Само ще ми трябва вашата маса и вашата асистентка Клаудия, като доброволец.- Заповядайте.Зрителят слага Клаудия Шифър на масата по гръб, наглася я, вдига й краката и почва да я..Дейвид Копърфийлд се възмущава:- Хей, това не е фокус!- Разбира се, че не е фокус! Тва е някво чудо направо!
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

yo the camel , yo the cameldriver - я камилата , я камиларяhapend she - стана тяhapend she what happend, not your bussines men- стана тя, каквато стана, не ти е работа човечеgo horse in the river - отиде коня в реката
                  NikMar написа:
                  - Какво е общото между мъжа и тоалетната?- Съществуват само в две състояния: или са заети, или сапоср...и.- Каква е разликата между мъжа и свинята?- Дори цяла бъчва да изпие, свинята никога няма да се превърнев мъж.- Как се нарича мъж, който е загубил 95% от ума си?- Вдовец.- Какво разбират мъжете под прелюдия към половия акт?- Въпросът: "Спиш ли, скъпа?" От чешки:Уважаеми зрители - важные дивациОт унгарски:Банкомат - сереш кеш;Пенсионер - ептем мекечек;Автомобил - не ходеш пеш;Пчеличка - бере мед;Търтей - ебе, не бере медОт английски:l’m just asking - Аз съм просто краля на задницитеDo You feel alright ? - Усещаш ли всички десни ?To be or not to be ? - Две пчели или не две пчели ?l’m going to make You mine - Ще ти изкопая шахтаFoolish sleeping duck- Тъпа патка заспала!Don’t make yourself like a holy water undrinked- Не се прави на света вода ненапитаMy lighthouse hurts- Боли ма фараYou are going to set up!- Ша са сетиш!That`s the way she is- Тъй ще е тяDon’t explain yourself much- much but sit to work- Не се обяснявай много-много, ами сядай да работишMy grandmother’s bushes!- Бабини ти трънкини!Aman of you be!- Аман от теб бе!Remove- remove!- Мани-мани!

Коментар

dikanio написа:
                    Дейвид Копърфийлд изнася поредното си шоу. По някое време един зрител става и казва:- Дейвид, а може ли аз да покажа един фокус?- Добре, покажете.- Само ще ми трябва вашата маса и вашата асистентка Клаудия, като доброволец.- Заповядайте.Зрителят слага Клаудия Шифър на масата по гръб, наглася я, вдига й краката и почва да я..Дейвид Копърфийлд се възмущава:- Хей, това не е фокус!- Разбира се, че не е фокус! Тва е някво чудо направо!
                    ХА...Този виц го разказа Слави Трифонов току що.
                    ===============================
                    // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                    ===============================

Коментар

Мъж и жена отишли на разходка в планината. Стигнали до един кладенец на желанията. Жената се надвесила и паднала в кладеница, а мъжът казал:- Абе, тия желания много бързо се сбъдват!

Коментар

Не е точно виц, но всяка история с Бойко ...Смъртна заплаха за Борисов била подадена на 112Сигнал за заплаха за убийство на премиера Бойко Борисов е бил подаден на телефон 112, съобщи БНТ.Малко след 17.00 ч. мъжът се е обадил на телефон 112 и се заканил, че чака Бойко Борисов да излезе от сградата на Министерски съвет, за да го застреля. Обяснил, че е облечен в черно и стои до фонтана пред президентството. Полицаите от най-близката патрулка веднага задържали мъж в черно, който стоял пред фонтана. След като позвънили на мобилния телефон, от който дошла заплахата, обаче звъннал друг телефон наблизо. Така бил открит истинският телефонен терорист - 27-годишен познайник на полицията с досие за автокражби. Със случая се занимава ГДБОП

Коментар

Пациент към доктора...- Докторе, помогнете! От един месец на сам сънувам, как плъхове играят футбл!!!- След кратък преглед доктора дава хапчета на пациента и му казва:- Ето от уте по 1 преди лягане и няма да има проблеми.Пациента:- Докторе а може ли да ги почн в други ден?- Защо!?- Ми утре е финала!!!
                          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

- Скъпа! Реших: ще се наложи да се разделим!- Намерил си си някоя по-добра?- Не съм намерил по-добра, но по-евтина.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Тате, учителката по математика те вика.- Какво се е случило?- Тя ме пита:"Колко е 9*7?", а аз й казвам:"63", тя пита:"А 7*9?", а аз:- Същия х@й е...- Наистина, същото е - чуди се бащата, - Добре, ще отида.На следващия ден синът пита:- Тате, а ти в училището ходи ли?- Още не съм.- Като отидеш, отиди и до учителя по физкултура.- Защо?- Имахме час, той ме накара да си вдигна вдясната ръка, вдигнах. После лявата, вдигнах я, после ме накара да си вдигна десния крака, аз го вдигнах. А сега, казва, вдигни левия. А аз му отговоря:" А на х@я ли си да стоя?"- Наистина, - казва бащата, - добре, ще отида.На следващия ден синът пак пита:- Тате, ти в училище беше ли?- Още не.- Не отивай, изключиха ме.- Защо?- Викнаха ме при директора, влизам при него, а там седят учителката по математика, учителя по физкултура и учителката по география.- А учителката за по география за чий х@й е дошла?- Аз попитах същото!В полицията:- Биха ме охранителите на Галеви!Дежурният полицай:- Те и министър Румен Петков биха, ама той да се е оплакал, а?! Аре бегай оттук!
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Един борец цял ден мъкне със себе си тухла.- Какво става бе, Пешо? - пита го шефът.- Продавам къщата.- А за какво носиш тая тухла?- За мостра.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X