peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
(Разговор по мобилен телефон)- Здрасти, как е?- Извинявай, но съм много зает, не мога да говоря.- А, какво правиш?- Изпълнявам съпружеският дълг.- Ама ти не си женен!- Изпълнявам чужд.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
coolboby написа:Знаете ли каква е приликата между дупето сърцето?Приликата е, че и двете се пръскат от любовAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Авторски права срещу 10лв. .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
GbGz написа:Ако съберете всички презервативи които сте използвали през изминалата година,ако може да си направите гума спокоино може да наречете гумата GOODYEAR.:DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Предложение:Освен офицери, в шахмата да се въведат и фигури "старшини". Те ще ходят където си искат и ще взимат каквото си искат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Иванчо, защо след възкръсването си Христос е отишъл най-напред при жените?- Защото по този начин новината се разпространява най-бързо, госпожо. Болен вика лекар в три часа през нощта. След прегледа доктора се замислил и казал:- Написали ли сте си завещанието?- Не, докторе.- Тогава извикайте, моля ви, нотариус и двама свидетели.- Господи, нима е толкова сериозно!?- Не, но не искам да съм единствения глупак, когото сте събудили в три часа през нощта. Ръководител на строеж вижда работник виетнамец, да стои и пуши: - Ти защо не работиш, какво правиш? - Пуси. - Абе, ще ти дам едно пушене. Я хващай тази релса и я занеси ей там - след половин час минава и гледа виетнамецът пак седнал, и пуши. - Абе, защо седиш? - нали ти казах да преместиш релсата? - Не мози. Тизи. - Абе, отивай намирай още някой виетнамец и я преместете! След време се връща, гледа седят двама виетнамци до релсата и пушат. - Ей, кво правите вие, бе? - Пусим. - Защо не сте преместили релсата? - Не мозим. Тизи. - Я марш до общежитието, докарайте всички свободни виетнамци и преместете релсата! Връща се след малко гледа петдесетина виетнамци седят около релсата и пушат. - Абе, идиоти какво правите? - Пусим. - Вижте колко сте, защо не сте преместили релсата? - Не мозим. Късу... Чапаев звъни на Петка по телефона. Там вдигат слушалката:- Началникът на танковия корпус слуша!Василий Иванич помислил, че е набрал грешно затворил и пак набрал номера на Петка. Оттатък отново му отговарят:- Началникът на танковия корпус слуша!- Петка ти ли си?- Аз съм, Василий Иванич, аз съм.- А защо лъжеш? Ти не си никакъв началник на танков корпус, ти си командир на един танк?- Е да, но от танка само корпуса остана."Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си".FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Влиза един в секс-шоп с намерението да си купи надуваема кукла.- Мъж или жена ще искате?- Жена, моля.- Черна или бяла?- Бяла.- Християнка или мюсюлманка?Този въпрос вече учудил мъжа:- Каква може да е разликата? Все пак това е само една надуваема кукла!- Мюсюлманките понякога избухват...Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар