Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някъв пич си кара бричката извънградско и гледа една ама бяяяла руса мадама чака за автостоп..Взел я, значи.От там - почнала приказката:- I’m Italian. I great lover.В следващата сцена - той я завел у тях си и обяснява:- This, My bedroom.Съответно, той нали е голям лавър, почват секс - тък-тък-тък-тък....Минава половин час, той попривършил, пита любезно:- You finish.?- No.Нашия, какво да се прави, почва пак - тък-тък-тък-тък.... Минава пак половин час:- You finish.?- No.Нашия, с пот на челото и тежка въздишка продължава упражненията - тък-тък-тък-тък.... Минава пак половин час:- You finish.?- No.Айди пак - тък-тък-тък-тък.. дъх не му останал, едвам гледа, силичка не му останала, след половин час пак пита:- You finish.?Мацето му отговаря този път по подробно:- No. I’m Swedish.Тя каза: Нямаш хубаво тяло. Той започна да тренира плуване и стана майстор на спорта. Тя каза : не си достатъчно мъжествен. Той замина доброволец в Чуждестранния легион и се върна с медали за смелост. Тя каза: глупав си. Той завърши университет и аспирантура, защити дисертация и написа книга. Тя каза: не можеш да ме издържаш. Той заряза науката, отвори фирма и започна свой бизнес, който скоро започна да носи хубав доход. Тя каза: ти си канцеларска мишка. Той започна да се занимава с парашутизъм, сноуборд, подводно плуване. Тя каза: алчен си. Той й купи къща в "Бояна" и "Порше". Тя каза: безнесът направи от теб дяволски бездушен човек. Той си продаде всичко, затвори бизнеса и с всичките пари построи дом за бездомните хора. Той отиде при нея с един букет цветя, пораснал, със стари дънки, отслабнал и гладен. Тя каза: Кво се чудиш? Не те обичам и това е...
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Богата мутра наела зидар да му измаже една ограда на вилата. Като влязъл той у тях и видял за къв палат става въпрос веднага разбрал, че е ударил 6-ца от тотото и поискал 6000 евро за измазването на малката оградка. Мутрата не се пазарил, щото имал много пари, но пък поставил условие, че ако замазката стане крива ще го спука от е*ане. Почнал зидаря, бил велик майстор, но от притеснение за е*ането и вълнение за 6000 евро дето щял да вземе, ръката му треперела и изкривил замазката. Изобщо мутрата не се пазарила дала му парите и викнал двама от охраната си:- Зимайте го този и го спукайте от е*ане в гората.Тръгнали с Мерцедеса към гората а по пътя:- Моля ви се хора стар човек съм, вече имам три деца ще стана за смях на цяло село.- Не шефа каза и ще те е*ем.- Аиде бе, хора, ще ви дам 3000 евро, а вие кажете, че сте свършили работата.- Не шефа каза и ще те е*ем. Думата му е закон.- Ще ви дам всичките 6000.- Абе ти не разбра ли? Ще те спукаме от е*ане - шефа каза.В този момен звъни GSM-а на единия и се чува из цялата кола разярения глас на шефа:- Връщайте се веднага има един за убиване, не ще да връща парите, да вземете и него към гората.Минало малко време и зидаря от задната седалка плахо потупал единия по рамото:- Ей, пичове да не вземе да стане няква грешка после. Аз съм за е*ането, нали?Двама българи отиват да свалят чужденки на морето, още първия ден се забиват в една дискотека, виждат две мадами и почват да ги черпят. Черпили ги те, пили, веселили се, накрая се заклатушкали с чужденките към хотела, но още щом влезли в стаята, единият паднал и заспал мъртвешки сън. Става той на сутринта, гледа леко гузно другия, а той му вика:- Брато, добре че бях аз, да отсрамя българската чест!- Ама как... - пита невярващо нашият човек. Ти... и двете ли?- Не бе, преди и аз да заспя им казах, че сме румънци.Питали радио Ереван:- Какво да правим когато гледаме футболен мач по телевизора, а в същото време жената се подава от кухнята и крещи, че нищо не вършим в тази къща, че заплата ни е малка, а пък за оная работа да не говорим и т.н. и т.н.Радио Ереван отговаря:- Скъсете й веригата !Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:- Извинете, познаваме ли се?Тя отговаря:- Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.- За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер, върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина и ми навираше краставица в задника?- Не - отговори студено тя... Аз съм класната ръководителка на вашия син.Сводка от руско-германския фронт 1943г.:Ден първи:След съвместни действия на пехота и артилерия, успяхме да истласкаме германците от горичката и се укопахме.Ден втори:Германците направиха голям щурм и ни изтласкаха от горичката.Ден трети:След жестоко сражение, успяхме да си върнем горичката!Ден четвърти:Направиха нощна атака, отново горичката е тяхна!Ден пети:На горския му писна от нас и ни изгони всичките!Трабант се блъска в мерцедес последен модел. От трабанта слиза дребен чичко, от мерцедеса четери мутри,явно приближавайки човечеца с цел побой.- Добре де момчета вий,че ще ме бийте,ще ме бийте,ама някак си не е честно, аз съм един вий сте четерима?!Погледнал, шефа на мутрите,замислил се:- Ок Митьо мини от неговата брато...- Добре де, ама ний сме двама, а вий сте трима?!Замисли се пак шефа на мутрите:- Ок,абе я ти си тръгвай, а ний тука се оправим...
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

- Г-н Генерал, жена ти идва при тебе!- Абе така ли се казва бе, идиот? Ще кажеш - "Г-н Генерал, жена ви идва при вас!"- А-а-а, при нас идва вчера....

Коментар

В село Правец прогърмява изстрел:-Що стреляш бре, Геро? Лебо ли докарАха?-Не ма, пристигна наш ТодорСлед малко пак се чува изстрел.-Що пак стреляш бре, Геро?-Ми нали ти реков, че наш Тодор пристигна ма...-Ам чи ти не го ли уцели първия път?!?

Коментар

До кога пият жените математички - до безкрайност.До кога пият жените химички - до загуба на реакция.До кога пият жените медички - до загуба на пулс.Да пием за жените физички, които пият до загуба на съпротивление!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Иванчо се качва в последния момент на влака, няма запазено място за спален вагон, бутнал един двайсетак на шафнера да го сложи на някое свободно място. Шафнерът взел мангизите и го пратил в едно купе, където имало едно грозничко, очилато девойче-само.След един час, мацето отива при шафнера разстроено и се оплаква:-Господине, като дойде този хубав младеж при мен, нищо не казах, като изкара едно шише и го изпи, също нищо не казах, като ме опипа за гърдите и между краката, също нищо не казах, като се съблече, също не реагирах, но като ми свали очилата и ги сложи на надървения си член ирече:"-А, сега хуйчо, виж какъв крокодил ще ебем!"Не издържах и идвам да ви се оплача!сори за цензурата

Коментар

Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана. БЪДИ БЪЛГАРИН! Намажи я с боб-чорба и люта чушка ...

Коментар

- Скъпи, колата не може да запали, май има вода в карбуратора!- Еййй, я, много разбираш, може да е нещо друго !- Не, скъпи, според мен има вода в карбуратора.- Е как вода в карбуратора, там няма откъде да влезе вода, я да видя, къде е колата ? - Отзад в басейна.....

Коментар

Две милионерски съпруги си говорят: - Твоя хващал ли те е с чужд мъж? - Не, само с градинаря, шофьора и приятелиОбява във вестник: "55 годишен мъж, с 50 милиона в швейцарска банка, къща на Ривиерата, остров в Тихия океан, женен за 25 годишна блондинка не купува и продава нищо. Просто се хвали."Двама депутати си говорят: - Аз веднъж изкарах 20 бона за месец! - Е да, аз също съм имал лоши дни...- Кои са трите любими думи на акулата? - Човек зад борда.Ако жена ти и адвокатът ти се давят и трябва да избираш: ще отидеш на обяд или на кино?

Коментар

Попитали Пикасо: - На какво се дължи успеха на вашите картини? - На моя далтонизъм, късогледство, болезнен паркинсон и постоянен махмурлукМилионер вечеря със съпругата си в тузарски ресторант. Влиза уникална мадама, целува го страстно и му прошепва: До утре! Съпругата му побесняла крещи: - Искам развод!!! Милионерът й обяснява, че ако тя го напусне няма вече прислужница, спортна кола, дрехи, бижута... В ресторанта влиза техен семеен приятел, придружен от млада любовница. Съпругата на милионера троснато казва: - Нашата определено е по-хубава.Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.

Коментар

да си казва кой е веднага

Коментар

старо :P
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

еми....кой е - Пешо, РадославП, Коцето, ГТипо... някой от тях ще да е...

Коментар

Връща се пеша от кръчмата Генко. По някое време спрял и пикае на улицата. Идва полицай и казва:- Това ще ви струва 10 лева.Генко вади една двадесетолевка, а полицая:- Нямам да ви върна.- Пусни една вода и ти, аз черпя.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

-Кое е най-голямото "Голф" игрище???- Перник ...***Попитали Южно-африканската шампионка по бягане Кастер Семеня, какво мисли по въпроса, че я смятат за мъж?-"Дреме ми на к*ра" - отвърнала тя.
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X