Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тя:- Скъпи, искам да живея с теб дълго и щастливо!Той:- Скъпа, ако ти ще живееш щастливо, аз дълго няма да изкарам...
    FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Един човек спрял на бензиностанция, но докато чакал да се напълни резервоарът, забелязал покрай пътя двама мъже: единият копаел дупка, а другият я запълвал. След като погледал известно време, човекът се приближил и попитал двамата мъже какво правят. Те отговорили:- По принцип трябваше да сме трима: аз копая дупка, Родни засажда в нея едно дръвче и Майк запълва дупката. Ама Родни днес е болен и ние - к`во - да не работим ли?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

След продължително и изтощително боричкане с жена си, изморения Чорбаджи Генчо се отдал на философски размисли за половия живот. Но колкото и да мислел, не могъл да реши една дилема. И както обикновенно правел, пратил да извикат ратая Петър и го попитал:- Я ми кажи Петре, секса работа ли е или не е?Ратаят се замислил и казал:- Ами не е работа, Чорбаджи.- Защо да не е бре, Петре, знаеш ли как се изморявам като го правим с жената?- Защото, ако беше работа Чорбаджи, щеше да го дадеш на мене.
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Мъдрости от форума на дата:Можеш да направиш много неща: 1. Да караш бавно пред някой мерджан в тясна еднопосочна улица, и когато оня много се ядоса и почне да ти свири, и да ти диша във врата да ковнеш спирачки, за да докажеш, че ABS-a на московеца е по-добър и, че дистанцията е физически закон. 2. Да си сложиш един готин ролбар Ф15, и да "подравняваш" лошо паркираните коли по тесните преки на София. Оставяш страничните джамове свалени, за да събираш странични огледала - може и да ти послужат за нещо след време.3. Да дебнеш пичовете с голфове двойки, които минават на червено и тъмно червено по кръстовищата и да внасяш ред в положението. Препоръка - вземи още 3-ма твои авери от махалата за тежест. "...Недопустимо е да се качиш да караш Голф, без да носиш Анцуг..."

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ако ги има извинете ме - не съм чел всичкиДядо отива в магазин и казва на продавачката: -Дай ми една хартия за задни цели!Продавачката: -Тоалетна хартия се казва,дядо!Дядото: -Добре,добре,дай и един сапун!Продавачката: -Какъв-тоалетен сапун ли?Дядото: -А ,не,не-за лице!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Го спожата в училище:-Деца, знаете ли кой спира тока?Иванчо вдига ръка и казва:-Говедата, госпожо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Госпожата:-Защо те бе Иванчо? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 :-Защото снощи като спря тока и тате вика на мама:"Ей ,тез говеда пак спряха тока!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Г оспожата пак пита:-Деца, какво най-голямо нещо може да лапне човек?Иванчо:-Полилея на тавана,госпожо.Госпожата получава чуденки и пита:-Как така бе Иванчо?А той:-Ами снощи като си лягахме и тате каза на мама:"Айде гАси полилея и го лапай!"

Коментар

Габровец закъсва с колата и спира друга кола за помощ.След като спрелия шофьор му помага габровеца казва:-Колега как да ти се отблагодаря? Нямам нищо друго в мен освен спестовната ми книжка-вземи нея!Взел я човека и тръгнал да си ходи.По едно време се сетил и викнал на габровеца: -Колега, ами че аз не мога да тегля от нея!Габровеца Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 :-Нищо бе-ВНАСЯЙ!

Коментар

Един катаджия разправя на колегата си: - Реших да си пусна мустаци. - Правилно, човек все с нещо трябва да се занимава.
                FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Б.Б обеща след 2 години всички пътища в България да са като в Австрия.За целта са изпратени първите 100 булдозера в Австрия.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Това ме разби!

Коментар

Буги Барабата оня ден сабахлем:"Старата ръжда любов не хваща..."та незнам защо се сетих за орела, как е изобретил ръждата и колкото и да го обичаш...

Коментар

След операция блондинка пита хирурга:- А кога ще мога да подновя нормален полов живот?- Трудно е да ви отговоря, за първи път ми задават такъв въпрос след операция на сливици!!*****Една блондинка заварва мъжа си с любовница в кревата. Вади от чекмеджето пистолета и го опира в главата си:- Недей скъпа, не прави тази грешка, няма вече да правя така!- Млъкни мръснико, защото ти си следващият!*****Съпруг и съпруга спят. Изведнъж жената се стряска на сън и изкрещява:- Мъжът ми си идва!Съпругът й скача и се пъхва в гардероба.Излиза, гледа гузно, жената седи, подпряла глава с двете си ръце, той сяда до нея, потупва я по рамото и казва:- Няма нищо, мила. И двамата сме се поизнервили напоследък, покрай тея командировки...
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

[quote="niko_ymn"]Една блондинка заварва мъжа си с любовница в кревата. Вади от чекмеджето пистолета и го опира в главата си:- Недей скъпа, не прави тази грешка, няма вече да правя така!- Млъкни мръснико, защото ти си следващият![quote]А ве имайте малко милост ве ... Тъкмо отпивам глътка бира и чета тоя виц. Щях да се задавя и после ще има "колеги помагайте !!!"
                          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Един човек решил да си вземе домашен любимец. Отишъл в зоомагазина. Оглеждал животните той, гледа на едно място клетка, в клетката маймуна, цената - $10 000.- Каква е тази маймуна, защо е толкова скъпа? - попитал той.- Ами тя перфектно работи с Windows и целия офис пакет.По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - $20 000.- Каква е тази маймуна, тя пък защо е толкова скъпа? - попитал той.- Ами тя познава перфектно Windows и целия офис пакет, но освен това владее и AutoCAD, а и програмира на три езика...По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - $50 000.- Каква е тази маймуна, тя пък какво знае? - попитал той.- Ами тя нищо не знае, ама разправят, че била системен администратор.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

При психиатъра:- Докторе, непрекъснато имам усещането, че съм куче и съм вързан с верижка.- Откога сте женен, господине?
                              FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

На опашка пред банка за сперма - около дузина мъже чакат и потропват нетърпеливо, а сред тях и една жена. Всички се споглеждат, накрая един все пак я пита: "Госпожо, нали знаете, че това е банка за сперма?" а тя само кимва, без да си отваря устата.
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X