Тя:- Скъпи, искам да живея с теб дълго и щастливо!Той:- Скъпа, ако ти ще живееш щастливо, аз дълго няма да изкарам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Един човек спрял на бензиностанция, но докато чакал да се напълни резервоарът, забелязал покрай пътя двама мъже: единият копаел дупка, а другият я запълвал. След като погледал известно време, човекът се приближил и попитал двамата мъже какво правят. Те отговорили:- По принцип трябваше да сме трима: аз копая дупка, Родни засажда в нея едно дръвче и Майк запълва дупката. Ама Родни днес е болен и ние - к`во - да не работим ли?
Коментар
-
След продължително и изтощително боричкане с жена си, изморения Чорбаджи Генчо се отдал на философски размисли за половия живот. Но колкото и да мислел, не могъл да реши една дилема. И както обикновенно правел, пратил да извикат ратая Петър и го попитал:- Я ми кажи Петре, секса работа ли е или не е?Ратаят се замислил и казал:- Ами не е работа, Чорбаджи.- Защо да не е бре, Петре, знаеш ли как се изморявам като го правим с жената?- Защото, ако беше работа Чорбаджи, щеше да го дадеш на мене.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Мъдрости от форума на дата:Можеш да направиш много неща: 1. Да караш бавно пред някой мерджан в тясна еднопосочна улица, и когато оня много се ядоса и почне да ти свири, и да ти диша във врата да ковнеш спирачки, за да докажеш, че ABS-a на московеца е по-добър и, че дистанцията е физически закон. 2. Да си сложиш един готин ролбар Ф15, и да "подравняваш" лошо паркираните коли по тесните преки на София. Оставяш страничните джамове свалени, за да събираш странични огледала - може и да ти послужат за нещо след време.3. Да дебнеш пичовете с голфове двойки, които минават на червено и тъмно червено по кръстовищата и да внасяш ред в положението. Препоръка - вземи още 3-ма твои авери от махалата за тежест. "...Недопустимо е да се качиш да караш Голф, без да носиш Анцуг..."
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ако ги има извинете ме - не съм чел всичкиДядо отива в магазин и казва на продавачката: -Дай ми една хартия за задни цели!Продавачката: -Тоалетна хартия се казва,дядо!Дядото: -Добре,добре,дай и един сапун!Продавачката: -Какъв-тоалетен сапун ли?Дядото: -А ,не,не-за лице!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Го спожата в училище:-Деца, знаете ли кой спира тока?Иванчо вдига ръка и казва:-Говедата, госпожо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Госпожата:-Защо те бе Иванчо? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 :-Защото снощи като спря тока и тате вика на мама:"Ей ,тез говеда пак спряха тока!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Г оспожата пак пита:-Деца, какво най-голямо нещо може да лапне човек?Иванчо:-Полилея на тавана,госпожо.Госпожата получава чуденки и пита:-Как така бе Иванчо?А той:-Ами снощи като си лягахме и тате каза на мама:"Айде гАси полилея и го лапай!"
Коментар
-
Габровец закъсва с колата и спира друга кола за помощ.След като спрелия шофьор му помага габровеца казва:-Колега как да ти се отблагодаря? Нямам нищо друго в мен освен спестовната ми книжка-вземи нея!Взел я човека и тръгнал да си ходи.По едно време се сетил и викнал на габровеца: -Колега, ами че аз не мога да тегля от нея!Габровеца Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 :-Нищо бе-ВНАСЯЙ!
Коментар
-
Б.Б обеща след 2 години всички пътища в България да са като в Австрия.За целта са изпратени първите 100 булдозера в Австрия.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
-
bubachko
Буги Барабата оня ден сабахлем:"Старата ръжда любов не хваща..."та незнам защо се сетих за орела, как е изобретил ръждата и колкото и да го обичаш...
Коментар
-
След операция блондинка пита хирурга:- А кога ще мога да подновя нормален полов живот?- Трудно е да ви отговоря, за първи път ми задават такъв въпрос след операция на сливици!!*****Една блондинка заварва мъжа си с любовница в кревата. Вади от чекмеджето пистолета и го опира в главата си:- Недей скъпа, не прави тази грешка, няма вече да правя така!- Млъкни мръснико, защото ти си следващият!*****Съпруг и съпруга спят. Изведнъж жената се стряска на сън и изкрещява:- Мъжът ми си идва!Съпругът й скача и се пъхва в гардероба.Излиза, гледа гузно, жената седи, подпряла глава с двете си ръце, той сяда до нея, потупва я по рамото и казва:- Няма нищо, мила. И двамата сме се поизнервили напоследък, покрай тея командировки...
Коментар
-
[quote="niko_ymn"]Една блондинка заварва мъжа си с любовница в кревата. Вади от чекмеджето пистолета и го опира в главата си:- Недей скъпа, не прави тази грешка, няма вече да правя така!- Млъкни мръснико, защото ти си следващият![quote]А ве имайте малко милост ве ... Тъкмо отпивам глътка бира и чета тоя виц. Щях да се задавя и после ще има "колеги помагайте !!!"Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Един човек решил да си вземе домашен любимец. Отишъл в зоомагазина. Оглеждал животните той, гледа на едно място клетка, в клетката маймуна, цената - $10 000.- Каква е тази маймуна, защо е толкова скъпа? - попитал той.- Ами тя перфектно работи с Windows и целия офис пакет.По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - $20 000.- Каква е тази маймуна, тя пък защо е толкова скъпа? - попитал той.- Ами тя познава перфектно Windows и целия офис пакет, но освен това владее и AutoCAD, а и програмира на три езика...По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - $50 000.- Каква е тази маймуна, тя пък какво знае? - попитал той.- Ами тя нищо не знае, ама разправят, че била системен администратор.
Коментар
-
На опашка пред банка за сперма - около дузина мъже чакат и потропват нетърпеливо, а сред тях и една жена. Всички се споглеждат, накрая един все пак я пита: "Госпожо, нали знаете, че това е банка за сперма?" а тя само кимва, без да си отваря устата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар