Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уважаема редакция,Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Весело за бюста.

Жените с голям бюст:- Винаги могат да хванат такси.- Винаги им отстъпват място в автобуса.- Правят от обикновения джокинг зрелищен спорт, достоен за аплодисменти от всички наблюдаващи.- Оставят сухо списанието, което четат във ваната.- Имат допълнително средство за въздействие на мъж по-нисък от тях.- Лесно могат да намерят падналата им пуканка в тъмен киносалон. В цепката между циците.- Винаги имат допълнително портомоне.- Плуват по-лесно.- Знаят къде да погледнат първо за падналата им обица.- Рядко остават без партньор за един блус.- Нямат нужда да си купуват кола с възглавници за безопасност.- Има къде да сложат още една бира.Жените с малък бюст:- Не предизвикват пътни произшествия когато се наведат.- Винаги изглеждат по-млади.- Капките кетчуп и трохите им падат винаги на салфетката, сложена на коленете.- Винаги могат да си погледнат обувките дали са изцапани.- Лесно спят по корем.- Нямат проблем да седнат зад кормилото на малка кола.- Знаят, че хората лесно могат да прочетат надписа на фанелката им.- Знаят, че това, което не се събира в ръката е ненужен излишък.- Могат да закъснеят за кинопрожекцията и да седнат на мястото си без да вдигат в паника целият ред.- Могат да ходят на аеробика без опасност да се нокаутират сами.-Никога не слушат по свой адрес думата ’силиконка’.Атор: tankobg
      Fiat Punto 1,1- 1996г.
      газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Най-кратката и прекрасна приказка: Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?" И тя отговорила: "Не!!" И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в кенефа, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките. Край.

Коментар

Коментар

Вица е гнусничък и нецензурен. Бъдете предупредени !баси... с една ходих 9 месецаедин ден като бях болен дойде в нас с разни курабийки и касета със THE Simpsons (любимото ми )докато гледахме касетата и ядях курабийкитенякъде по средата изведнъж се смени.. беше записано как тя духа на някакъвпосле той и свърши в устатаа тя погледна в камерата, каза "зарязвам те. да ти е сладко." и изплю всичко в купа със смес за курабийки...

Коментар

Това последното е направо БРУТАЛНО

--------------------

Коментар

Стоят боцмана и капитана и виждат, че срещу тях идва торпедо, което няма как да избегнат, при което капитана казва на боцмана:-Боцмане, иди да съобщиш на екипажа, че ще потънем... неизбежно е! Ама го направи малко по-меко, че да няма паника. Боцмана отишъл при екипажа и казал:-Е сега ще си извадя оная работа и ще разцепя кораба! - При което всички започнали да му се смеят. Боцмана на свой ред извадил оная си работа си я ударил в палубата на кораба с все сила, при което тя се разцепила и кораба потънал. След ден-два се срещат капитана и боцмана плувайки на различни отломки и капитана рекъл:-Боцмане, мамичката ти д.....а, торпедото ни пропусна!

Коментар

u_bo написа:
                  Вица е гнусничък и нецензурен. Бъдете предупредени !баси... с една ходих 9 месецаедин ден като бях болен дойде в нас с разни курабийки и касета със THE Simpsons (любимото ми )докато гледахме касетата и ядях курабийкитенякъде по средата изведнъж се смени.. беше записано как тя духа на някакъвпосле той и свърши в устатаа тя погледна в камерата, каза "зарязвам те. да ти е сладко." и изплю всичко в купа със смес за курабийки...
                  АААаааааа отвратителен си Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Девойка отива в черквата да се изповяда:- Отче, съгреших четири пъти...Свещеника вади един калкулатор и започва да изчислява нещо. След малко казва:- Иди, дъще и прочети шест пъти ’Отче наш’.След една седмица девойката отново идва да се изповяда:- Съгреших, отче. Три пъти съгреших...Свещеника отново вади калкулатора и започва да смята. Смята дълго и накрая вдига глава, и казва:- Иди, дъще и съгреши още веднъж, че тука едни шибани дроби се получават....

Коментар

- Господ е най-добрият радиотехник във вселената! - Откъде го измисли? - Ами той е успял да направи от ребро цял високоговорител.

Коментар

Пиян тропа на уличен стълб, партулиращ полицай го вижда и отива към него: - Отвори ми маааа ... Отвори ми маааа - вика пияният. - Кои да ти отвори бе ти да не си пил? Я ми дъхни! - казва полицаят.След малко:- Отвори МУ мааа! Отвори му мааа...... - Аре да си ходим.Горе няма никой. - Как ша няма, бе виж, че свети...

Коментар

ilkor написа:
                          Пиян тропа на уличен стълб, партулиращ полицай го вижда и отива към него: - Отвори ми маааа ... Отвори ми маааа - вика пияният. - Кои да ти отвори бе ти да не си пил? Я ми дъхни! - казва полицаят.След малко:- Отвори МУ мааа! Отвори му мааа...... - Аре да си ходим.Горе няма никой. - Как ша няма, бе виж, че свети...
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

ilkor написа:
                            Хахаххах колега отново ме разби от смях хD
                            "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                            "What do you do to help save the world?"

Коментар

Трима приятели на излет в планината замръкнали край малка хижа.Оказало се,че има свободно само едно двойно легло...След доста умуване решили да спат тримата заедно...На другата сутрин този,който спал от лявата външна страна разказва:Снощи цяла нощ сънувах еротични сънища!Събудих се целия вир вода и на****ен.Другият,който спал от другата външна страна и той споделя:И аз цяла нощ сънувах еротични сънища!Като истински!А третият посредата се оплаква:А аз какъв кошмар сънувах!В гората съм през зимата и ме гонят глутница вълци.И аз със ските,обаче с едни къси щеки и бягам и ми пръска мокър сняг в лицето....
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Моята жена работи в секретен завод, нощни смени.Карат ги да пият, за да не помнят с какво се занимават...нищичко не помни, идва си всяка сутрин - едва си стои на краката, но носи добри пари...

Коментар

Working...
                                X