Две блондинки се качват на мотор и спорят коя да седне до прозореца Татко,какво е упоритост ?Да чоплиш семки с боксови ръкавици ! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
:D:D:D:D:D:DЕдно дете към майка си:- Мамо, децата в училище казват , че съм алчен!- Кои са тези деца?- Дай пет лева и ще ти кажа!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Прибира се мъж у тях в петък вечер и казва на жена си:-Жена, излизам!Като се върна ще ядеш бой!Тръгва той и се връща към 11 часа. Отива и казва на жена си:-Жена, до сега си мерехме пишките с другите и моя хуй най-голям излезе.-Ами бай Иван там ли беше?-Бе майкати продажна!!!:DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Трима мъже чакат партньора за бридж и си говорят за синовете:Първият: Моят син съм го пратил да учи в Париж. Много просперира - пари, учене - всичко. Ето, сега купи на гаджето си апартамент на Шан-з-Елизе Champs-Élysées. Много съм доволен.Вторият: Моят също е много добре. До скоро го издържах, учеше в Харвард, но напоследък се оправя сам, че и на мен праща. Ето лани пък купи на гаджето си Cadillac. Абе изобщо... гордост!!!Третият: Моят почти завърши вече Cambridge с отличие. Основа консултантска фирма, пари трупа. Ето, следващия месец отива с гаджето си на околосветско пътуване - луксозен круиз с кораб. Абе, чудесно върви!!!В това време идва четвъртият и всички започват да го разпитват за неговия син. Видимо смутен, той отговаря откровено:- Ами, какво да ви кажа, сина ми е педерас и използвач! Ама иначе много добре се оправя - купиха му Cadillac, апартамент на Champs-Élysées, ще го водят на околосветско другия месец...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Трима мъже чакат партньора за бридж и си говорят за синовете:Първият: Моят син съм го пратил да учи в Париж. Много просперира - пари, учене - всичко. Ето, сега купи на гаджето си апартамент на Шан-з-Елизе Champs-Élysées. Много съм доволен.Вторият: Моят също е много добре. До скоро го издържах, учеше в Харвард, но напоследък се оправя сам, че и на мен праща. Ето лани пък купи на гаджето си Cadillac. Абе изобщо... гордост!!!Третият: Моят почти завърши вече Cambridge с отличие. Основа консултантска фирма, пари трупа. Ето, следващия месец отива с гаджето си на околосветско пътуване - луксозен круиз с кораб. Абе, чудесно върви!!!В това време идва четвъртият и всички започват да го разпитват за неговия син. Видимо смутен, той отговаря откровено:- Ами, какво да ви кажа, сина ми е педерас и използвач! Ама иначе много добре се оправя - купиха му Cadillac, апартамент на Champs-Élysées, ще го водят на околосветско другия месец...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар