Киро, направо се попиках от смях, още са ми насълзени очите Май всички сме клиенти на една и съща софтуерна компания, а? Бах му и монопола...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добре, че първо проверих във форума дали да ъпгрейдвам ГАДЖЕ XX.06 с пълната му версия - СЪПРУГА 1.06 защото демото беше започнало да ми харесва. А сега май се разколебах и ще изчакам други версии за сравнение. Например Оупън Сорс Фрий Уеър ЖЕНСКА Линукс някоя си версия, без лиценз и регистрация в брачното или доставчик "църква-софт" еоод.
Коментар
-
Петнадесетгодишен отива в аптека и иска презерватив. Аптекарят хвърля към младока възмутен поглед.- Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се момчето - и никога не се знае, току виж, стане заварката.Аптекарят връчва презерватива на подрастващия, той плаща и тръгва. След пет минути отново е там и иска още един презерватив.- Сетих се, че братовчедката на приятелката ми ще бъде там... а е много красива! Може да се заинтересува от мене... мисля, че е по-добре да съм запасен!Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се начаса.- Знаете ли, господине! Обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мене.На вечцерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. По някое време девойката подшушва на госта:- Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив!- Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар!Съпруг се прибира вкъщи.- Днес купих евтино автомобилни гуми.- Но ти нямаш кола - отбелязва жена му.- Миналата седмица казах ли ти нещо, като си купи сутиен?Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония.Часът почва и тя казва:- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казалJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Диалог между програмист и жена му, вечер след работа...Прибира се той:- Gооd еvеning dеаr, I`m nоw lоggеd in.Жена му:- Купи ли хляб?- Ваd соmmаnd оr filеnаmе.- Нали те помолих сутринта!- Еrrоnеоus sуntах. Аbоrt?- Какво става с новия телевизор?- Vаriаblе nоt fоund...- В края на краищата, дай ми кредитната си карта да отида до магазина- Shаring Viоlаtiоn. Ассеss dеniеd...- Ти мен обичаш ли ме, или обичаш само компютрите, или издевателстваш над мен?- Тоо mаnу раrаmеtеrs...- Защо ли се омъжих за теб.- Dаtа tуре mismаtсh.- Направо си отвратителен..- It`s bу Dеfаult.- Какво става със заплатата ти?- Filе in usе... Тrу аftеr sоmе timе.- Аз на теб каква съм ти?- Unknоwn Virus!Колежки - предупредени сте! Да ме прощават програмистите във форума... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Как да научим компютърните абревеатури.http://ta4ka.blog.com.mk/node/30836/printSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Мечо Пух в различните държави:Дания - Мечо ПухсенШвеция - Мечик ПухсонНорвегия - Мечо Гунар ПухяерРусия - Мечо ПухинГрузия - Мечорат ПухашвилиАрмения - Мечан ПуханянЯпония - Мечоши ПуханагаИталия - Мечо дел ПухиниИспания - дон Мечо-Мария ПухалесБразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - ПухиньоСпоред Сервантес - Дон Пухот и Санчо ПрасаJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
не е виц ама ..... http://slackpack.net/?q=node/399TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:не е виц ама ..... http://slackpack.net/?q=node/3992.4 JTD
Коментар
-
И това не е виц,ама е сладурско... http://slackpack.net/?q=node/405п.п. Nino, пусни го на ... Nino!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Вчера си карах по магистрала Тракия... Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки... За момент се разсеях и когато отново и обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си. Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка... Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия... О, как мразя жени зад волана!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Вчера си карах по магистрала Тракия... Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, лицето съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки... За момент се разсеях и когато отново и обърнах внимание тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си. Въпреки, че съм мъжко момче се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка... Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ем-а. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия... О, как мразя жени зад волана!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар