Съпруг разбрал, че жена му се заиграва с любовник от друг град и започнал да я държи по от късо.Жената се обадила на любовника си и му обяснила, че мъжът и е разбрал и няма как да се срещат, а той и и казал, че ще направи нещо по въпроса.Пристига телеграма до съпругата (изпратена от любовника): Леля ти почина.Утре е погребението.Трябва да дойдеш .:. -Скъпи трябва да отида, тя ми беше много близка. Мъжът СЕ позамислил И отсякъл-Добре обаче отиваш С мама .Младата булка отново се обадила и обяснила за ситуацията.Мъжът качил майка си и жена си в колата и ги закарал на автобусната спирка.Изчакал да тръгне автобуса и се прибрал.Пристига автобуса в съседния град и двете жени слизат.От две коли слизат двама и канят двете жени.Свекървата се качва в едната кола, а снахата в другата.И така три дни нито се виждат нито се чуват.На четвъртият ден спират двете коли на спирката .От едната слиза снахата и се качва в автобуса, а от другата слиза свекървата и сяда до снахата в автобуса.Снахата пита гузно свекървата.-Мамо какво ще обясняваме?!?Свекървата казала.-Ти, дъще, квот искаш обяснявай.Аз на деветях и четирсетях дена пак съм тук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я малко вицове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Корабокрушение и на един остров се спасяват петима симпатяги. Островът райски - всичко има, банани, портокали, прекрасно слънце и климат, вода, няма опасни животни. Живеят си те райски, обаче започнало да им се поеб@ва. Хванали една женска горила и хвърлили чоп кой ще я оправя пръв. Спечелилият се качва на горилата и вика:- Пичове, сложете й онуй чувалче на главата, да не я гледам, че е много грозна и я дръжте за ръцете, да не ме издере!Готово, турили горилката легнала на гръб, пичовете я държат за ръцете и й турили едно чувалче на главата, да не се смущава еб@чът. Горилката въобще не се дърпала, нашият като й го вкарал и започнал настъпателните движения напред-назад, горилката го гепила здраво със краката през кръста и започнала едни врътки на гъза като на родео. Еб@чът отгоре едва се удържа и крещи:- Сваляйте, сваляйте!- Да те свалим от горилата ли бе?- Не бе, свалете чувалчето, искам да си я целувам...
Коментар
-
- Здрасти беее, къде изчезна, не съм те виждал от много време!- Бях в клиника.- Какво е станало?- Лекувах си нервите.- Какво си лекувал ?!?- НЕРВИТЕ БЕ! НЕРВИТЕ! ГЛУХ ЛИ СИ БЕ ДА ТИ ЕБ@ МАЙКАТА!Село... Нощ....Младеж и девойка седят на пейка и гледат небето...Той пита:- Виждаш ли тази звезда горе?Тя: - Виждам...Той: - Това си ти. А онази виждаш ли я?Тя: - Виждам...Той: - Това съм аз. А онези двете една върху друга виждаш ли ги?Тя, усещайки накъде вървят нещата, се сгушва в него и отговаря:- Даааа, виждам, виждам...Той замечтано въздъхнал:- Това съм аз на мотора...Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви ***".На другиа ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там а на табелата дописано "сеги са две да та ***".Миличко, обичаш ли ме?- Обичам те.- Докажи ми!- Как?- Амиии, трябва да се пребориш с някой лъв заради мене!- Ти пък! Лъв... Ще ме изяде за секунда! Измисли нещо друго?- Дай ми паролата си за Фейсбук?- Къде е тоя лъв, да му е*а мамата!
Коментар
-
SMS чат:Тя: I < 3 youТой: Я не се излагай!Тя: ???Той: Не можеш да формираш неравенство с имагинерна единица!!!Когато бяхме млади, нямаше Интернет и Фейсбук. Понякога хората трябваше да сменят два автобуса и един тролей, за да кажат на някого колко е тъп.Разбили са ми мейла. Не знам как са се досетили, че съм сложил за парола годината, в която папа Григорий IX канонизира Свети Доминик - 1234?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар