Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я малко вицове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ранно утро. Будилникът звъни, съпругът трябва да става за работа, обаче много го мързи. Сбутва леко жена си с лакът:- Миличкоооо... Не искаш ли да ми направиш... Уф, онова, как му се викаше...Пет минути по-късно:-Ооооо, мила, златна си ми ти! Майната му на капучиното!Любо от Каризма, Вики от Те и Галя от Мастило така се напили, че забравили кой, от къде е.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Имаше един виц, за един дето бил заклет фен на Уайтснейк и му се родило бебе. Питали го как ще го кръсти, а той казал: "На любимата ми песен - Издислав!"

Коментар

Една семейна двойка нямала деца. Какво ли не пробвали, по какви ли лекари не ходили - не става. Чули за един лекар в Ню Йорк, събрали пари и отишли. Ама проблем - те не знаят английски, той - само английски, наложило се да покажат как действуват по въпроса. Докторът написал рецепта и те се прибрали у дома. Отиват в местната аптека и питат :- Имате ли тритхеотхерхоле?Аптекаря:-Какво да имам???Двойката :-Ами тук пише "Три Тхе Отхер Холе"Аптекаря поглежда рецептата и казва:-Ами май не сте разбрали добре. Тук пише "Try the other hole"
        ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Един отишъл на масаж и оня му бръкнал леко с пръстче:-Е, кво стаа, бе? - Шегувам се бе, мен...След малко пак му бръкнАл. -Е, пак се шегувам, бе.След малко му го вкарал.-Абе, кво стаа тука, бе, пак ли се шегуваш? -Епа, гледам, че носиш на майтап.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

- Вицове -

Не видях никъде да има такава тема тук, а не може без малко смях. Правя, пък к’вот стане. Нека другите продължат, ако темата остане. Давам началото!- Предишният ти приятел да не е карал Голф? - Да, как позна? - Ами като гледам как блъскаш вратите на Фиата ми...Има си такава тема колега, и тя е дооооооста страници
            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Попитали радио "Ереван":- Как да се отървем от снимките с червени очи?Отговорът на радиото:- Най-доброто решение на проблема е предястието.Двама студенти си говорят по телефона.- Какво правиш бе, Василе?- Опъвам една антена.- Абе откъде ги намираш все с такива имена...Котката хванала една мишка и я пита:- Искаш ли да живееш?Мишката погледнала закачливо и казала:- С кого?- Пфу, каква уличница, вече не ми се яде!Полицай спира кола за проверка на документите:- Отворете багажника... Какво е това?- Това ли? Човешки труп...- Сам виждам, че е човешки труп... А аптечката къде е?Мъж отишъл на лекар и казал:- Докторе, след сватбата ми имам проблеми със зрението.- Бъдете по-конкретен?- Ами не виждам никакви пари.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Блондинка и гаджето й пернишки голфаджия се возят.- Мила, я си подай главата през прозореца и виж дали ми работи мигачът?- Да, не, да, не, да, не, да, не, да, не...
                punto HGT

Коментар

В лондонски автобус:- Младежо... Хей, младежо, забравихте си раницата!- АЛЛАХ АКБАР!
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Защо ФО и Устата нямат общи песни?

Коментар

Изречения, които никога, ама никога не са изричани:1.Тази щангистка е супер секси.2.Нямам търпение да отидем отново в Чирпан.3.Завърших антропология и сега съм машина за пари4.Ние загубихме изборите5.Оскар-ът за най-добра мъжка роля отива при..Леонардо Ди Каприо6.Костов не е виновен!7.Този, детo ме засече на улицата да е жив и здрав.8.На партито само Иван Славков не пи!9.Много съм щастлив, че ми намалихте заплатата.10.Така като гледам имам твърде малко работа.11.Toва бирено шкембе ти стои супер добре.12. Моля те, никога не си разделяй веждата на две.13.Тези бели хавлиени чорапи с две преплетени тенис ракети и сандали, адски ме възбуждат!14.Много месо в този кренвирш, бе!15.Божинов вкара хетрик!Реших да водя здравословен начин на живот. Купих си колело и сега ходя с него за алкохол и цигари.- Здравей, слънчице!- Защо ме наричаш така?- Защото огря всичките ми приятели.- Този автомобил Ваш ли е?- Частично е мой.- Как така?!- Ами как, по документи е на жена ми,кара го синът ми, понякога за уикендаго взима дъщеря ми, a когато трябвада се ремонтира е мой.Внуче звъни на баба си:- Ало, бабче, можеш ли да дойдеш до вкъщи?- Що бе мило, какво е станало?- Гладен съм! Омръзна ми да ръфам хляб. Ако може да ми сготвиш една супичка поне?- Хм. А майка ти къде е?- Мама е във Фейсбук. Ни приема, ни предава.- А баща ти?- Тате е в "Танковете", воюва...- Добе миличко, ще дойда. Само да си донасасадя пипера и доматите във "Фермата"... Идва зима, а аз съм пред дилема дали да си купя нови зимни гуми за джипа или за същите пари някакъв Опел със зимни гуми?
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Иванчо и Марийка били на един чин и по време на часа Марийка почнала да вика:-Госпожо, госпожо Иванчо има в джоба си жаба!-Иванчо, я ела тук! - извикала учителката. Я да видя къде е тая жаба.Иванчо и показал джоба си и учителката бръкнала и в момента в който бръкнала извадила ръката си и извикала:-Уййй !Иванчо казал:- Уй я, уй! Жабата е в другия джоб!
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Разпит на пиян шофьор в полицията. Следователят: - След катастрофата прибрахте ли колата в гаража?- Отчасти...

Коментар

- Мисля, че котаракът ми е гей.- Защо?- Ами последния път почти не се дърпаше...
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

- Е, мамка му, не мога повече - 14 години непрекъснато ме поправяш, каквото и да кажа! - оплаква се мъжът. - 15 години, скъпи, 15.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Наближавайки зимата все по-често си задавам въпроса, да си купя зимни гуми или за същите пари да си купя едно фиатче със зимни гуми.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X